Don't Miss

Румен Петков: Това скрито финансиране на БСП от държавата няма ли край?

   

Ден 33: „Политически назначения безкрай“ – такава книга мога да напиша за теб, Орешарски, казва Румен Петков. Вече не знам коя поред е тази история, но тя се повтаря многократно и то не къде да е, а отново във Варна. Истории с различни кукли, но с един кукловод, допълва той.
Главният герой в днешната история е близък до депутат от БСП, разказва Петков. Иначе, назначението идва от Министерството на образованието и науката. Министър Анелия Клисарова незнайно защо назначава една секретарка за член на съвета на директорите на държавна фирма „Ученически отдих и спорт“ ЕАД. Тази секретарка няма, разбира се, никакъв опит и квалификация за поста, на който е назначена. Още по-абсурдно е, че тя е от Варна, а в същото време е в борда на държавна фирма с адрес на управление в София. Това, на практика, я прави още по-неадекватна в управляващия орган на тази фирма, коментира Румен Петков.
Нямаш ли срам, Орешарски! Питам, това скрито финансиране на БСП от държавата няма ли край? Защото сега точно това наблюдаваме – скрито и индиректно пренасочване на държавни пари към лица, близки до партията.
Обаче не забравяй, Орешарски, че аз ще продължавам да питам. Също така трябва бързо да осъзнаеш, че не можеш безкрайно да си играеш с публичната власт, категоричен е Петков.
/КРОСС/

                break } } else { }