Don't Miss

Румен Петков: 87 общини ще фалират в резултат на управлението на Орешарски

   

Управлението на премиера Пламен Орешарски за първи път от освобождението от турско робство реализира откровен геноцид върху половината население на страната с неспособността си да отстоява българския интерес пред ЕК.
Вероятно и поради факта, че никой европейски премиер не желае да разговаря с него. Орешарски наложи санкция на 87 общини в размер на 180 милиона лева. В резултат на това, фирмите ще спрат изпълнението на големите проекти, където са вложени милиони средства и още няколко хиляди българи ще останат на улицата. Тези 87 обшини ще фалират, но ще фалират и много от фирмите-изпълнители, които работят честно и почтено, това заявява Румен Петков в поредния ден от питането си към премиера Пламен Орешарски, съобщиха от пресцентъра на АБВ.
Профсионалните умения на Пламен Орешарски доведоха и до фалита на фонд ФЛАГ, като е предоставяно мостово финансисане. Също професионално съмнителното преговаряне в премиерския кабинет заплашва програма „Околна среда” за периода 2014 – 2020 година.
И всички тези санкции на общините са наложени, без да им бъде даден шанс да се защитят. В Костинброд един мъдър човек каза, че на подобен абсурд би завидял и Вълко Червенков.
Румен Петков призова премиера Орешарски – да попита Главния си и да поправи собствената си неспособност да защити българския интерес. Да бъде променена нормативната уредба, което да гарантира всички инструменти по веригата на одобрение, изпълнение и отчет да носят своята отговорност. „Пламен Орешарски да бъде така любезен, такъв тип санкции да се налагат с нормативни актове, а не по сталински образец.
В голяма част от тези общини процедурата е минала през КБК и ВАС и наистина се изискват специални умения, за да се докарат нещата до това положение”, заяви Румен Петков.
„Платено съдържание“

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com