Connect with us

България

Седмичен хороскоп за периода 23-29 декември-Риби Много добър късмет, РАК Започват промени –

Published

on

За Овните се очертават нови делови възможности, а за Телците  периодът е много натоварен. За Близнаците дните са сполучливи,  а за Раците започват важни моменти.

Лъвът да засили активността си, а за Девите се очертават проблеми със здравето. За Везните периодът е особено активен, а Скорпионите да са сдържани и добре настроени. Стрелците се сблъскват със служебни неприятности, а за Козирозите етапът е деликатен. Водолеите ще са ярко натоварени, а Рибите разполагат със силен шанс за напредък.

ОВЕН

Нова професионална цел

Мотивирани и с полезна доза самочувствие, ще насърчавате у себе си стремеж към пълноценна изява на способности и финансови реализации. Професионалната стабилност на Овните е извън съмнение, но настоящата ситуация явно не удовлетворява някои от зодията, поради което вече са се ориентирали към ново място. Периодът предоставя чудесни възможности за напредък. Повече внимание обърнете на здравето си. Петък ще  е успешен, което основателно може да се каже и за уикенда. Понеделник ще е неприятен, каквито в същата, а за някои в по-малка степен ще са и следващите дни.

ТЕЛЕЦ

Ярка нервност

Гъвкаво ще насочвате събитията в желаната от вас посока. Предстоящият период може да се определи единствено с термина интензивен. Ще се сблъсквате с проблеми, както и ще разрешавате такива успешно. Характерното за етапа е, че ще премине в условията на ярка нервност. За голяма част от Телите се очертават здравословни несгоди. Петък е успешен, но носи остри кавги, а неделя – проблеми от високостоящи. Понеделник е напрегнат, но успешен. Вторник и сряда са благоприятни, а четвъртък е утежнен.

БЛИЗНАЦИ

Сполука

Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. За Близнаците периодът е добър въпреки повишената нервност. Проблемът при вас е друг. Постоянно считате, че сте ненадминатите хитреци, и разбира се в даден момент – независимо от развоя на събитията – губите. Принципно шансът ви е добър, но корекцията относно самонадеяността е задължителна. Петък е доста успешен,, което с малки изключения е валидно и за уикенда. С не по-малко успешна реализаация на целите блестят и делниците.

РАК

Започват промени

Верни на амбициите си, ще задълбочите познанията си в сфери, които ви привличат с възможността да се развивате по-ускорено в професионален план. За представителите на Рак започват благоприятни промени, които при едни от зодията обхващат личния живот, а при други деловия. Разгръщането на този етап е свързан със здравословна недостатъчност, но бързо ще се възстановите. Навлизате в успешен период за бизнес и делова реализация. Петък, както и уикендът, ще са много успешни.  Такава е характеристиката и за делниците, повечето от които ще преминат в условията на повишена нервност.

ЛЪВ

Недостатъчна активност

Няма да ви липсват добри перспективи, но за да ги осъществите трябва да се освободите от страховете си и с вяра в себе си да се отдадете на работата. Новата седмица се характеризира със затруднения – най-често от професионално  естество, за появата на които мнозина следва да обвинят себе си.хубаво е да се мобилизирате за реализацията на целите си. Ще бъдете облагодетелствани от нечия  подкрепа, и ще постигнете добри резултати. Петък е благоприятен, но възникват и кавги. Уикендът и вторник ще са напрегнати, но не и лоши. Другите три дни ще ви радват с успех и прилични постижения.

ДЕВА

Здравословни и служебни проблеми

Давайки предимство на важните за вас задачи, ще живеете динамично и интересно. Предстоящата седмица ще е трудна за Девите в личен  план. Едни от зодията ще бъдат притиснати от здравословни проблеми, а за други Деви се очертават административни и служебни неприятности. Владейте реакциите си, защото може да достигнете до физическа саморазправа. Петък е успешен, а през уикенда бъдете инициативни. Понеделник и четвъртък ще са твърде успешни.  Сполука се очертава и през другите дни, но те ще са доста нервни.

ВЕЗНИ

Много важен етап

Пословичната ви отдаденост на работата ще подхранва и сега поривите ви. Седмицата може да се определи като възлов етап в настоящото ви развитие. Не ви липсва делови късмет, и макар че трудностите и пречките не ви отминават – ще успеете в реализацията на целите си. Основното е, че в момента се разгръща етап за делови промени,, които определено са положителни.В петък и през уикенда е препоръчително да се владеете. Понеделник и вторник са нервни, но успешни. В сряда се очертават кавги, а четвъртък е успешен.

СКОРПИОН

Бъдете сдържани и делови

Ще се отнесете с внимание към работата си, грижейки се за семейството и включвайки се в живота около вас. Две са препоръките, с които Скорпионите следва да се съобразяват стриктно през периода — да демонстрират по-ярка делова активност, и да са сдържани. Това е напълно достатъчно, за да реализирате целите си в пълнота, и да сте доволни от постигнатото. В петък внимавайте! Денят е тежък и неприятен.Събота е характерна с кавги, а неделя е слаба. Понеделник е напрегнат. Вторник е печеливш и нервен. Сряда е кавгаджийска, а в четвъртък личен успех.

СТРЕЛЕЦ

Делови неприятности

Житейските нужди ще ви натоварят и ще станат причина за понижено настроение и самочувствие. Но не бива да губите присъствие на духа. Тази мартенска седмица не носи лични или домашни проблеми, но ще е много напрегната в делово отношение. Не бива да отвръщате на провокации от нечия страна в службата или бизнеса, защото може да последва непредсказуем конфликт. Нервността ви, всъщност  не само вашата, е изразителна и неукротима. Петък и уикенда са нервни и напрегнати. В понеделник не се отпускайте, а във вторник владейте нервите си. Сряда е успешна, а четвъртък – труден.

КОЗИРОГ

Динамична седмица

Необвързаването ви с дейности, противоречащи на морала и съвестта ви ще ви спести главоболия и редица последващи затруднения. За част от Козирозите този седемдневен етап ще е доста драматичен в професионален, а за друга група в личен план, но в крайна сметка проблемите ще намерят  решение.Някои представители на зодията ще сменят работата си през периода с по-престижна или с по-платена. Петък е много силен за реализация на цели, а събота е тежка.  Неделя носи промени. Макар и нервен, понеделник е успешен. Следващите дни носят успех, но и не по-малко ядове.

ВОДОЛЕЙ

Ярко напрежение

Ако сте популярна личност проявите ви ще се следят с интерес от другите, и ще насочват общественото мнение в желаната от вас посока. Деловата ситуация при мнозина от Водолеите се характеризира с много напрежение, което е характерно и за обстоятелствата в дома. Преобладаващата част от родените в зодията прокарват с хитрост осъществяването на целите си, но преиграете ли ще загубите. В петък успешно ще реализирате плановете си, а уикендът ще труден и напрегнат. През делниците много внимавайте, защото напрежението прогресивно ще се засилва, и ще извади мнозина от равновесие.

РИБИ

Много добър късмет

Осмислените ви идеи и ходове ще наложат нов стил и темпо на работа. Характеристиката за периода не може да се определи еднозначно – добра или лоша,защото присъстват както положителни,така и отрицателни компоненти, но разполагате със силен късмет, който ви дава възможности да ги формирате, и да извлечете най-доброто при действащите условия. Петък е успешен! Уикендът също, но с повече затруднения. Понеделник и вторник ще са тежки и напрегнати, а сряда и четвъртък ще ви радват с реализация и печалби.

Continue Reading

България

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

Published

on

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за наблюдение, тъй като има съмнения, че е заразен с коронавируса, съобщиха от болницата. Той е с постоянно жителство в Стара Загора, но през последните три години е пребивавал в Китай, откъдето се е прибрал на 4 февруари.

Поради еднократно повишаване на температурата и инфекциозна бдителност е хоспитализиран. Взет е носогърлен секрет за изследване на коронавирус 2019-nCoV, който е изпратен в Националната референтна лаборатория в София. Очаква се резултатът да стане ясен до 24 часа.

Continue Reading

България

Жена почина, докато чакаше да вземе пенсията си

Published

on

Жeнa ce cтрoпoли нa зeмятa и пoчинa в пoщeнcкa cтaнция в Плoвдив, cъoбщaвa Плoвдив нaу.

Трaгeдиятa ce cлучилa в клoнa мeжду булeвaрдитe „Цaр Бoриc III Oбeдинитeл“ и „Дунaв“.

46-гoдишнaтa плoвдивчaнкa oтишлa дa взeмe пeнcиятa cи. Внeзaпнo oбaчe ѝ прилoшaлo и припaднaлa прeд oчитe нa клиeнти и cлужитeли в пoщaтa.

Oчeвидцитe вeднaгa пoдaли cигнaл нa тeлeфoн 112. Нa мяcтo ce oтзoвaл eкип нa Cпeшнa пoмoщ, кoйтo oбaчe eдинcтвeнo кoнcтaтирaл cмърттa ѝ.

Дoшли и близкитe нa пoчинaлaтa, кoитo прибрaли тялoтo.

Зaceгa нe e яcнa причинaтa зa cмърттa нa жeнaтa, нo прeдпoлaгaeмaтa тaкaвa e инфaркт или инcулт.

Зa извecтeн пeриoд oт врeмe пoщeнcкaтa cтaнция e билa зaтвoрeнa, cпoдeлихa плoвдивчaни, кoитo в прoдължeниe нa някoлкo чaca нe ca мoгли дa плaтят cмeткитe cи.

Continue Reading

България

Явор Бахаров изчезна мистериозно

Published

on

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна станция“ „Съни бийч“, който даде заявка да се превърне в хита на сезона сред сериалите.

Сред първите зрители липсваше Явор Бахаров, който преди дни бе арестуван в Банско, след като дрифтира на оживено място. Полицията обяви, че в кръвта му са открити алкохол и дрога. В сериала Бахаров играе нафукан богаташки син, любител на бързите коли, пише Hotnews.bg.

„Снимките на Бахаров с автомобилите са правени пред две-три години, не е шофирал скоро при нас и никой не е пострадал”, пошегува се с поредната издънка на Явор продуцентът Андрей Арнаудов.

Над 300 специални гости гледаха преди всички първите два епизода от продукцията. Сериалът пренесе зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес.

Гостите на специалната прожекция се потопиха в историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци.

„Аз съм един от малкото щастливци, които вече са гледали всички епизоди от новия ни български сериал. Ще видите продукция с най-високото качество, което предлагат най-добрите образци на телевизионно кино в света“, заяви преди ексклузивната прожекция главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.

„Премиерата на „Съни бийч“ е една истински изстрадана радост за нас. Надявам се излъчването на сериала да се превърна в голяма радост и празник всяка седмица за зрителите на bTV“, коментира Андрей Арнаудов от копродуцента „Междинна станция“.

„Това е нашият първи подобен проект и обещаваме на зрителите, че толкова ще им хареса, че ще стане неразделна част от техния бит и всекидневните им разговори“, добави Иван Христов.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Българияедин час ago

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за...

България4 дни ago

Жена почина, докато чакаше да вземе пенсията си

Жeнa ce cтрoпoли нa зeмятa и пoчинa в пoщeнcкa cтaнция в Плoвдив, cъoбщaвa Плoвдив нaу. Трaгeдиятa ce cлучилa в клoнa...

България4 дни ago

Явор Бахаров изчезна мистериозно

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна...

България4 дни ago

Защо не бива да ходите до тоалетната, ако се събудите посред нощ –

Повечето от нас правят всичко погрешно и напразни опити да заспим само се довеждаме до безсъние. Късно през нощта изведнъж...

България4 дни ago

Спипаха 21-годишната булка Миляна на дядо „на калъп“ с друг пенсионер

Cвaтбaтa нa 74-гoдишния Милoйкo Бoжич и 21-гoдишнaтa Милянa Бoгдaнoвич бeшe eднa oт нaй-oбcъждaнитe тeми в Cърбия. Двaмaтa ce oжeнихa прeз...

България4 дни ago

Затова погребенията се правят на 3-ия ден след смъртта –

Колкото и да искаме да живеем вечно, хората са предопределени да умрат. Следователно делата с погребението рано или късно ще засегнат...

България5 дни ago

Грипът убива наред до България ,жертвите са десетки в Румъния

Броят на лицата, починали от грип в Румъния, достигна 25 души, съобщи днес Националният център за наблюдение и контрол на...

България7 дни ago

Европа се готви за опасна буря!

Северна Европа бе обхваната днес от силни ветрове и проливни дъждове, а метеорологичните служби от Ирландия до Германия предупреждават населението...

Made in BG1 седмица ago

4 магически места в България, които сбъдват желания

Има места в България, които притежават необяснима енергия и очарование. Места, на които веднъж докоснал се до тях, остават у...

България1 седмица ago

Отново засякоха „истинско“ сирене на пазара у нас

Агенцията по безопасност на храните е извършила проверка на качеството на сиренето в търговската мрежа. От 8 марки 3 са...

България1 седмица ago

Внимавайте: Не изплащат печалбите от билетчетата, но ги продават

Търкането на лотарийни билетчета категорично остава вече в миналото. Не само по закон, а и в съзнанието на хората. Наша...

България1 седмица ago

Очаква се опасна снежна буря да разтърси Германия

Германия се готви за буря, която вероятно ще я държи в плен в продължение на два дни. Според прогнозите стихията...

България1 седмица ago

Стив Ханке: България не трябва да приема еврото

Създаването на еврото е грешка и България не трябва да се присъединява към еврозоната. Това заяви бащата на валутния борд...

България1 седмица ago

Кой стори това? Българска изложба в Лувъра, но в отдела за „Ислямско изкуство“

Предстоящата трета българска изложба в Лувъра през лятото на 2020 година е на път да предизвика обществен скандал.  Ще бъдат...

България1 седмица ago

Сгащиха общински съветник за бракониерство

Общинският съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев е бил хванат в бракониерство. Свидетели са подали сигнал за съмнителните рейсове, които били извършвани с...

България1 седмица ago

Ето в какви условия се търсят изчезналите баща и син, вятърът и студът са безмилостни

Трети ден продължава спасителната операция по издирването на двама туристи – баща и син от Стара Загора, които се изгубиха...

България1 седмица ago

Десетки души са в бедствие над Перущица след обилния снеговалеж

15 души продължават да бъдат откъснати в местността Върховръх над Перущица след последния снеговалеж в Родопите.  Верижната машина, която късно...

България2 седмици ago

Нови подробности за ареста на Божков в ОАЕ, сгащили го с 500 милиона, опитвал да подкупи полицаите

Българската прокуратура чака днес официално потвърждение за задържането на издирвания бизнесмен Васил Божков на територията на Обединени арабски емирства (ОАЕ)....

България2 седмици ago

От последните минути! 2-годишно дете полетя от третия етаж на болница

Две годишно дете падна от третия етаж на родилното отделение в болница „Света Анна“ във Варна, съобщи БНР.  Детето е...

България2 седмици ago

Трагедия: 4-годишно дете уби баба си в благоевградско село

Жестока трагедия потресе благоевградкото село Лешко. Микробус потегли и премаза 60-годишна жена от махала Хайдушка в селото, съобщава struma.com. В микробуса...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com