Don't Miss

СОДОМ И ГОМОР! Това ли е бъдещето на България!? Надарени българки се чекнат пред загорели студенти на „Мис Естествен бюст“ (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ 18+)

   

Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса „Мис Естествен бюст“ , който се проведе в дискотека в Студентски град, пише в. „Телеграф“. Победителката обаче се оказа, че е първата носителка на титлата от 2009 година – Светлана Динкова.

На тазгодишното събитие тя отново успява да спечели журито и одобрението на всички присъстващи в нощния клуб. Разкрепостена, дръзка и артистична, брюнетката демонстрира завидни умения на сцената, а еротичния й танц вдига гостите на крака. Измерването на гръдната обиколка била най-интересната част от вечерта, особено за студентите, които имали честта да съобщят резултатите, коментират в мрежата.

Макар ласките и целувките между жени да са присъщи на тези конкурси, очевидци твърдят, че случилото се може да се характеризира с думи като пошлост и вулгарност, но не й да се определи като еротика.

Голямата награда за Светлана е главна роля в нов български филм с работно заглавие „Луда надпревара“. Тя ще се превъплъти в шпионка, чийто живот виси на косъм.

/ПИК                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com