Don't Miss

Столичанин размаза лицето на шофьорка с цигански плесник, а пред полицаите излезе с невероятно обяснение! (СНИМКА)

   

Моля за съдействие през социалните мрежи. Търся главно двете момчета, които ми се притекоха на помощ. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ Нели, която вчера станала жертва на агресията на пътя. Инцидентът става на пряка на столичния булевард „Г. М. Димитров”. Нападателят е на 59 години. Той няма криминално минало.

Предполага се, че е бивш военен. Извикан е на разпит. Дамата с разбита уста обясни, че минавайки по ежедневния си маршрут е била бита от агресивен водач, който е бил в нарушение, а в последствие я е принудил да спре, за да се саморазправи с нея. В мига, в който двата автомобила са спрели, той се приближил към нея с думите „А ти коя си, бе, какво искаш“.

Нели пък започнала да се обяснява за ситуацията: „На кърстовището ви бях дясностояща и още в левия завой на кръстовището направихте нарушение“, подела тя, но получила цигански плесник по лицето. Жената моментално вдигнала прозореца на автомобила си, през който двамата говорели и се обадила на 112.

След това слязла и се развикала, защото мъжът искал да си продължи по пътя, без да чака служителите на реда. „Карах по него, защото тръгна да си ходи. Аз вече бях звъннала на 112 и чаках полиция.

Полицията дойде все пак, разделиха ни. Той каза, че нищо не ми е направил, не ме бил удрял, а сама съм си прехапала устата. Дори полицаят се зачуди как аз съм се подула така и разкървавила.

Той няколко пъти и пред полицаите ме заплаши, че ще си платя за това. Веднага си извадих медицинско. Искам да го съдя, но не искам обезщетение, а да разбере този човек, че не може така да решава проблемите си и всичко да остава безнаказано. Тези случаи зачестяват. Искам да намерим свидетели, които да ми помогнат, като дадат показания в полицията. Господинът трябва да си вземе поука, така проблемите на пътя няма да се решат“, завърши пострадалата.

Blitz.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com