Don't Miss

Толкова зверска катастрофа скоро не е имало в България! Шест коли са смазани! СНИМКИ

   

Тежка катастрофа е станала в района на Цирковата площадка във Варна. Шест коли са се блъснали, пътят е затворен, предава Канал 3. На мястото има пожарни и линейка.

Според очевидец, жена с дете в колата не спира на “Стоп” с превишена скорост, идваща от “Мол Варна” и се обръща върху другите коли.

Случката се разиграва на бул. “Сливница” – Посока “Тих труд”, до Цирковата площадка. Четирима души са пострадали при катастрофа между шест автомобила на кръстовището при булевардите „Сливница“ и „Христо Смирненски“. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

Около 16.40 часа е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие, възникнало на кръстовището на бул. „Сливница“ и бул. „Христо Смирненски“.

На място има полицейски екип, който изяснява причините и обстоятелствата за възникването на инцидента, както и колко точно са автомобилите участващи в катастрофата.

Според първоначалната информация става дума за сблъсък между 6 автомобила, като има и четирима души, отведени за преглед в болнично заведение. От ОДМВР-Варна призовават при възможност, водачите на автомобили да избягват горепосоченото кръстовище.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com