Don't Miss

УНИКАЛНА ПРОМЯНА! Синът ми каза “Ние никъде не излизаме, защото си дебел“ и аз отслабнах двойно! Ето как (СНИМКИ)

   

41-годишният Даниел никога не внимавал какво яде и тежал почти 150 килограма. Заради излишното тегло мъжът не можел да си позволи активен живот и цялото време прекарвал на дивана, разказва Мирър.
Дани споделя, че заради нездравословния начин на живот се появили и много проблеми със здравето, които не му позволявали да се занимава с какъвто и да е спорт.

„Много ме притесняваше как изглеждам, през цялото време се потях и не можех да ходя надалече“, спомня си той.
Нещата биха могли да продължават така и до днес, но 12-годишния син на Даниел се оплакал на баща си, че никъде не ходят заедно. В този момент мъжът разбрал, че действително не може да предложи на детето си никакви съвместни развлечения. По-късно Дани разбрал, че синът му дори се стеснявал да го покаже на приятелите си.
„Малкият много се е притеснявал от наднорменото ми тегло, но не ми разказа какво е изпитвал, докато не отслабнах“, разказва Даниел.


Като за начало той започнал диета и се раздвижвал на велоергометър. Изключил напълно захарта и безалкохолните напитки от менюто си, ползвал само мед за да си подслади кафето и чая. Избягвал и много мазните храни, така отслабнал 50 килограма. След това решил да ходи и във фитнеса, организмът му вече бил готов за това.
„След като започнах с тренировки, животът ми се промени и сега тежа 75 килограма. Тренирам всеки ден и прекарвам в залата не по-малко от два часа“, разкрива британецът.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com