Don't Miss

Фейсбук гърми със сичка сила! Откриха тъй търсената Шушана, за която пее цяла България в момента! Не е за вярване къде я намериха и коя е

   

Фенове откриха тъй търсената Шушана, за която пее цяла България в момента, чак в Израел.  Форумци, сдобили се с личните данни на блондинката, изпратиха писмо до Наско Ментата, щастливи, че са открили коя всъщност е лирическата героиня на чалга хита.  В същото време стана ясно, че въпросната песен надмина световния хид „Деспасито“ в YouTybe.

У нас в момента това е най-търсеното парче, не само от родните изпълнители, а и от цял свят. Истерията по „Шушана“ е масова, а в дискотеките звучи минимум 7 пъти на вечер.

Наско Ментата, Хисарския поп и Милко Калайджиев претендират за авторстов на аранмжимента на хита „Шушана“ без да знаят, че той е стара сватбена песен, написана през 60-е години на миналия век от композитора Йозеф Хадара със заглавие „Вечер на рози“. Ментата е на път да „отреже“ главите на Хисарския поп и Милко Калайджиев, затова, че пеят песента“, пише „Телеграф“.

Blitz.bg                 break } } else { }