Don't Miss

Цветан Цветанов: ГЕРБ е силният глас в Европа

   

Нашата кампания ще бъде кампания лице в лице, колкото е възможно повече срещи, защото ние искаме да се срещаме с хората, да говорим за важността за тези избори и да предотвратим това, което се случи на 11 май 2013 г. с манипулацията „Костинброд – Мая Манолова”. Това каза в Кюстендил заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, предаде „Фокус“.
„Понеже знаем, че Мая Манолова може би ще идва тук редовно, ние знаем каква е тяхната политика и знаем как умеят добре да манипулират съответните избиратели, но всеки един от вас може да направи равносметка на това, което се случи в края на мандата на ГЕРБ.
Магистрала „Струма”, всички инфраструктурни проекти, европейските проекти, които бляха реализирани тук и които се реализират и в момента. Всичко това, което е благодарение на капацитета, експертизата на правителството на ГЕРБ, което управляваше и направи толкова, колкото през предишните 20 години никой не беше направил”, заяви Цветан Цветанов. Пред кюстендилци той посочи, че основна заслуга за това има водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, който има невероятен опит. Бил е кмет на община Габрово и е спечелил проекти за над 170 милиона лева, а след това е станал един от най-добрите министри в кабинета „Борисов”. Затова трябва да му бъде даден кредит, както и на останалите в листата на ГЕРБ.
„Утре, когато е тук Мая Манолова, може би ще ви говори за „Костинброд 2”. Тя винаги получава информацията, която е достатъчна, за да може да опорочи един изборен ден. Не се поддавайте на това, което се случи на 11 май, защото българските избиратели разбраха една седмица какво се случи, но изборите се правят само за един ден.
Нека всички, които са над 18, да гласуват с №18, всички, които са под 18, да призоват тези, които са над 18, да гласуват с №18, защото ГЕРБ е силният глас в Европа, ГЕРБ е силният глас в България и ГЕРБ е алтернативата на днешното статукво. Подкрепите ни, за да може да върнем България в Европа и България да върви по европейския път”, заяви Цветан Цветанов. Той отново призова всички да се възползват от правото си да гласуват и да го направят по съвест.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com