Don't Miss

Чудовищни разкрития: Кичка Бодурова свали маската на Джино! (вижте с очите си истината за него, а уж Динко си измислял)

   

Кичка Бодурова направи скандални разкрития за Джино Бианкалана!

Повече от скандални са разкритията, които Кичка Бодурова направи за големия победител в Биг Брадър Джино Бианкалана. В понеделник вечерта той “пребори” Коцето и останалите, за да бъде провъзгласен за любимата звезда на България. И пример за подражание.

Без значение от обвиненията, които му отправи директно Динко Вълев. И без значение, че трима души от Чикаго се обадиха директно в ефира на Нова телевизия, за да разкрият истинската му същност.

Е, това направи снощи и самата Кичка Бодурова. Обичаната и уважавана родна естрадна легенда не се страхува да нарича нещата с истинските им имена.

Тя излезе в профила си в социалната мрежа с дълъг и обстоятелствен пост относно победата на Джино и личностите, които за жалост, се лансират у нас. Оказа се, че май Динко Вълев е говорил самата истина и не случайно се е клел в родителката си за това.

Кичка Бодурова съобщи, че още преди време самият Джино Бианкалана й се “похвалил” с проблемите си с полицията в САЩ. Че сменил името си на Джино точно, заради тези проблеми с ченгетата и нещата, които е правил.

Споделил й дори, че има два сошъл секюрити номера – разбирайте две ЕГН-та. Това се случва по времето на общия им престой във Вип Брадър, а Кичка го предупредила да не говори такива неща пред камерите, за да не си навлече сам белята.

Разбира се, това удобно не беше излъчено в ефира на Нова телевизия преди две години. А днес същата тази медия се постара да ни убеди какъв “светец” и какъв “праведник” е Бианкалана.

Джино говори едно, много хора и то известни, твърдят съвсем друго. Къде е истината, нека всеки определи за себе си. Към днешна дата и без ясни доказателства, нещата са 50 на 50.

Ето ги обаче думите на Кичка, които може да прочетете тук, под текста. Едва ли и тя се е побъркала дотам, че да говори подобни небивалици, но знае ли се…

Джино

/goreshto.net
                break } } else { }