Don't Miss

Янко Янков ще води листата на ББЦ в областта

   

Областният лидер на „България без цензура“ Янко Янков ще води листата на партията в Стара Загора. Това потвърди председателят на ББЦ и евродепутат Николай Бареков при посещението си в Казанлък.

Списъкът на местните структури с кандидат депутати от региона бе готов още в средата на юли, тогава за водач те посочиха самият Бареков. Янков бе поставен на второ място.

При посещението си в Казанлък Николай Бареков бе категоричен, че водачът трябва да е от региона. На предно място в листата пък ще бъдат представители на казанлъшката структура.

До средата на август ще бъде готова и управленската програма на партията, обеща още Николай Бареков. В края на месеца, на конгрес на във Варна, ще бъдат утвърдени и предложенията на ББЦ за правителство в случай, че партията спечели изборите на 5 октомври.

Лидерът на ББЦ бе категоричен, че встъпилото в длъжност вчера служебно правителство ще има пълната подкрепа на партията, ако успее до 5 октомври да отвори КТБ. „За регион като Казанлък тази банка е особено важна, защото с нея работеше оръжейната индустрия, която тук е основна“, обясни Николай Бареков.

„Като цяло правителството не изглежда лошо, има познати фигури, някои са спорни, премиерът няма капацитет да заема подобен пост, но дано се справи. Йордан Бакалов, който пое вътрешното министерство, го познавам добре, не мога да кажа лоша дума. Почтен човек е, не е корумпиран, но оценката за него ще бъде дадена след изборите, когато видим как се е справил и дали няма да се повтори „Костинброд“, коментира още лидерът на ББЦ.

Преди да посети Казанлък Николай Бареков се срещна и с членовете на общинската структура на ББЦ в Чирпан. И на двете места Бареков бе категоричен, че разпад в партията няма. „Силни сме и на предстоящите избори ще ударим много сериозно партиите на статуквото. Показател за желанията на хората, които управляваха държавата и искат да продължат по старому, са атаките срещу нас“, обясни лидерът на ББЦ.                 break } } else { }