Снощният епизод на „Ергенът“ имаше няколко кулминационни момента, но определено най-разтърсващият от тях бе признанието на бебето на формата – Валерия Дакова, която сподели, че е била жертва на физическо насилие. И не просто насилие, а жесток побой, който я е изпратил в болница с комоцио, „сменена“ физиономия и редица натъртвания.

Този „жест на внимание“ направил бившият приятел на Валерия и то навръх Свети Валентин. В мига, в който тя разказа историята си, Алек Младенов искрено се потресе и разгневи, а после изпадна в шок, защото Валерия се зае да оправдава и да защитава насилника си.

Дакова се държеше неадекватно като се хилеше и на няколко пъти повтори, че е оттеглила жалбата си срещу бияча и не съжалява за това. Алек се опита да й внуши, че е постъпила зле и че така е застрашила и други жени от същата съдба, но на нея не й пукаше. „Не съжалявам и не се чувствам виновна, бях влюбена“, нелепо се усмихваше Вал.

Ергенът обаче показа, че не я разбира и не приема становището й по въпроса, след което тя рязко смени позицията си. Извика го отново настрани и му заяви, че е осъзнала грешката си. Това обаче беше пълна лъжа, с която мацката просто искаше да остане в предаването.

Валерия продължава да казва – кво пък толкова и все едно си чака поредния бияч.

Източник: Crimesbg.com