Свържете се с нас

Made in BG

Егоист и половина! Райна отказва бебе на Вергил. Кучето й вършело същата работа

Published

on

Райна е вече на 42 г. и от 5 години има любовна връзка с д-р Вергил Йерусалимов, но продължава да му отказва семейство. Ветеринарят е на 38 г. и жадувал за дете, но Пилето на попфолка непрестанно му отрязвала мераците.

Бившата на Коцето е известна като огромна егоистка, която не се вълнува от желанията на другите. Не е тайна, че сред причините да се раздели с Константин, освен изневерите му, беше желанието му да стане баща, а тя никога не е имала майчински пориви.

Райна обаче не планира да остане сама до края на дните си. Тя се радва на домашен любимец куче, което според нея не е по-маловажно от едно бебе.

Именно кучето запознава певицата с ветеринаря. Преди 5 години тя отива при д-р Йерусалимов да лекува домашния си любимец и така двамата се влюбват.

Фолк дивата не афишира връзкта си, но ако искаше дете от Вергил, досега да му е родила. Двамата са заедно от 5 години и все още дори не живеят заедно.

Според запознати ветеринарят вече все по-трудно издържал пайнерката. Той е с 4 години по-млад от нея, тя не иска да му роди деца, а на всичкото отгоре характерът й е много лигав и дразнещ.

Източник: Crimesbg.com

Още

Made in BG

КАКВА Е ФОРМУЛАТА? Люси и Чакърдъкова отслабнали като Геро!

Published

on

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и народната певица Николина Чакърдъкова свалиха килограми като актьора Герасим Георгиев-Геро с операция на стомаха.

Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 килограма благодарение на бариатрична операция. Процедурата е извършена в София противно на последната мода родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в Турция. За операцията разкри самият Геро пред Елизабет Методиева в интервю за предаването “На кафе“. На въпроса на какво се дължи драстичното му отслабване и има ли тайна диета Георгиев първо се пошегува, че Рачков му е казал да се вземе в ръце, и той затова слабее, но след това напълно сериозно разказа за начина, по който е смъкнал толкова много килограми. „Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София при доцент Гроздев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре“, заяви Геро.

Кантар

Една от първите родни звезди, които се подложиха на операция на стомаха за сваляне на килограми, беше режисьорът Люси Иларионов. За разлика от Геро той се оперира в Турция. Само за 7 месеца тогава той успя да свали 76 килограма. Така след операция на стомаха от 182 стигнал до 106 кг, но заветната цел беше да слезе до 85. Ходил на консултация с лекар, който му обяснил, че има три варианта, които да му помогнат да отслабне.

“При единия се слага пръстен, при другия се прави подгъване на стомаха, а при третия се изрязва част от стомаха”, разказва Люси. Тъй като режисьорът вече бил с много натрупани килограми, за него била подходяща само третата операция. Христо Мутафчиев му препоръчал клиника в Анкара, Турция, и му дал координатите. Операцията била безкръвна и продължила по-малко от час. Направили му я сутринта, а  вечерта Люси вече се разхождал из стаята. “Прави се нещо като стомашен ръкав”, разказа тогава той. „Размерът на стомаха толкова се намалява, че става като на бебе. След като са изрязали голяма част от него, през следващите месеци не се изпитва глад, а това помага допълнително за свалянето на килограми”, обяснява режисьорът. В свои интервюта Люси признава, че се е подложил на тази интервенция не толкова от суета, а тъй като се появили редица болести. Преди време любимата народна певица на България също призна, че в желанието си да свали килограми си сложила пръстен на стомаха. Според нея единственото предизвикателство, с което през годините не можела да се пребори, е… диетата. „Най-трудно ми е да съм на хранителен режим. Всичко друго мога да направя, но диета не съм способна да спазвам и не знам защо. Приемам се и се харесвам каквато съм, дори се шегувам, че за 53-годишна баба на 4 внучета си изглеждам прекрасно“, споделя певицата. Така попаднала на операционната маса и си поставила пръстен за свиване на стомаха. Целта била да започне да приема по-малко храна. Самата певица обаче обвинява оперативната намеса за последващите й здравословни проблеми. Самата тя споделя, че за малко да издъхне на операционната маса заради поставения гастрален пръстен.

„След диагнозата рак и операцията, която претърпях, направих тежък перитонит и беше още по-трудно, защото за 10 часа можех да умра. Тогава за пръв път чух доктора да казва: „Тази жена, ако не я оперираме до 10 минути, я губим“. После пък направих тежка белодробна емболия, но слава Богу, оцелях. Но с днешна дата никога не бих си поставила вече т.нар. пръстен в стомаха, не че той беше причината за моите проблеми“, признава певицата, която днес е забравила за тежките здравословни премеждия и изглежда повече от прфектно.

Риск

Вместо да се подлага на тежки режими и диети, преди време актьорът Руслан Мъйнов също се подложи на подобна операция. Той се превърна в  поредната родна звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен и бързо възстанови килограмите си. Комикът си направи операцията в клиника в Пловдив. Според светската мълва Любо Нейков също се е подлагал на подобна операция, но за съжаление безуспешно. Актьорът свалил само няколко килограма, които бързо възвърнал, освен това по време на операцията се появил сериозен риск за здравето му, тъй като се оказало, че имал алергия към упойки.

Азис е още една от звездите, които от години се борят с килограмите. Славеят на родния попфолк претърпя редица пластични операции и естетически корекции, между които и поставяне на пръстен в стомаха. Тази процедура и при него не даде големи резултати, вследствие на което певецът премина през редица липосукции. Белезите на певеца от манипулацията са видни дори и на снимките му. Наскоро той пак сподели кадър на коремните си мускули, на които се видяха пресните белези след интервенцията. Опитите на Азис да влезе във форма не спират. За съжаление обаче ефектът от изсмукването на мазнините чрез подобна намеса не е постоянен, особено ако не се спазва подходящ режим месеци след операцията. Очевидно режимът на Азис и липсата на воля не позволяват да запази дълго резултатите.

Опитите на певеца да покаже форма не спряха дотук. Само няколко снимки след тази изпълнителят се изфука с плочки на корема, които обаче се оказаха продукт на лазер, а не на сериозни тренировки в залата. Изграждането на т.нар. плочки на корема се оказа предпочитана операция за не една или две от родните светски личности. Мис Силикон Михаела Стоичкова също изостави тренировките и си направи цели 4 плочки на корема със същата процедура. Преди нея със стегнат корем в мрежата се изфука Евгения Джаферович. За разлика от другите си колежки гримьорката не скри че здравият корем е плод на естетическа корекция.

Глад

И докато редица знаменитости избират да ваят тела с медицински иновации, други се подлагат на разнообразни диети. Моделката Светлана Гущерова например стана особено популярна с гладуването си. Тя винаги е признавала, че харесва много слаби тела. Въпреки четирите си деца тя се хвали с моделски килограми. Блондинката признава, че й е най-любимо, когато на кантара види 45 килограма. Подобна форма не е възможна без глад. Така Светлана открила своята формула – фастинг. Става дума за режим, при който се спазва ежедневно гладуване от по 14-16 часа. Което означава, че първото й хранене е към 13:00, последното към 19:00 вечерта. Самата Светлана признава, че не е запалена по спорта, но е открила най-добрия начин за своето тяло.

Преди време пък Тита се похвали, че е успяла да свали цели 5 килограма само за седмица, и то с хамбургери. Изпълнителката използва специален режим на хранене, в който включи всякакви вкуснотийки, но приготвени по специален начин. В менюто на звездата имало дори сладки неща. Тя обясни, че целта й е да намали теглото си максимално, разбира се, спрямо нейния ръст и телосложение. “Идеята е да се чувствам здрава, пълна с енергия и добре в кожата си“, каза  тя.

Режимът на Тита е изготвен индивидуално специално за нейните потребности от Енджи Касабие.

Катето Евро тръгна на йога

Актрисата Екатерина Евро показа, че се е заела с йога упражнения. „По-добре късно, отколкото никога“, написа тя и сподели снимка от първата си тренировка. Освен нея сред звездите има доста запалени по йогата. Във форма след раждането си по този начин влезе певицата Джина Стоева. От години Нети поддържа младежкия вид на тялото и на лицето си с йога.

Телеграф

Още

Made in BG

ЗВЕЗДЕН ДЕБЮТ: Роси Пейчева показа бебето (СНИМКА)

Published

on

Родопската народна певица Росица Пейчева, която на 50 г. роди третото си дете, показа първата снимка на бебето.

„За всяка наша болка, без която не може, сърдечно загрижени и за нас, родилките, и за малките бебенца, проплакали в техните ръце! Радвам се, че онази невидима Сила ме изпрати точно в тази болница, за да бъда наблюдавана там, оперирана и дала живот не само на нашата мила рожба, а на още много бебенца, за да я има България! Бъдете здрави, благословени и все така всеотдайни на професията си!“, заяви пайнерката.

Още

Made in BG

Не издържа: Натали Трифонова проговори за скандала в „Денсинг старс“!

Published

on

Натали Трифонова се размина с голямата награда в „Денсинг старс“, въпреки старанието си на дансинга, но пък си позволи да направи след това повече от интересен коментар за случилото се на финала в шоуто.

„Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя“, сподели синоптичката на bTV в „Преди обед“. Блондинката и партньорът й Димитър Стефанин се окичиха с бронзовите медали в танцовото шоу, а дали има нещо повече между тях, както вече се питат мнозина, тепърва ще става ясно.

 

Най-трудните периоди по време на танцувалното шоу за двойката били 2-ра и 8-ма седмица.

„Този период беше критичен“, призна Натали и добави, че тъй като и двамата с Димитър са силни характери, не е било никак лесно да успеят да се сработят.

„Всеки си държи на своето“, добави блондинката. Приятелството между двамата партньори на сцената обаче, се заражда точно заради тези критични отношения в началото. А на финала с Димитър се случва нещо, което разтърсва най-вече Натали.

Цялото тяло на Димитър не спира да трепери по време на последния танц на двойката. А синоптичката пък се чувствала много спокойна на финала.

„Най-спокойна бях на финала“, откровена е тя, без обаче да може да обясни защо чувството й е било такова.

Любопитна подробност, която би прозвучала след тези думи доста озадачаващо, бе, че в хода на подготовката за изпълненията в „Денсинг старс“, Натали е искала на няколко пъти да се откаже. Даже е молила Димитър да прави по-леки хореографии.

„Ако той беше се съобразил с моето желание, нямаше да стигна до финала“, признава към днешна дата обаче дългокраката блондинка, която добави още: „Аз стигнах до финала само заради него“, добави тя./show.blitz.bg

Още
Реклама

Интересни

Made in BG10 часа ago

КАКВА Е ФОРМУЛАТА? Люси и Чакърдъкова отслабнали като Геро!

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и народната певица Николина Чакърдъкова свалиха килограми като актьора Герасим Георгиев-Геро с операция на стомаха. Актьорът Герасим...

България11 часа ago

Приятел на загиналия Кристиан: Бесен съм! Така ли трябваше да си научиш урока?

Трябваше ли по този начин да си научиш урока след хилядите „малки дяволи“, които те сполетява? Някои биха казали, че...

България11 часа ago

Нов ужас със Сашко от Перник часове след рождения му ден

Сашко от Перник, който през 2022 г. се изгуби за девет дни в гората, беше издирван отново от полиция и...

България13 часа ago

Истината лъсна: Експерти с шокиращи факти за мелето с Кирил Петков, нови СНИМКИ

Експерти на Института за пътна безопасност изследваха пътната обстановка на мястото на катастрофата с автомобил на НСО чрез Гугъл Мапс. В...

България13 часа ago

Жестоко убийство в Сливен СНИМКИ

Лек автомобил, управляван от млад шофьор, уби 86-годишна жена в Сливен. Драмата се разигра минути след 16 часа в събота, съобщава Sliveninfo....

Made in BG14 часа ago

ЗВЕЗДЕН ДЕБЮТ: Роси Пейчева показа бебето (СНИМКА)

Родопската народна певица Росица Пейчева, която на 50 г. роди третото си дете, показа първата снимка на бебето. „За всяка...

Made in BG17 часа ago

Не издържа: Натали Трифонова проговори за скандала в „Денсинг старс“!

Натали Трифонова се размина с голямата награда в „Денсинг старс“, въпреки старанието си на дансинга, но пък си позволи да...

България18 часа ago

Страшна трагедия с младеж на АМ „Тракия“! СНИМКА

Тежка катастрофа на магистрала „Тракия“. Кола излетя от аутобана и се обърна в полето, научи БЛИЦ.   Инцидентът е станал...

Made in BG20 часа ago

Нов мъж върна слънчевата усмивка на лицето на Алекс Сърчаджиева

Моноспектакълът, в който Алекс Сърчаджиева разказва по изключително емоционален начин живота си, не оставя никого със сухи очи на финала....

Любопитно20 часа ago

Ванга ПОСТАВИ само една зодия пред всички! Вижте коя е тя! Ето коя е благословената

Пророчицата Ванга се възхищавала на съзвездието Козирог – пише „България днес“. Според гадателката там живеят високоенергийни същества, които са много...

България20 часа ago

Силна молитва към Божията майка от 4 думи, която промени живота ми

Всеки от нас се надява да направи желаните промени – някой иска да се промени, някой се нуждае от подкрепа...

България20 часа ago

За първи път у нас! Ще валят глоби за всеки с телефон, който…

Това ще се случи, ако парламентът приеме проектопромени, предложени от Министерския съвет, според които те вече няма да имат право...

Любопитно20 часа ago

3 зодии, които само те използват, изсмукват енергията ти и те захвърлят като са взели всичко, което могат

Е, на тези няколко зодии им се носи лоша слава. Разбира се, че има изключения, но важно е да знаете...

Любопитно20 часа ago

Как да приготвите най-вкусните мекици

Как да приготвите най-вкусните мекици Приготвяне 20 минути Готвене 20 минути Общо 40 минути Порции 6 порции Такива мекици ще...

Made in BG20 часа ago

Бомба: Фолк идолът Меди е гадже с много известна певица!

В светските среди гръмна новината за нова светска двойка. Фолк идолът Меди е забил известна колежка, но засега крият чувствата...

Made in BG21 часа ago

Фенове на „Ергенът“ с оригинални идеи за новия ерген

Неочаквания финал на „Ергенът“ доведе до лавина от иронични коментари в социалните мрежи. В тях феновете на романтичното риалити залагат...

България21 часа ago

Журналист с бомбастично разкритие за джипа на Кирил Петков: Колата няма…

Джипът от катастрофата с Петков е без „Гражданска отговорност“ и технически преглед. Такова разкритие прави разследващият журналист Григор Лилов след...

България21 часа ago

Имен ден: Необикновени имена черпят днес

На 18 май Православната църква почита паметта на Свети мъченик Теодот и светите седем девици.  В град Анкира в малоазийската област Галатия...

Made in BGедин ден ago

Голяма трагедия застигна Веселин Маринов, отменя концерти

Голяма загуба в живота на известен наш певец. Починала е майката на обичания български изпълнител Веселин Маринов. Тъжната вест беше съобщена във Facebook...

Made in BGедин ден ago

СТУПОР: Победителката Алекс Гърдева влязла в „Хелс Китчън“ с торба лекарства! (изплашила екипа на предаването)

Шеф Ангелов й връчи победата за отбора на Златните в „Хелс Китчън“, но Алекс Гърдева определено отдавна не е с...

Реклама

Trending