Свържете се с нас

Made in BG

Силви от „Ергенът“ съди останалите ергенки, посочи и основната интригантка

Published

on

Юристката Силви Русева от „Ергенът“ е твърдо решена да заведе дело срещу някои от участничките с риалито шоуто на bTV, които пропищяха, че се страхуват за живота си. 

Докато съжителстваха под един покрив по време на снимките на формата, избухна скандалът, че Русева е заплашила при затворени врати и без камери софтуерния инженер Надя. Версиите тогава бяха за чупене на глави, поръчков побой, заливане с киселина и какво ли още не, пише „Галерия“.

Именно поради тези обвинения с днешна дата брюнетката заяви намеренията си да съди за клевети и лъжи доскорошните си съквартирантки.

„Много добре знаят, че са в национален ефир и по този начин клеветят и уронват авторитета ми, но те не могат да го разберат. Това, че съм учила и имам професия, при тях не е така. Коя гримьорка, коя сервитьорка, коя маникюристка. Не искам да ги обиждам, уважавам всякакви професии, но да създаваш постановка и да караш човек да се чувства зле е недопустимо“, възмутена е Силви и посочи, че за такива клевети в ефир могат да понесат тежки глоби.

„Затова, което направиха в национален ефир с мен, мога да ги осъдя. За клевета и обида се плащат над 10 000-15 000 лв. Те даже няма да могат да ги платят защото някои от тях са безработни и живеят при майка си и баща си“, отсече още красавицата.

В дъното на очернянето, според думите й, стои гримьорката Криси. Тя не просто направила голямата интрига, но и била в основата в нещата всички в къщата да я заклеймят като лошата.

„Тя наговаряше другите срещу мен. В основата стоеше злобата и завистта на това момиче към мен. Наистина я смятах за близка. Ние спахме в едно легло, от едната страна беше тя, от другата Миленка, които съм ги мислела за приятелки, но всъщност се оказа, че са едни злобни змии“, категорична е Силви, която е повече от щастлива, че вече не е сред тях.

„Много съм щастлива, че тази помия няма повече да се излива върху мен“, казва тя.

Русинова свали маската и на един от малкото положителни образи в „Ергенът“ този сезон. Става въпрос за парфюмеристката Милена, която изрази притесненията си от Силви, че застрашава живота й.

„Всъщност преди това, докато сме били заедно с фризьори и гримьори и са ни правили прически и грим, тя тогава не е била застрашена. Изведнъж, когато излиза на коктейла, тоест на снимачната площадка с екипа започва да се обяснява, че е застрашена от мен. Това е като Болшой театър“, казва потърпевшата и заключава:

„Може да е неадекватна и да не може да прецени ситуацията кога човек е застрашен за живота си и кога не. Но най-вероятно съвсем целенасочено разиграва този панаир като една актриса в роля, за което са се уговорили предварително“.

Силви е категорична, че спекулациите им с психическото й здраве са прелели чашата. „Аз съм психически и физически здрава. Преди да вляза в тази продукция, ни правят психотестове. Над 3 теста с над 50 въпроса и отделно са ни изследвали, за да видят, че ние сме годни“, заключава тя./show.blitz.bg

 

Още

Made in BG

Диляна Попова в несвяст: Асен Блатечки обяви ново дете! (мачото шокира всички)

Published

on

Катерина Горанова му е свикнала отдавна, но Диляна Попова вероятно е изпаднала в ступор, когато Асен Блатечки публично оповести неочаквана новина. Новината за новото си дете. При това син, втори син след родения му от Попова.

Да, мачото стори това днес в ефир и разкри, че е прекарал празниците извън България, по-точно в Дисниленд, където бил заедно със сина си Борил и с „новия му брат“ – цитираме точно.

Преди обаче всички да се развълнуват и да се зачудят как така са пропуснали новината за раждането на новото бебе, уточняваме, че раждане няма. Всъщност новият брат на Борил се е родил отдавна, но не от „материала“ на Блатечки. Той е дете на неговата изгора Елеонора Янакиева от бившия й мъж, но с Асен се разбират чудесно.

Както знаем, Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са заедно вече доста време като тя е жената, на която актьорът се е обяснявал в любов публично за пръв път в целия си живот. Каква магия му направи, не е ясно, но за нея той не спира да твърди, че го била впечатлила с… всичко.

„Трябваше над 50 години да чакам съдбата да ме срещне с нея, с жената, която винаги съм искал, но не бях сигурен, че изобщо съществува. Обичам я зверски, просто неописуемо“, казва Блатечки.

Източник: Crimesbg.com

Още

Made in BG

Взрив: Евгени Генчев „зашлеви“ Натали Трифонова, а тя хвърли зверска бомба!

Published

on

Бившият ерген Евгени Генчев яхна вълната на славата и очевидно не смята да слезе от нея. Дребничкият къдрокоско обикаля от телевизия в телевизия и изниква дори там, където не го очакваш – като например до Данчето Христова в публиката на „Капките“.

Участието му при Натали Трифонова обаче яко разбуни духовете, защото се обърна към нея с думи, които очевидно не й се понравиха. Генчо в прав текст й заяви, че е напът да „изчезне“, защото от тези танци хептен се е „стопила“.

Всяка жена би се зарадвала на подобен комплимент, но не и Наталито, която по рождение е доста висока и слаба, а все пак е жена и предпочита да си запази и апетитните форми. На кого му трябва „точилка“, така де…

Трифонова се засмя и заяви, че ще си навакса с палачинки и шоколад след формата, където е основен претендент за победата. Отдавна се говори, че именно тя ще бъде оставена да грабне приза на шоуто, защото е и най-лансираното от Би Ти Ви лице.

В този ред на мисли обаче тя също хвърли бомба като сподели, че е смятала да напусне предаването по средата му. „Причината беше партньорът ми Димитър и скандалите, които си вдигахме. Често се разправяхме за нещо и имахме наистина яки караници. Доволна съм, че не сглупих да си тръгна, защото днес вече се разбираме чудесно, стиковахме се“, смее се блондинката.

https://razkritia.com/

Още

Made in BG

С Алек ли? Ето къде и с кого засякоха Магдалена преди дни-Снимки

Published

on

Преди старта на „Ергенът“ се говореше, че Алек Младенов избира жена с дете и си тръгва с нея.

Показаха се и снимки на въпросната, която… да – вече всички знаем, че е Надежда Вишева.

Малко по-късно, след началото на формата, упорито се заговори, че не Надежда, а Магдалена Томова е избраницата на ергенчето, а и отношението му към нея показваше, че това ще да е самата истина. Алек не спираше да зяпа Маги като дете скъпа играчка, лигите му по нея течаха, а и в един момент директно си й каза, че е влюбен.

Е, оттогава обаче изтече доста вода и чувствата му явно се обърнаха. Така че да – победителката е Надежда Вишева, а Маги Томова все още е в търсене на любовта. Доказателство за това е и компанията, в която тя беше заснета преди броени дни – изцяло женска, с Екатерина от „Ергенът“ в нея.

Маги и Екатерина бяха на събитието LUNAR, което се провежда в столицата и което е истинска светлинна феерия. Вместо в прегръдките на Алек Младенов обаче, Магдалена е изцяло обградена от дами, сред които и моделът Глория Петкова, която познаваме от Вип Брадър навремето.

„Маги много искаше да й се получи с Алек, но не стана. Затова сега излиза често и се опитва да го забрави като е сред хора и се оглежда за нейния си мъж, който й е отреден от съдбата“, коментират запознати. ko4.bg

Още
Реклама

Интересни

България8 минути ago

Живи да ни ожалиш: Само Унгария е по-зле от нас!

Инфлацията на храните у нас по хармонизирания индекс е доста над средното в ЕС, става ясно от интерактивния инструмент за...

България11 минути ago

На съставни части: Ето какво остана от джипа-ковчег от касапницата с 2 трупа в Пловдив

Движението по бул. „Руски“ продължава да е затворено заради бруталната катастрофа, при която загинаха двама младежи в Пловдив тази нощ. На място...

Made in BG13 часа ago

Диляна Попова в несвяст: Асен Блатечки обяви ново дете! (мачото шокира всички)

Катерина Горанова му е свикнала отдавна, но Диляна Попова вероятно е изпаднала в ступор, когато Асен Блатечки публично оповести неочаквана...

Made in BG13 часа ago

Взрив: Евгени Генчев „зашлеви“ Натали Трифонова, а тя хвърли зверска бомба!

Бившият ерген Евгени Генчев яхна вълната на славата и очевидно не смята да слезе от нея. Дребничкият къдрокоско обикаля от...

България14 часа ago

Дете на наш депутат простреля друго на рожден ден!

Дете е простреляло друго в крака по време на ВИП парти във Великотърновско, съобщава NOVA. На тържеството присъствали бизнесмени, хора от...

Made in BG17 часа ago

С Алек ли? Ето къде и с кого засякоха Магдалена преди дни-Снимки

Преди старта на „Ергенът“ се говореше, че Алек Младенов избира жена с дете и си тръгва с нея. Показаха се...

България17 часа ago

Нова мода: Имаш апартамент, но живееш под наем

Заради високите цени на имотите много хора са готови да купят жилище с по-малка площ от първоначално желаната, за да...

България17 часа ago

България на тръни заради 2 зверства с момичета

Последните няколко дни сякаш в цяла България се разиграва опасен екшън като от криминален филм. БЛИЦ припомня, че в петък...

Любопитно21 часа ago

Само ги вижте: Два пръста от ръката ви издават страшни неща за вас

Експерти твърдят, че характерът на всеки човек може да се определи най-общо дори от кратък поглед към ръцете му. Като база...

България21 часа ago

Брутално двойно убийство в София: Явор гръмна и разфасова приятелите си СНИМКИ

Владимир Бошнаков Един 29-годишен мъж спокойно застрелва и разфасова двама приятели, заради дълг от 23 000 лева. Той е интелигентен,...

Любопитно21 часа ago

Тези зодии ще ви съсипят живота, никога не се омъжвайте за тях!

По-добре сами, отколкото да пуснете някой от тези знаци в дома си Ако не искате да страдате цял живот, тогава...

България21 часа ago

Тaкa изглeждa Ани Цoлoвa в eфиp, a я вижтe пpeди пpeдaвaнeтo, кaк e oблeчeнa! Нямa дa я пoзнaeтe!

Аннa Цoлoвa и Виктoр Никoлaeв зaпoчнaхa oтрaнo пoдгoтoвкaтa зa прeдизбoрнoтo cтудиo пo Нoвa тв в нeдeлния cлeдoбeд. Мaлкo прeди дa...

Здраве22 часа ago

Как да свалим до 10 кг за 2 седмици с яйца?

Дългата ваканция около великденските празници предразполага към обилно похапване, гарнирано с мързелуване. Оправданието, че това е времето за почивка и...

България22 часа ago

КАКВО НИ ГОТВИ ВРЕМЕТО: Слънце сутрин, дъжд, гръмотевици и градушки следобед!

Вследващите дни времето ще носи обичайния си привкус на месец май. В неделя призори слънцето ще се покаже колебливо в...

Здраве22 часа ago

УЧЕНИТЕ РАЗКРИХА: Как да блокираме гените на стареенето?

Здравословният начин на живот неутрализира с над 60% ефектите на гените, които съкращават живота, сочи нов анализ на няколко големи...

България22 часа ago

Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват!

Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Десетки жители на ул.“Елин Пелин“ излязоха тази вечер...

България23 часа ago

Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде …

Днес е Томина неделя! Почита се паметта на Свети Тома, един от 12-те Христови ученици, известен с прозвището Неверни. Това наименование...

Здравеедин ден ago

Ядем зелена салата, пълна с гадости!

Снастъпването на пролетта и поредицата майски празници, все по-често слагаме на трапезата си различни видове зелени салати. А така ще...

Българияедин ден ago

САМО ЗА ДВА ДНИ: Хазната намаза 1,8 млн. лв. при сделки за коли и имоти!

1,8 млн. лв. са събраните дългове за бюджета само за първите два дни от влизане в сила на мярката, която...

Made in BGедин ден ago

НА ФИНАЛА: Мария става Цеца Величкович!

Фолкзвездата Мария ще сбъдне мечтата си да се види в образа на сръбската икона Цеца Величкович. Това ще се случи...

Реклама

Trending