Don't Miss

100 процента смях! „Скрита камера“ с Гришо! Хванаха нашия за „шаран“! А накрая – Димитров… (ВИДЕО)

   

Една от най-забавните скрити камери в света на спорта предизвиква тотален фурор. Григор Димитров бе хванат за „шаран“ в Лондон. Смехът е огромен, Гришо даде специално интервю след победата си над Гофен (6:0, 6:2). С успехът българинът си гарантира първото място в група „Пийт Сампрас“ и участие на полуфиналите на Заключителния Мастърс за годината. А журналистът питащ Димитров, си послужи с любопитен похват. Задавайки въпроси, с помощта на Райън Харисън (участник в турнира на двойки във Финалния Мастърс).

„Григор, класирането ви за следващата фаза още не е сигурно. Изпитвате ли разочарование на този етап от турнира? Надявахте ли се вече да сте се класирал напред?“!

 

„Кога решихте да предпочетете тениса, пред кариерата на модел?“

„Знам, че сте голям фен на „Бекстрийт Бойс“, може ли да ни запеете тяхна песен (съчетано с препратки към определен музикален рефрен)?“!

Култови въпроси към Димитров? Самият Григор поясни, че мисли, че вече се е класирал за следващата фаза. Заяви, че никога не е бил модел. Категорично даде да се разбере, че няма желание да пее. Въпреки това, обаче показа страхотно настроение и певчески възможности за секунди.

Когато интервюто премина на тема турнира на двойки, американецът Райън Харисън разкри ролята си в „скритата камера“. Реакцията на Григор пък говори достатъчно за нрава на родния тенис любимец.

„Това са най-лошите въпроси, мислех си – какво става тук“, с усмивка сподели Григор, получавайки поздравления от Харисън и останалите персони в забавното видео.

Без каквито и да било негативни емоции, Гришо прие, че е „жертва“ на „скрита камера“. Като дори отправи позитивно послание към самите организатори.

/ПИК                 break } } else { }