Свържете се с нас

Любопитно

19 снимки, в които определено „няма“ грам Фотошоп!

Published

on

Безспорно, желанието на всеки човек е да изглежда добре на снимки. Водени от този стремеж, много хора минават границата на реалното. Познато ви звучи, нали?

Виждали сте Фотошоп провали, които будят както съжаление, така и искрен смях. Ако, случайно, сте пропуснали най-големите изцепки по темата, можете да ги видите тук, сега:

Още

Любопитно

Астрологът Влад Рос смълча всички зодии: През май да се готвят за…

Published

on

Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. Но знаем, че това е много трудно и няма как да знаем какви изненади ни е приготвила Съдбата.

Е, все пак астрологията се опитва малко или много да разкрие пред какви събития ще се изправим.

Именно заради това астрологът Влад Рос реши да направи пълен хороскоп за предстоящия месец май.

Той разкри за какви изненади и неприятности трябва да е подготвена всяка една от зодиите.

Ето го пълният хороскоп на Влас Рос за май месец:

Овен
Началото на май е изпълнено за Овните със сътресения, конфликти и желание да наложат позицията си на всички. Може да има загуба на физическа сила, поради което те могат да развият някои заболявания.

Марс влиза в Овен, а това са бедствия, удари на съдбата и т.н. Тоест през май Овенът ще бъде най-бедният знак от Зодиака.

Телец
Месецът ще премине за Телците в стил носталгия, те могат да възобновят стари дела, да се върнат към решаването на забравени проблеми и да се срещнат със стари познати. Те обаче не винаги трябва да гледат назад към миналото.

Венера в техния знак ще им даде страхотна ситуация в бизнеса и финансови възможности. Затова можем да кажем, че Телците са майските късметлии.

Близнаци
При Близнаците ситуацията е подобна на Телеца. Те могат да възобновят комуникацията със стари познати.

По отношение на финансите и кариерата може да има неочаквани промени, които вече са подготвени.

Юпитер, планетата на голямото щастие, ще навлезе в техния знак в края на месеца, което им дава възможност за реализиране на лични амбиции и планиране на пътуване. В техните любовни дела има мир и тишина.

Рак
Май ще бъде доста интересен месец за Раците. Те могат да променят миналото си и да поправят грешките. Можете радикално да промените почти целия си живот.

Ситуацията също ще бъде благоприятна за портфейла им, така че те могат да попълнят банковата си сметка през май. Но в личния живот не всичко е толкова гладко, може да има раздяла и развод.

Лъв
Лъвовете трябва да се справят сами с всички проблеми. По-добре е да не ходите никъде с никого. Освен това ще им бъде трудно да предадат идеите си на другите.

Има опасност от уволнение. По-добре е да отложите активните кариерни дейности за края на месеца и да се насладите на останалото време. Не се препоръчва тегленето на заеми, защото е възможен финансов фалит.

Но в личния ми живот всичко ще бъде страхотно. Лъвовете могат да срещнат човек, който им подхожда на 100 процента.

Дева
Животът ви ще бъде много наситен, възможни са нови запознанства и комуникация. Все пак внимавайте, защото има риск да станете жертва на измама. През първите две седмици на май не се препоръчва теглене на кредити, преминаване от работа на работа и преиздаване на документи.

През третото десетдневие тепърва ще трябва да се борите за правата си. Можете да получите добри знания и да влезете в университет. Вашето семейство ще изисква от вас да вземате отговорни решения.

Везни
В началото на май Везните не трябва да поемат инициативата, защото може да срещнете съпротива от страна на партньорите си. Естественият баланс обаче ще помогне на Везните да поддържат мир и стабилност във всяка ситуация.

По отношение на любовта е по-добре съпрузите да не дават поводи за ревност. Самотните Везни може да срещнат любим човек в началото на месеца.

Скорпион
Напрегнатата обстановка в началото на май ще призове Скорпиона към ред и хладнокръвие. Ако сте решили основната цел за близко бъдеще, тогава действайте смело и не се разсейвайте от дреболии.

Много активен месец, основното е да насочите енергията в мирна посока. Креативният подход към всеки бизнес може да бъде от полза.

Като цяло нямате повод за притеснение. В края на месеца ще можете да се отпуснете и дори да срещнете съдбата си.

Стрелец
През май трябва да сте подготвени за предизвикателства, свързани с приятели. Дори и най-силните връзки могат да се разпаднат.

Любимият човек може да бъде вашата спасителна линия, така че трябва да прекарвате повече време с него. В работата може да има заяждания от началници, скандали и други.

Освен това рискувате да загубите огромна сума пари в средата на месеца. В същото време можете да спортувате и да работите върху отношенията.

Козирог
Май ще бъде положително време за Козирозите. Трябва да се постараете максимално в професионалните си дейности. През втората десетдневка на месеца Меркурий ще помогне на Козирозите да напълнят портфейла си.

В личен план любовните победи са им на разположение. Като цяло ще бъде добър месец за тях.

Водолей
Водолеите са свободни хора, които не искат да се ограничават в нищо. Все пак трябва да се съберете.

По отношение на личния живот е по-добре да оставите любовните въпроси на случайността. Възможни са спонтанни срещи, можете да срещнете любовта на живота си.

А по отношение на кариерата няма да имате притеснения. Може да има трудности, но не забравяйте, че имате късмет. Можете да спечелите от лотарията.

Риби
Последният пролетен месец ще зарадва Рибите с положителна нагласа и приятни събития. Всичко ще се нареди добре, ако всички усилия на Рибите се основават на творчеството.

По отношение на кариерата Май ще отвори нови перспективи за тях. Търговските дела ще бъдат благоприятни.

В личния живот те ще бъдат придружени от романтично настроение. Освен това можете да укрепите връзката си с любимия човек. Помислете за покупка на недвижим имот. jenata.blitz.bg

Още

Любопитно

Сложете само ДВЕ неща в портфейла си и ще го превърнете в магнит за пари!

Published

on

Според философията на фън шуй ритуалите за привличане на пари са много мощни.Според фън шуй философията на живота всички предмети имат енергия. А енергията е навсякъде около нас.

Трябва да балансираме, като позволим на добрата енергия да тече плавно и да се освободим от негативната. С помощта на мощна енергия можем да привлечем любов, щастие, благополучие… За да привлечете положителни неща, трябва да вярвате в енергията на привличането. Това означава, че мислите ви трябва да са позитивни, защото както излъчвате, така и привличате.Според фън шуй, за да привлечете пари, портфейлът ви първо трябва да е „чист“. Това означава, че трябва да изхвърлите разписките, документите и подобни хартийки и да оставите вътре само парите. Трябва да подредите банкнотите от най-високата към най-ниската стойност.

Има още нещо, което можете да направите, за да привлечете финансов просперитет. Напишете чек с точната сума, която искате да получите, и посочете точната дата, на която искате да получите парите. Носете го в портфейла си.

За да увеличите шансовете за привличане на просперитет, трябва да поставите още нещо в отделението за пари, а именно пръчка канела.

Още

България

Кеворк Кеворкян с фотозагадка от плажа

Published

on

Стара плажна снимка чак от 1970 г, публикува Кеворк Кеворкян. Под нея водещият задава на последователите си следните въпроси:

1-во: Къде се крият дебелите?

2-ро: Имало ли е хора без татуировки?

3-то: Чатят ли си и нямат мобилен телефон в ръка?

4-то: Не носят ли слънчеви очила?

5-о: След като не носеха слънцезащитен крем, защо нямаха рак на кожата?

6-о: Без линии в небето.“

Явно на Кеворк му е тъжно за миналото. На нас също

Още
Реклама

Интересни

Made in BG2 часа ago

Алек заведе Надежда в дома си, a часове по-късно тя влезе в болница на системи

След като ергенът Алек заведе красивата Надежда на мястото, където живее по време на романтичното шоу, на всички стана повече...

Made in BG2 часа ago

Силви от „Ергенът“ съди останалите ергенки, посочи и основната интригантка

Юристката Силви Русева от „Ергенът“ е твърдо решена да заведе дело срещу някои от участничките с риалито шоуто на bTV, които...

Любопитно3 часа ago

Астрологът Влад Рос смълча всички зодии: През май да се готвят за…

Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. Но знаем, че това е много трудно и няма как да знаем какви...

Made in BG3 часа ago

Лили Иванова полетя от щастие, показа какво й се случи на рождения ден СНИМКИ

Примата на българската музика Лили Иванова е получила подаръци от ПФК Левски по случай рождения си ден. Не е тайна, че...

България5 часа ago

ЧАКА НИ СТРАШНО БЕДСТВИЕ: Брутална слънчева буря заплашва Земята!

Четири изригвания почти по едно и също време бяха регистрирани на Слънцето във вторник и има голям шанс да предизвикат...

България5 часа ago

Мъката е голяма! Двойна трагедия в семейството на проф. Чирков

Двойна трагедия покруси фамилията на легендарният български медик проф. Александър Чирков, който си отиде от този свят през 2020 година. Неговият...

България6 часа ago

Извънредна новина за Динко Вълев и аверите му

Близките приятели на Динко Вълев – Стойко Калудов и Григор Гочев, които бяха арестувани във връзка с обвинение за участие...

Любопитно8 часа ago

Сложете само ДВЕ неща в портфейла си и ще го превърнете в магнит за пари!

Според философията на фън шуй ритуалите за привличане на пари са много мощни.Според фън шуй философията на живота всички предмети...

Made in BG9 часа ago

Емилия проговори пред Гала за раздялата с Башур – истината ще ви смае!

Какво ли не се изписа в медиите за това, че поп фолк-звездата Емилия и мъжът й, Жорж Башур, са разделени...

Made in BG9 часа ago

Христо Стоичков на върха на щастието-Стана дядо на момче!

След като Камата отгледа две дъщери, а след това се зарадва и на внучка, сега той има и внук, за...

България9 часа ago

Кеворк Кеворкян с фотозагадка от плажа

Стара плажна снимка чак от 1970 г, публикува Кеворк Кеворкян. Под нея водещият задава на последователите си следните въпроси: 1-во:...

България9 часа ago

Честито! Ивет Лалова стана майка за първи път

Най-успешната ни спринтьорка Ивет Лалова и съпругът ѝ Симоне Колио вече са щастливи родители на момченце, разбра Plovdiv24.bg. За щастливото...

Made in BG9 часа ago

Чалга гилдията скочи срещу пияните Диона и Дебора: Те ни позорят!

Назрява война в поп фолка Чалга гилдията скочи срещу пияните си колежки Диона и Дебора. Мнозина от колегите им осъдиха...

България11 часа ago

През сълзи и аплодисменти: Решиха съдбата на Росен Желязков

Силно емоционална реч, неочаквани сълзи и аплодисменти – в такава обстановка народните представители отстраниха председателя на Народното събрание (НС) Росен Желязков...

България11 часа ago

Борисов: Лицемери! Честито на новата коалиция ВИДЕО

Искам да поздравя „Възраждане“, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция с ИТН. Това ни улеснява много, че повече няма да...

България13 часа ago

По бабина рецепта, но в пералнята: Домашният великденски козунак не е това, което беше

Ако сте опитвали домашно приготвен козунак, сигурно никога няма да забравите вълшебния му вкус. Но в забързаното ежедневие времето никога...

България13 часа ago

ГДБОП с мощна спецакция в цяла България заради опасни оръжия СНИМКИ

Специализираната полицейска операция е осъществена от служители на ГДБОП на територията на Русе и в страната. В рамките на предприетите...

България15 часа ago

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen

Той сам свали куртката си след грандиозен провал на Сините и Червените Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen. Безпрецедентното решение...

Made in BG15 часа ago

Феновете на „Денсинг старс“ откачиха след това, което се случи: Пълно безобразие!

„Денсинг старс“ навлиза в решителна фаза и на дансинга на танцовото шоу вече се демонстрират не само уменията, но и...

България15 часа ago

Днес за имен ден черпят ..

На 25 април Църквата почита паметта на Св. апостол и евангелист Марк. Св. евангелист Марк, който се наричал още и...

Реклама

Trending