Don't Miss

3-те зодии, които нито прощават, нито забравят

   

Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и предателство. Те не правят услуга на никого като се преструват, че могат да преглътнат нещо, което ги е засегнало дълбоко. Това са зодиите, с които ако веднъж се издъните, е почти невъзможно да върнете старите си добри взаимоотношения.

1. ТЕЛЕЦ

Телците не търпят обиди, нито предателство. Изобщо един от най-големите им страхове е някой да не им изневери или близък приятел да не ги предаде като издаде съкровено пазена от тях тайна. Телците истински се озлобяват, когато научат, че някой е играл срещу тях. Не са отмъстителни, но повярвайте ни, никога няма да ви погледнат отново. А това е достатъчно сурово наказание, което може да измъчва много повече. Как да опитате да се справите? Телците приемат само говоренето направо. Ако искате да си ги върнете, трябва сериозно да се помъчите и да победите ината им. Трябва да сте искрени докрай и да се закълнете, че повече никога няма да постъпвате така… и наистина да го мислите.

2. БЛИЗНАЦИ

Близнаците ревниво пазят егото си. Те обичат да се оглеждат в себе си и ако нещо там не е наред, не се чувстват себе си. Ако някой ги предаде и рани сърцето им, те стават други хора. Първо, дълго време го преживяват. И второ, всъщност никога не го преживяват наистина. Тяхната най-голяма болка е да предателството в семейството. Не могат да си представят как ще простят на роднина, ако научат, че той ги е лъгал или си е играл с доверието им. Как да опитате да се справите? С много обещания, разговори, дълги обяснения и обещания за бъдещето. Доказването не трае толкова много, но не бива да се разколебавате и да бъдете много искрени.

3. ВОДОЛЕЙ

Водолеите са много праведни. Те обичат справедливостта в живота, борят се за това и дават всичко от себе си самите те да са добри и честни с другите. С две думи – живеят за правдата. Може да ви се струва пресилено, но всеки човек си има своите приоритети. Водолеите няма да прекъснат напълно контакта си с вас, но отношението им към вас коренно ще се промени, което ще е истинско мъчение, предвид всичко, на което са способни. Как да опитате да се справите? Ще ви е нужно много търпение, може би години. Водолеите трудно връщат доверието си в хора, които са ги предали веднъж. Възможно е и никога да не успеете да си ги върнете обратно. По-добре гледайте изобщо да не ги разочаровате.

Източник: www.jenstvena

                break } } else { }