Connect with us

България

COVID-19 постави нов ужасяващ рекорд на заразените у нас за денонощие

Published

on

Нови 4 828 случая на коронавирус са установени в България. Това означава, че броят на заразените от COVID-19 в страната ни за 24 часа се е увеличил драстично спрямо понеделник, когато те бяха 3 519.

Необходимо е да се отбележи за сравнение, че направените PCR теста във вторник са били 11 611, докато в понеделник бяха 7 934. Лошите новини не свършват дотук. За съжаление през изминалите 24 часа има 131 починали от коронавирус, информира Единният информационен портал. Така общият брой на жертвите става 2413.

Припомняме, че вчера бе регистриран нов черен рекорд по брой починали в страната ни за денонощие – 152. За последните 24 часа излекуваните са 1219. Заболелите у нас вече преминаха тревожната граница от 100 000 и достигнаха 106 598, активните случаи са 72 649. Излекуваните общо са 31 536 души. Хоспитализирани са 5 463 души, 303 са в интензивно отделение.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Каква е твоята Мева? Намери в таблицата своята година на раждане и виж какво ти е приготвила съдбата –

Published

on

В Тибет се приема, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти, а Мева определя вашата мисия. Всяко прераждане, без значение от това какви са били хората в миналия си живот, налага кармични тестове, които се отнасят до характера, здравето, любовните взаимоотношения и професията.

Преродена отново, душата дава на хората специални изпитания и кармични проблеми.

Характеристиката на следващото измерение или прераждане е Мева (в превод – къртица или белег). Мева показва кога душата ви е преродена в човешкото тяло или защо вашата душа живее на планетата Земя. Мева също показва какви кармични възможности ви предстоят.

Определянето на Мева е доста просто – намерете в таблицата своята година на раждане и определете съответната за вас Мева. А сега можете да разберете какви черти на характера, болести и сексуални наклонности е приготвила за вас вашата карма.

Можете също така да разберете каква професия е най-подходяща за погасяване на кармичните ви дългове. Кармичните заболявания не се лекуват с медикаментозни средства. В Мева бихте могли да намерите към какви заболявания сте предразположени и през каква болест трябва да преминете, като лекарствата няма да ви помогнат – необходимо е да преминете сами през това изпитание. Вие трябва да изработите кармата си! И така, намерете в таблицата своята година на раждане, определете своята индивидуална Мева (от 9 до 1) и разберете кои са вашите кармични дългове, както и кармичните ви наклонности.

МЕВА 1

Неспокоен и песимистичен характер, не прекалено амбициозен. Покорен и приспособим към ситуациите. Външно е открит и приятелски, вътрешно – инатлив. Детството му е трудно, средната възраст е благоприятна. Не е с много добро здраве, страда от свръхчувствителност, отключва зависимост от алкохол и наркотици. Има проблеми с бъбреците, пикочния мехур и гениталиите. Има склонност към депресия и промени в настроението. Не е много романтичен, но има голяма нужда от любов. По характер е собственик, завоевател. Кармата му предрича посредствено и скромно съществуване. В работата му е нужен покой, възможност да размишлява, да мисли и планира. Успешни дейности – всички, които са свързани с вода.

МЕВА 2

Приятелски характер, не агресивен и амбициозен. Нормална душевност, липса на инициатива, обсебен от подробности и детайли. Добър служител, работи отлично с други хора. Най-добра възраст: 45-47 години. Напълнява лесно, страда от кармично заболяване на червата, кожата, кръвта и гърба. В любовта трябва да бъдат много внимателни към партньора си. Да бъдат по-скоро емоционални, отколкото умни. В живота не са нито богати, нито бедни. Хазартните игри го водят до разруха, може да го доведат дори до самоубийство, насилствена смърт или затвор. Желателно е да се занимават с професии като: връзки с обществения, работа с хора, както и работа, свързана с природата и земеделието.

МЕВА 3

Независим характер, оптимистичен и млад. Пораства и става зрял по-бързо. Общителен и приказлив. Положителен и уверенен ум, но нетърпелив и инатлив, не в склонен да се примири с обстоятелствата. Най-добра възраст: 34-38. В живота му има много възходи и падения. Физически силни и активни, но е много вероятно да имат психични и неврологични проблеми, както и проблеми с краката. Когато започнат да употрябват лекарства, почти винаги се пристрастяват и или умират от свръхдоза, или получават психично заболяване. Директен и импулсивен характер. Като професии, които са благоприятни за тях, са: говорител, музикант, учител, писател и активна работа в сътрудничество с другите.

МЕВА 4

Схватлив и умерен характер. Нерешителен и слаб, нестабилен ум, но лесен и с добри чувства. Природна доброта, лесно уязвим. Най-добрата възраст – младежите до 38 години. Слаба фигура, голямо чело. Раздразнителен най-много през сутринта. Кармични проблеми с червата и дихателната система, податлив на епидемии. Жените имат проблеми с половите органи. Рано порастват, имат визуална привлекателност. Съществуват трудности при създаването на силни връзки. Имат проблеми със създаването на семейство. Бързо губят доходи. Може лесно да бъдат ограбени. Като професия предпочитани са тези, свързани с комуникация, връзки с обществеността, организиране на тържества, производство и търговия на вълна.

МЕВА 5

Човек на крайностите: или много добър, или много лош. Амбициозен или мързелив, морален или развратен и т.н. Критична възраст – 42 години, в този момент живота му значително се подобрява. Необичайно развит инстинкт за самосъхранение. Добро телосложение и изържливост. Като кармично предразположение – чувствителни черва, тумори, треска, хипертония и проблеми с кръвта. Силна нужда от любов и страст, имат склонност към доминиране. Лош късмет, но бързо се възстановява от провалите. Склонност към хазартни игри, които могат да доведат до разруха. Като предпочитани са професиите, включващи по-висока позиция, ако сте амбициозни и мъдри, а ако не сте, то по-лесните длъжности.

МЕВА 6

Непосредствен характер, с развита интуиция. Духовен, енергичен, иновативен. Роден лидер. Войнствен дух и възвишени цели. Самодоволен, със страх от провал. Благоприятна възраст – около 40. Слабо тяло. Има тенденция за умора, нервност и повишена температура, главоболие и виене на свят. Слаби са белите дробове, сърцето и костите. В любовта имат желание за владеене и господство. Сръчни и дръзки финансисти. Предпочитат професии, свързани с управление, право, образование и религия.

МЕВА 7

Оптимистичен характер, несдържан. Прекрасен оратор. Има тенденция да манипулира хората. Ядосва се, когато не му обръщате внимание. Жив ум, внимателен към детайлите. Търси щастието и свободата. Устойчивост и стабилност след 40. Не може да бъде самостоятелен дълго време, тъй като му липсва постоянство. Слабо телосложение, има проблеми със стомаха, бъбреците и половите органи. В любовта са привлекателни и чувствени. Вродена любов към свободата. Изборът на партньор е много важно. Спечелените пари могат да бъдат бързо изразходвани. Късметът им е малък. Добри оратори, учители, проповедници и търговци.

МЕВА 8

Упорит и самоуверен характер. На мнение са, че не се променят лесно. Консервативен ум, налага своите възгледи на другите. Външно спокоен, вътрешно силен. Вълк единак с високо мнение за себе си. Голям, силен, със здраво тяло. Проблеми с нервите, гърба и раменете. Болести като атеросклероза, хроничен запек, психосоматично разстройство. Неразбиран в отношенията, но е верен и лоялен, когато става въпрос за семейството му. Ранен просперитет, привързаност към парите, с желание да инвестира. Има нужда от стабилна позиция, която изисква надеждност.

МЕВА 9

В центъра на вниманието, емоционален. Често брилянтен, но безполезен живот. Импулсивен и нетърпелив. Излишно критичен, тъй като очаква твърде много от другите. Често променя мнението си. Идеалист, презиращ материалното. Благоприятна средна възраст, след това се влошава жизнения стандарт. Силни и гъвкави. Проблеми с нервите, съня, сърцето и очите. Атрактивни и смели в любовта. Сладкодумни с привлекателен външен вид. Страстни, ревниви и със силен характер. Склонност към любовните фантазии. Силна нужда от пари, но им липсва постоянство. Късметът им не е много, не са богати нито бедни. Предпочитани професии: художник, дипломат, актьор и писател.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Извънредно: Четирима души между които и дете загинаха в тежка катастрофа –

Published

on

Тежка катастрофа затвори прохода Хаинбоаз. Четирима души загинаха при челен удар между камион и лек автомобил, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Невръстно дете, което бе откарано в болницата в Стара Загора, е починало.

Сигналът за пътния инцидент е получен за ТИР с турска регистрация и лек автомобил „Опел Зафира“ са се сблъскали челно в участъка между градовете Гурково и Велико Търново. Проходът ще остане затворен до приключване на разследването на тежкия пътен инцидент.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Млад мъж закла жена в дома й, а после я запали, за да изгори доказателствата

Published

on

Жена от село Дъбравино е била намерена мъртва и обгорена в дома си, позовавайки се на полицията.

Сигнал за жертвата е подаден в около 20,50 часа в събота. Жената е на 66 години.

Тя е била открита с порезна рана в областта на шията, като убиецът й явно се е опитал да подпали тялото й. Започнато е следствие, издирват заподозрения, допълват от полицията. Така разследващите стигнали до 37-годишен мъж, който е предполагаемия извършител на убийството.

Той също е от село Дъбравино, като до момента не е осъждан, съобщават още от полицията. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Варненската окръжна прокуратура.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България42 минути ago

Каква е твоята Мева? Намери в таблицата своята година на раждане и виж какво ти е приготвила съдбата –

В Тибет се приема, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти, а Мева определя вашата...

България47 минути ago

Извънредно: Четирима души между които и дете загинаха в тежка катастрофа –

Тежка катастрофа затвори прохода Хаинбоаз. Четирима души загинаха при челен удар между камион и лек автомобил, предаде кореспондентът на БГНЕС...

България16 часа ago

Млад мъж закла жена в дома й, а после я запали, за да изгори доказателствата

Жена от село Дъбравино е била намерена мъртва и обгорена в дома си, позовавайки се на полицията. Сигнал за жертвата...

България16 часа ago

Гореща мацка от Плевен с огромни гърди предлага безплатен масаж –

Обява, промотираща купуването на… надгробни паметници, втрещи потребителите във Фейсбук. Красивата Маги Асенова, която има салон за масажи в Плевен,...

България2 дни ago

19:30 в понеделник, Борисов взе най-важното си решение

40 дни преди старта на предизборната кампания местата на водещите играчи в големите партии са разпределени. Почти. Официално процедурите по...

България3 дни ago

Хората с пенсии от 300 до 369 лева ще получат еднократно ваучери за храна за 120 лева

През 2021 г. на пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите заедно с добавките и компенсациите към тях е...

България4 дни ago

ТЕРОР! Тумба роми нападнаха и обраха болницата в Сливен, полицията е вдигнала ръце

Болницата по белодробни болести, която е паметник на културата в Сливен, се руши и разграбва. Сградата е на повече от...

България4 дни ago

Скръбна вест, на 23-ти януари почина обичаният Румен

Скръбна вест долетя в ранните часове на 23-ти януари. Внезапно, след кратко боледуване, на 66-годишна възраст почина бившият баскетболен национал...

България4 дни ago

Бойко Борисов се включи в 15:00: От 4-ти февруари отваряме

Много искаме училищата да отворят врати. Това заяви на инспекция премиерът Бойко Борисов в Сливница. Той посети музикално училище, където...

България4 дни ago

Българин в Испания пребива жена си, уринира върху нея и я праща да спи на улицата

Полицията в Испания арестува българин, който пребивал жена си, уринирал върху нея и я пращал да спи на пейка на...

България4 дни ago

Учени бият тревога: Бъдете готови за най-лошото – задава се невиждан потоп

Модели на промените в атлантическите течения през последните десетилетия позволиха на международна група учени да изчислят с каква скорост се...

България4 дни ago

Ваксинираният д-р Митев: Няма да захаросвам истината, само след 6 часа започна кошмарът!

Стефан Митев е от българските медици, ваксинирали се съвсем в началото с “Пфайзер”! Както е известно, медицинските лица са първите...

България4 дни ago

Лекарка отряза пръста на починала жена, за да открадне пръстена й

Парамедичка в Арканзас беше арестувана за това, че е отрязала 1.7-каратов диамантен пръстен от пръста на починала жена в болница...

България5 дни ago

Денис и Марчело посред нощ разбиха вратата и извадиха от пламъците самотна старица

– Беше страшно, огънят бе обхванал всичко, спомня си Марчело Адилов– Въобще не се замислих дали да вляза в горящата...

България5 дни ago

Удължаваме извънредната обстановка с 3 месеца

Здравният министър Костадин Ангелов предлага удължаване на епидемичната обстановка с 3 месеца. Това съобщи той пред депутатите от здравната комисия....

България5 дни ago

Баба-мечта: Лили Иванова оставя 12 милиона на внуците на сестра си, но им постави условия –

Богатството на Лили Иванова, което трупа толкова година няма да отиде на вятъра. Според завещанието на легендарната певица 12 милиона...

България5 дни ago

Предлагат санкции за тези, които се топлят на дърва

Столичният кмет Йорданка Фандъкова представи пред председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев и членовете...

България5 дни ago

Отиде си обичаната и уважавана проф. Радка Влахова. Поклон!

На 66-годишна възраст почина уважаваният преподавател от Софийския университет проф. д-р Радка Влахова-Руйкова. Проф. д-р Радка Влахова-Руйкова е учен българист....

България5 дни ago

Историята на Радинела, влюбена до полуда в друг, и Николай, който се обеси 46 дни след жена си

Две деца – момче на 6 г. и момиче на 4, остават сираци след тежка драма между родителите им. Николай...

България5 дни ago

Само най-умните ще забележат какво не е наред в тази картинка –

Понякога очевидните неща се виждат най-трудно. Така е и с повечето тестове за наблюдателност, които разчитат на това да не...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com