Connect with us

Любопитно

Духове от Царичина дупка: Идва воден Апокалипсис!

Published

on

Царичина дупка е българският вариант на американската Зона 51. Вече 16 години за костинбродското село се носят легенди за НЛО, извънземни, духове и какви ли не същества. Пръв за силата на мястото съобщава селският медиум сънувач Димитър Кекеменов. След това започва и секретна военна операция там. За две години авантюрата приключва с шумен скандал и съмнения за източване на пари. Колоритният асансьорен техник Кекеменов не знае какви са ги надробили военните, обаче е убеден, че под селото все още има нещо, което може да превърне България в световна суперсила. От „Мистериите” издирихме Кекеменов. Той е пред пенсиониране в голяма фирма за монтаж и поддръжка на асансьори в столицата. Пристигна в редакцията ни със служебната си кола, с която като НЛО снове из цяла София. „Совлака пада, самолет пада, при нас асансьор не пада“, разкрива работния си девиз беловласият вече мъж. Подканя ни да бързаме с въпросите за някогашната секретна зона, защото е в обедна почивка и всяка минута му е ценна. Първото, което зачекнахме, бе дали наистина в Царичина дупка се пази информация за миналото и бъдещето на цялата планета. Кекеменов потвърди това, но и откри едно пророчество, което наскоро е получил от тайнствените създания, пазещи дупката. „Както искате го приемайте, но идва апокалипсис. Светът го чака отмъщение на водна основа.Скоро ще има пречистване чрез вода. Големи вълни, наводнения по цялото земно кълбо“, лаконичен бе Кекеменов. Той намекна още, че напоследък бежанците от всички точки на света идват към Европа, защото на едно инстинктивно подсъзнателно ниво индивидите имали тази способност да усещат наближаващите големи катаклизми. „Европа е единственият континент, който не се движи толкова. При всички други има дрейф- плаване на плочите, докато ние сме относително статични. Планините играят ролята на буфер, те се смачкват и леко вървят нагоре, но за щастие няма ексцесии“, вади желязна сеизмологична теория сензитивът. Вметва обаче, че бежанците няма да се интегрират никога напълно, защото били замесени от различно космическо тесто. „Това са процеси на много висше ниво. Както навремето Ванга бе казала на Хитлер да не тръгва на изток срещу Русия, защото там няма шанс, така сега някой трябва да призове тези хора да не идват насам. Биоенергетиката и самата им генетика е друга за нашите ширини“, призовава посветеният мъж.Казва, че хората сме с различна структура, но алфата и омегата на генетичния код идвал от земите на костинбродското село Царичина.

Извънземен космодрум

„Не зная дали това е редно да се публикува, но ще го кажем, пък вие преценете. Там има три върха, около които има останки на хилядолетни пилони. Върху тях преди хиляди години е кацнал огромен космически кораб. Моето виждане е, че кацайки в Царичина дупка, пришълците отдолу са направили нещо като микролаборатория. И там е започнало създаването на няколко разумни раси“, описва неподозираното минало сензитивният мъж. По думите му в началото е имало сполучливи и не толкова успешни експерименти. Но в крайна сметка били създадени различни видове, описани в митологията като кентаври, сцили, циклопи и др. Накрая всички видове са оставени за известен период на съществуване от няколкостотин години. „Тия отгоре са решили така – който от видовете оцелее, той да властва на земята. Решителната битка е била при Стара планина. Тогава много кръв се е проляла. Неслучайно древното име на планината е Хем, Хемус – от хемоглобин“ разкрива жрецът на село Царичина. Според неговата теория на финала сме оцелели двуногите като най-адаптивни. Другите мутанти можели да летят, имали са отрови, различни мощни оръжия, но човекът се е оказал най-хитър и „със страхотен дизайн“. „Ами замислете се, че ние и Земята сме създадени по мярка. Ако човеците бяхме само 20 см високи, как щяхме да обръщаме почвения слой при земеделието. А семената щяха да бъдат микроскопични и вятърът да ги отнася, преди да сме ги посели. Или обратно – ако бяхме огромни създания, житните полета нямаше да могат да ни изхранят. Точно това се случи с динозаврите, затова отгоре решиха да ги приключат, насочвайки астероид“, мотивира се асансьорният техник защо хората и планетата съвпадаме като ключ в ключалка.

Континентален часовник

Другото си прозрение Кекеменов нарече континентален часовник. Обясни, че когато извънземните дошли по нашите земи, те поставили градежи на няколко места по света. Затова в миналото египетските пирамиди, Стоунхендж и Царичина дупка се намирали на еднакво разстояние. „Континентът Африка се движи към Европа със скоростта, с която растат ноктите на човек. Затова вече пирамидите са по-близко до нас. Но като знаем скоростта на тектонично преместване, можем да изчислим преди колко хиляди години за първи път създателите на нашето биологично тяло са дошли от звездите“, хвърля поредната си бомба Димитър Кекеменов. После поглежда часовника на телефона си и ни подканя да побързаме, че го чакал един асансьор за профилактика в района.

Извънземните

Питаме го за екстрасенсите, които навремето участваха във военната операция. Те твърдяха, че извънземни са диктували чрез тях на военните къде да търсят мумията на първото същество, заселено на планетата ни. Тук Кекеменов убедено заявява, че най-силният в екипа е бил Димитър Сираков. Той поддържал контакта с извънземната раса. След конфликт между двамата медиумката Елисавета Логинова останала сама на разкопките. „Да ви кажа честно, има някакво проклятие в Царичина. Всички, което се занимаваха с тази история, умряха или загубиха близки хора. Ген. Наплатанов и дъщеря му, която също бе сред контактьорите, загинаха. Логинова изгуби близък човек. Сираков също си отиде млад и в разцвета на силите си. А той беше много силен екстрасенс. Веднъж ме видя в селото и му казах, че нещо ми е много студено, сигурно настивах. Положи едната си ръка върху гърдите ми, а другата – отзад. Такава енергия ми вля, че след това цяла седмица ми беше много топло, а беше зима“, описва силата на покойния екстрасенс Кекеменов. От него той чул, че военните в началото са търсили съкровището на цар Самуил, но после тръгнали под земята по дирите на подземна пирамида и някаква древна лаборатория с инструменти и оръжия не от този свят.„От Сираков научих, че думата БОГ също има общо с тази зона и в нея е кодиран следният смисъл: „Биологично Общ Ген“. Това е така, защото в Царичина дупка е бил селектиран човешкият ген и оттук после е пренесен по цялата планета“.

Магията на сънищата

На изпроводяк го питаме за пророческите сънища. Защото информацията за Царичина дупка пристига при него именно по време на сън, в който духовете на Ботев, Вазов и Левски му се явяват и му казват да поведе българите.„Долу има нещо, което ще ни превърне в световна суперсила, но кой ще позволи на малка България такъв възход. От един от военните научих, че от САЩ са се уплашили и наредиха да се затвори дупката. Но нищо – тайната на Царичина е останала в гените ни. Да не мислите е случайно, че всички големи изобретения са дело на българи. Най-силните мъже също са от тук. Вземете един Дан Колов. Когато отива в САЩ и му казват: „Стани американец. Ние сме велика нация, кой я знае тая България”. А той им отговаря: „Като сте толкова велики, родете си велик борец“.

Снимка: ПИК             Автор: ПИК

Continue Reading

България

Задължени ли са децата да помагат на родителите си

Published

on

Един ден се ражда дете. И никой не го пита, дали иска да бъде на този свят или не. А родителите на това дете, тоест хората, които са го родили, изобщо не се замислят върху факта, че детето им още от раждането поема задължения:

„Да се грижи за родителите си, да им помага във всичко веднага като остареят.“

Вярно е, че самото дете все още не знае за това. То расте, заобиколено от родителски грижи, любов и обич. Детето ни няма време да погледне назад – тъй като вече е възрастен и има собствени деца, за които да се грижи.

Трябва ли да се грижа за възрастните си родители?

Но тук започва такава „бъркотия“: освен собствените ни деца, нашето възрастно „дете“ има и стари родители или дори баби и дядовци. Те също се нуждаят от грижи, и не само: сега в тях също трябва да се инвестират пари.

За лекарства, за добра храна, за лечение… При пенсиониране възрастните хора няма да бъдат много облагодетелствани. Сега е ясно защо се нуждаят от децата, които раждат, без да питат самите деца: искат ли те или не?

Някой може да възрази: децата са необходими за продължаване на рода, а не за да подкрепят родителите си в напреднала възраст. Да, тази теория също има право да съществува. Но можете да си представите колко нови домове за възрастни и самотни хора ще трябва да бъдат построени, ако всички възрастни деца откажат да помогнат на остарелите си родители?

Ето защо децата, тези, чиято съвест е добре, трябва да отделят част от финансите си от семействата си и …

Сега ще кажа ужасни думи, но това е животът – едно ще се появи, друго ще си отиде. С една дума, изчакайте, докато старите родители умрат. И нашите собствени деца ще растат, за да ни помагат, когато остареем.

Не можете да знаете своя дял – отпишете апартамента и забравете за всичко

Кой знае каква съдба очаква всички в остаряващите им години? Една надежда е за пенсиониране. Но да живееш достойно на това е нещо от сферата на фантазията. Но децата най-вероятно не са задължени да издържат финансово родителите си. Никой не поиска съгласието им, пускайки ги на светло.

Въпросът е наистина спорен. Но старческите домове не са празни. И не всички деца и внуци идват на гости. В крайна сметка всеки има своя собствена история за самотата.

Например бившият генерален директор на едно предприятие, който се озова в старчески дом, след като погреба жена си, преписа своя 4-стаен апартамент на местния краеведски музей. И това е при живи деца и внуци. Въпросът е: кой ще го посети?

Може би персоналът на музея. Но те вече бяха забравили за стареца, едва имайки търпение да им издадат документите за елитния апартамент.

Дебатът за това дали децата сме задължени да се грижим за възрастните си родители е безкраен. И тази дискусия продължава от каменната ера, когато децата споделят с родителите си част от добития мамут.

Затова най-вероятно грижата за възрастните хора е по-скоро въпрос на съвестта на всеки. Но за продължаване на човешката раса наистина са необходими деца. Съгласни ли сте с това?

Continue Reading

България

Млада дама пристига на гости при родителите си

Published

on

Млада дама пристига на гости при родителите си. След няколко дни тя влиза в стаята на по-малкия си брат. Застава в средата и казва:

– Пол, свали ми, роклята, моля те! Пол бързо я сваля.

– А сега ми свали сутиена! Пол мълчаливо изпълнил и това.

– Сега свали и бикините. Пол ги сваля.

– И да не съм те видяла повече, ама никога повече, да обличаш мои дрехи!

Continue Reading

България

След смъртта на съпругата си 31-годишният Антон отглежда 6 деца сам-Ето как му се отблагодари съдбата!

Published

on

31-годишният омчанин Антон Кудрявцев стана известен, след като започна сам да отглежда шестте си деца. В живота му се случи трагедия, която вие не бихте пожелали и на врага си. 

Жена му почина от рак, оставяйки Антон вдовец… Скръб избухна внезапно в семейството.

Антон и Аня вече имаха три деца. Те чакаха следващото, когато на жена му беше поставена страшна диагноза. Аня реши да пожертва живота си, за да спаси живота на бъдещите тризнаци.

Журналисти разказаха историята за самотен баща, отглеждащ 6 деца, а Антон стана известен в цялата страна. Стотици писма от фенове започнаха да идват при него.

Вдовецът дори се срещна с някои от жените, но обикновено на първата среща става ясно, че тези дами не са подходящи за семейния живот. Сред другите фенове му писа известна Людмила, която по-късно му стана съпруга.

Думите ѝ веднага впечатлиха мъжа. След кратка кореспонденция те се договориха за среща. Антон реши да заведе децата на срещата и не загуби. Люда веднага очарова мъжа и децата му с някаква невероятна доброта.

Дъщерите на Антон не буквално не откъсваха ръцете си от Людмила, толкова я харесаха. А най-големият син дори каза на татко си за новото запознанство:  „Трябва да я вземем. Тя е добра! ”

След известно време любимата на Антон, която вече има едно дете от първия си брак, призна, че имала пророчески сън. Сънувала, че отглежда седем деца. И на другия ден тя видя репортаж за Антон и разбра, че това е съдбата!

„В началото просто съжалявах за Антон и му написах писмо с думи на подкрепа. И тогава всичко се завъртя незабелязано някак… Никога не ми е липсвало внимание от страна на мъжете, но нямаше истински, на който да разчитам. И Антон се оказа точно такъв! ”,  казва Людмила.

Люда живееше в самия Омск, докато тогава Антон и децата му живееха в село Иртиш, на 90 километра от областния център. Това обаче не се превърна в пречка в отношенията: Красавицата и нейният син се преместиха при любимия в селото! Сватбата беше скромна.

Антон и Людмила се ожениха в селска църква, а на другия ден заминаха да пътуват, оставяйки децата при баба им. Но когато младоженците се върнаха у дома, ги очакваше друг подарък, макар и непредвиден. Скоро семейството им бе попълнено с още две деца!

Антон и Люда помагаха на работниците в рехабилитационния център, където бездомни хора, наркомани и алкохолици намират убежище. Един от пациентите на центъра почина, оставяйки две деца сираци. Никой не искаше децата и Людмила предложи да ги заведе при семейството.

„Антон и аз помислихме и решихме, че освен нас, никой не може да помогне на тези деца. А да отгледаш седем или девет деца не е голяма разлика. Казват, че е по-трудно да отгледаш едно дете, отколкото няколко, и това наистина е така! ”

Людмила обясни причините за този акт. В името на децата Люда трябваше да напусне любимата си работа. Според нея това беше един от най-трудните моменти в живота й.

Сега всеки ден на жената започва в шест и половина сутринта, независимо от празниците и почивните дни. Само супата, която приготвя е 5 литра! „Преди бях постоянно притеснена, че нямам време да направя нещо, но Антон винаги е на мястото си и ми помага във всичко.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 седмици ago

Извънредна информация! Младеж загина по време на работа, бил е затрупан жив

Млад мъж е загинал по време на работа по водния цикъл на Козлодуй, съобщава BulNews. Инцидентът е станал малко преди...

Made in BG2 седмици ago

Пернишко семейство си построи къща от 450 бали слама

Нов прочит на приказката за „Тритe прасeнца“ e на път да направят собствeницитe на къща от слама в пeрнишкото сeло...

България2 седмици ago

Задължени ли са децата да помагат на родителите си

Един ден се ражда дете. И никой не го пита, дали иска да бъде на този свят или не. А...

България2 седмици ago

Напрежението ескалира! Слави нанесе удар по Христо Иванов: Радвам се, че не съм като теб

Лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов направи специално изявление по повод актуалните събития на родната политическа сцена. Той...

България1 месец ago

Болни амбиции: Радостин Василев прави партия

Спортният министър в оставка Радостин Василев анонсира, че има желание да създаде нова партия, която да отговори на очакванията на...

България1 месец ago

Дъщерята на Желю Желев излезе от нафталина: Президентът няма политически капацитет, а институцията му е като казарма

Дъщерята на президента Жельо Желев – Станка написа отворено писмо до президента Румен Радев и го обвини, че дискредитира президентската...

България1 месец ago

Няма прошка! Ето как за пореден път управляващите прецакаха българските пенсионери

Хиляди хора останаха подведени от управляващите за размера на новите пенсии. След като беше казано, че пенсиите ще нараснат с...

България1 месец ago

Дядо Милко на 74 излови 21-годишното си гадже Мими да го прави с млад мъж! Разярен той и го

74-годишният Миложко „Милкан“ Божич бе вбесен от 21-годишната си любовница Миляна Богданович, която симулирала секс с по-млад мъж върху пералня...

България1 месец ago

Родната музикална сцена осиротя. България се сбогува с любимата Крисия

НАПУСКАТ НИ НАЙ-ДОБРИТЕ. ОЩЕ ЕДИН ТАЛАНТ БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ – КРИСИЯ ЗАМИНАВА „Имам планове за лятото и те не са свързани...

България1 месец ago

Къде са 30 милиона? Просто Наско изчезна!

Министърът на културата Атанас Атанасов изчезна! Източник на Lupa.bg алармира, че жестоки скандали за пари тресат министерството, докато Просто Наско...

България1 месец ago

Зам.-шефът на следствието разкри как полицайката Симона е закопала Георги Семерджиев

Имахме физически проблем да вземем от лицето (Георги Семерджиев, обвинен за тежката катастрофа на бул. „Черни връх в София“) кръвна...

България1 месец ago

Гешев подхвана Симона Радева и гнилото МВР заради Георги Семерджиев

Софийска градска прокуратура (СГП) образува досъдебно производство за това, че в периода 2021 г. до 05.07.2022 г. при условията на...

България1 месец ago

Скъпо и празно: Туристка показа плачевен КАДЪР от Черноморието и подпали мрежата

Снимка от нашето море буквално запали Фейсбук, пише Plovdiv24.bg. „Навсякъде празно“, „Къде са туристите?“, „Нещо много празно“. „Браво на всички,...

България1 месец ago

„Ще ходите на плаж при СИК и ВИС.“ Кой опъва чадъра над мутрите?

Българската мафия не е окупирала само държавната граница, а цялата държава. Това се е случило заради бездействието и нежеланието на...

България1 месец ago

Извънредно! Ето какво сполетя току-що полицайката Радева, която помагала на убиеца Семерджиев

Отстраниха за два месеца от длъжност полицайката Симона Радева от Първо РУ в София. Със заповед на директора на СДВР...

България1 месец ago

Трагедията е огромна! Ето кой се оказа жертвата на страшното ПТП на „Тракия“.

снимка:  glasnews.bg Изяснена е самоличността на загиналата при тежката катастрофа край Пловдив шофьорка – тя е на 72 години. В...

България1 месец ago

Илиана Раева захапа Рашков: Защо висеше постоянно в казината на Божков?

Спортната легенда Илиана Раева поиска оставката на Бойко Рашков заради катастрофата с две жертви, която направи Георги Семерджиев заедно с...

България1 месец ago

ВЕЧЕ СЪМ НА 65, А ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ СТЪПВАЛА В БОЛНИЦА. ПРИЧИНАТА СЕ КРИЕ В ТОЗИ ЧАЙ

Какво знаете за обикновения риган? Казано с най-общи думи, риганът е ароматно многогодишно тревисто растение, което в диво състояние се...

България1 месец ago

Софийската организация на БСП на бунт срещу щенията на шефката си

Членове на софийската организация на БСП на бунт срещу щенията на Корнелия Нинова, твърдят от левицата. Унизително е и да...

България1 месец ago

Майката на полицайката Симона: Искат да ни линчуват! Тя не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници

„Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не...

Advertisement

Trending