Свържете се с нас

Made in BG

Емануела си тръгна със скандал от Dancing Stars, зрителите я съсипаха с коментари

Published

on

Попфолк певицата Емануела си тръгна с чутовен скандал от предаването Dancing Stars.

След като си изтанцуваха танца, двойката беше попарена с оценките на журито и зрителите и съответно се наложи двамата да си тръгнат. На изпроводяк Емануела втрещи всички с изказването си, което беше насочено към първия ѝ партньор:

„Не трябваше да си сменям първия партньор“, бяха първите думи на Емануела.

Припомняме, че тя скандализира с това, че смени Иван с Калоян, като слуховете бяха, че той си е тръгнал, след като жена му го е помолила да направи това, заради съмнения, че Емануела го сваля.

Певицата и Калоян се впуснаха в сексапилните ритми на техния къмършъл фристайл по микс от изпълнения на Destiny’s Child.

Emanyela i Kaloqn

Зрителите обаче определено не плачат за нея, стотиците коментари срещу нея и поведението не спират. Хората са възмутено от постъпката ѝ:

Лелеее колко е елементарна тази. Как може да се изцепиш такова нещо за партньора си? Ужас. Радвам се, че най-сетне си замина.

Пълна смешка е Емануелка, единият не хареса, после хареса другия и сега, защото тя не се справя, той виновен. Пълен смях е.

Коментарът на Емануела, относно смяната на партньора й, беше изключително нагъл, непрофесионален и обиден! Но от нагъл и невъзпитан човек, какво друго може да се очаква? Няма да ни липсваш изобщо.

Не съм подозирал, че Емануела е толкова глупава жена! Не трябвало да си сменя партньора… Да кажеш подобно нещо, точно след като си отпаднала, не те прави по-малко некадърна, но те прави и изключително невъзпитан човек на много ниско ниво. Не заслужаваше нито един от двата танцьора. Личеше и журито как внимава да не засегне отвратителния ти характер. Мислих те за нещо повече, уви много се изложи и се изравни с тревата.

Без значение какъв е крайният резултат, последните думи на Емануела бяха грозни. Не ѝ прилича като дама. Калоян е страхотен! Той е предходният победител, а как пък тя не си намери подходящ партньор. Явно проблема си е в нея.

Обиди момчето, а той няма вина. Не беше редно да се изцепва по този начин. Дори и като фен на този стил музика не ми хареса изказа и. Не е професионално !

Стана ми кофти за Калоян. Незаслужено отношение. Емануела, когато е ядосана, да си замълчи. По – добре ще бъде!

Прекалено голямо самочувствие и незаслужено отношение и думи спрямо професионалния й партньор! За какво й беше да ги казва изобщо, да го обиди или целеше друго да постигне? Накрая първоначално всички се втурнаха него да прегръщат, а тя остана сама.

Доста невъзпитана Емануела, наблюдавах я с Иван и Калата, тя е бавна и трътлеста  Не са и проблем партньорите , може само на себе си да се сърди.

Изключително грозен коментар от нейна страна.

Невъзпитана и арогантна е Емануела, освен и че не може да танцува. Голямо дърво.

Недостойно поведение в последните минути от участието на Емануела! Преди дори да съобщят резултатите стоеше нацупена, а изказването ѝ не подлежи на коментар!

Тази жена е обида за публиката на шоуто и беше закономерно да отпадне!

Значииии, тази селска пръчака… Толкова мързелива, толкова безхарактерна, толкова арогантна…тя май наистина си мисли, че е голяма звезда. Да те попитам пухкаво момиче, на чии небосклон си мислиш че си звезда?!

Браво, Kaloian Ivanov, браво момче за търпението, не един път.

Ти си прекрасен професионалист!

Още

Made in BG

Отново негативизъм срещу самотна майка, герой в „Бригада нов дом“

Published

on

Каквото и да се направи за доброто на някой, винаги се намират хора, които ще търсят негативи.

Едва показан последния епизод от „Бригада нов дом“, заваляха коментари от рода на „защо не чисти“, „защо й се помага като има кола“ и други, които дори не стават да им се обръща внимание.

Явно ръцете на клавиатурата изпреварват главата, защото доста от тези критикари, дори не са следили внимателно какво разказва жената във визитката си. Има питащи къде е мъжът, който да се погрижи за семейството си и за ремонта, въпреки, че тя на широко разказа житейския си път, който я е довел до това положение.

ТЕ и вътре не си чистят, не само навън нямат време и аз нямам време!!!

За лека кола има пари, а за ремонта няма. Взела съборена къща на село и хората и я оправят без пари, къде е мъжа й? Може и да се върне наготово, много ме съмнява да драма за пред медиите нещо не й вярвам.

Браво на бригадата! Тази жена да вземе да си почисти двора . Бригадата трябва да показва обекти които са ремонтирани през миналите години!

За щастие повечето хора искрено се радват, че се намират хора да помагат. Освен бригадата, в работата се включват и много доброволци, които помагат да се осъществи мечтата на децата и майката за едни нормални условия за живеене.

Толкова негативни коментари и злоба! Вместо всички да се радват, че е направено добро и децата, които са родени инвитро да не живеят в мухъл и влага!

Много сме лоши. Колата да не е последен модел. С три деца и е нужна. Дано има повече такива силни и борбени жени.

Браво на бригадата! Браво и на тази мама! Прекрасни деца! Всички да бъдат живи и здрави!

Намериха се и такива, които се съмняват, че това е само сценарий и момчетата не работят, по-скоро се забавляват.

Браво на бригадата и Мария! Но ми прави впечатление, че много малко се показва работата по ремонта, а непрекъснато виждаме почивките и приказките на бригадата!

Още

Made in BG

БАРОВСКО: Захари Бахаров стана лорд! (СНИМКА)

Published

on

Захари Бахаров се сдоби с  се сдоби с топ гъзарийка.

Актьорът вече има личен монограм, който бродират ръчно по дрехите му като на аристократите и големите баровци.

Монограмът на Захари е съчетание между буквите „З“ и „Б“ на кирилица, обединени в единен символ и изглеждащи като едно цяло, но на латински.

Мисия

Явно някой доста си е поиграл да направи монограма на Бахаров. Личи си, че е ръчно гравиран по дрехите му. Подобна практика има в много страни по света, а в Лондон има дюкянчета, които само с това се занимават. Цените варират, но са по джоба на актьор, играл в един от филмите на „Мисията невъзможна“. Оттам той се сдобил и със специален медальон, раздаден от екипа на някои от актьорите за добрата им игра и професионалното отношение.

Самият Бахаров си пусна снимка с извезания монограм и написа под нея: „Трудът краси човека“ – стар лозунг, но използван успешно и в БГ киното и театъра.

Обиколка

Междувременно Бахаров и Теодора Духовникова тръгват на турне из страната със спектакъла „Това не го казвай“. Стартът е в Ямбол на 23 април. Следва Сливен на 24 април, но там билетите още отсега са напълно разпродадени. На 13 май е ред на Пловдив и на 23 май идва морският десант във Варна. Около него има няколко представления в София, в зала „Люмиер“ на 14, 16 и 26 май. Там са и най-скъпите билети, които вървят между 40 и 60 лв. Пиесата е на гостувалата и у нас Саломе Льолуш, която бе с прекрасни впечатления точно от Варна миналата година. А режисурата е на Явор Гърдев.

Телеграф

Още

Made in BG

ВРЪЩА МУ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ: Ивка Бейбе и Азис правят тройка! (ВИДЕО)

Published

on

Скандалната репортерка Ива Иванова, по известна като Ивка Бейбе разкри че е хвърлила мерак на Костинбродския славей Азис. След страстната им целувка на сцената и в двамата се породило желание да прерасне в нещо повече. Това разкриха самите те в подкаст, в който Азис влезе в ролята на водещ, а Ивка отговаря на въпросите му.

„Пусна ми език, което беше феноменално. Последната ми такава целувка беше преди шест месеца. После се замислих дали бих правил секс с теб“, казва Ивка. И двамата категорично отговарят с „да“.

„Тя ще е перфектна за една тройка“ си казал Азис след страстната целувка. „Може ли да има само още едно момче“, пита той скандалната репортерка. В отговор тя заявява, че би се радвала да сподели времето само с него, но и няма нищо против и още двама мъже да бъдат в леглото с тях.

Накрая Азис завърши с „дали няма на стари години да стана стрейт и да стана за срам на целия блок“.

В подкаста на Ивка Бейбе стана ясно още, че е била и жертва на домашно насилие от бивше гадже. По време на скандал и ударил шамар и я хванал за гушата. „Нещата стигнаха до физически саморазправи, но психическия тормоз беше много повече от това“, казва тя. След този случай не простила, а веднага го изоставила.

От известно време Ивка е спрягана за гадже с Кумбата, в подкаста тя призна, че нямат отношения, но има химия между тях. „Кумбата е голям хоикаджия, не бих го търпяла“, казва тя. Към момента не им се пресекли пътищата. Но в миналото са имали само сексуални отношения.

Още
Реклама

Интересни

България46 минути ago

Ето какво има в бутиковия козунак за 82 лв, който не е за простосмъртни

След като съпругата на екс-премиера Кирил Петков, Линда, обяви официално цените на своите козунаци, които откровено предизвикаха смут в социалните...

Made in BG48 минути ago

Отново негативизъм срещу самотна майка, герой в „Бригада нов дом“

Каквото и да се направи за доброто на някой, винаги се намират хора, които ще търсят негативи. Едва показан последния...

България52 минути ago

Джипитата изнагляха! 10 лв. „такса компютър“ за издаване на електронна рецепта

Задължителните електронни рецепти за диабетици и за изписване на антибиотици повишиха в пъти цената на лекарския преглед за някои пациенти,...

България54 минути ago

Проф. Рачев шокира: Три циклона удрят България, иде страшна снежна виелица в…

Проф. Георги Рачев развали настроението на българите. Бързо свикнахме с нетипичното за този месец топло, та даже и горещо време, но...

България56 минути ago

Дежавю: Скандален развой с делото срещу шефката на митниците

Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда отново бе отложено. Вече бившата директорката на Агенция „Митници“ Петя Банкова за втори...

България57 минути ago

Пикантна астропрогноза за кабинета „Главчев“

Служебният кабинет в зодиакалната обстановка се пада Овен, а първата му силна изява е родена по време мълчанието на Риби,...

България4 часа ago

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ: Waze готви изненади

Едно от най-масово използваните приложения у нас готви изненада. Навигацията ще получи дългоочаквана актуализация. Waze обяви, че подготвя мащабен ъпдейт,...

България4 часа ago

СПОРЕД ОТЧЕТИТЕ: Най-много пари в кеш държи БСП, в банка – ГЕРБ

Най-много пари в кеш държи БСП. Това става ясно от годишните финансови отчети на политическите сили, публикувани от Сметната палата....

Made in BG4 часа ago

БАРОВСКО: Захари Бахаров стана лорд! (СНИМКА)

Захари Бахаров се сдоби с  се сдоби с топ гъзарийка. Актьорът вече има личен монограм, който бродират ръчно по дрехите...

Любопитно5 часа ago

Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април В дните на Лъва се...

България5 часа ago

Мъка: Това е приказната 20-г. красавица, блъсната от влак пред очите на майка си СНИМКИ

20-годишната Юлия Аврамова е загиналата при неделния инцидент с влака по време на мотосъбора край Благоевград. Младата жена бе пометена...

България5 часа ago

Излагация: Прекъснаха срещата на ПП с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо ВИДЕО

Съпредседателите на ПП Кирил Петков, Асен Василев, акад. Николай Денков и Никола Минчев се срещнаха със симпатизанти на партията за...

Made in BG18 часа ago

ВРЪЩА МУ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ: Ивка Бейбе и Азис правят тройка! (ВИДЕО)

Скандалната репортерка Ива Иванова, по известна като Ивка Бейбе разкри че е хвърлила мерак на Костинбродския славей Азис. След страстната им...

Любопитно18 часа ago

ОПАСНОСТ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ: Живият Нострадамус разкри от къде може да започне следващата пандемия!

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“, предупреди, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източника на следващата голяма пандемия. Атос...

Made in BG18 часа ago

Риана иска още деца, ще пробва за момиченце

Риана и A$AP Роки вече имат две деца – двама сина, но носителката на Грами сподели, че няма нищо против...

България19 часа ago

Новите ни лични карти ще са немско производство. Цените скачат!

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов предлага да се увеличи цената на услугите за издаване на лична карта. В случай...

България19 часа ago

БРУТАЛНО: Намериха труп, вързан със свински опашки, насред столичен парк!

Тяло на мъж е било открито в „Западен парк” в понеделник следобед, съобщи NOVA. Мястото е почерняло от полиция, районът...

България19 часа ago

Зловещо: Първа версия за кървавия ужас с два трупа в Пловдивско

Най-вероятно на водача, който е загинал в тежката катастрофа между пловдивските села Чешнегирово и Поповица този следобед, му е прилошало....

България22 часа ago

Огромен скандал със завърналата се у нас „Карфур“ и известен бизнесмен СНИМКИ

Длъжник с милиони дългове към НАП и банки завъртя бизнес авантюра с френската верига „Карфур“. Варненският бизнесмен Добромир Андонов има...

Българияедин ден ago

Този ли хотел във Варна е прилапал Робърт де Ниро

Гранд хотел Варна, който варненци помнят като Шведския хотел, вероятно ще е обектът на веригата на Робърт де Ниро в морската столица....

Реклама

Trending