Свържете се с нас

България

ЗЛОВЕЩО: Мъж си купи склад с трупове!

Published

on

Човек, който си купил изоставен склад, очаквал вътре да намери ценности, но вместо това се натъкнал на труповете на цяло семейство.

Джордж Дженай купил склад близо до Сиатъл, САЩ, с намерението да намери някои скрити скъпоценности вътре, съобщи LabBible.

Въпреки съмнителната евтина цена на склада това не попречило на Джордж да се сдобие с него.

При влизането купувача веднага усетил ужасна миризма на разлагаща се плът.

Тръгнал да издирва от къде идва смрадта, след което се натъкнал на чувал, в който имало човешки череп.

След ужасяващата находка Джордж веднага звъннал на ченгетата.

Медицинският екип успял да идентифицира телата на 36-годишната Барбара Бендер и двамата й синове, които били в неизвестност от 12 години.

В шкаф ченгетата открили брадва покрита с кръв.

Разследването на касапницата продължава.

Телеграф

Още

България

Проф. Рачев шокира: Три циклона удрят България, иде страшна снежна виелица в…

Published

on

Проф. Георги Рачев развали настроението на българите. Бързо свикнахме с нетипичното за този месец топло, та даже и горещо време, но идва промяна.

„След скучното топло и сухо време идва едно динамично с много изяви. Ще има дъжд, застудяване, вятър и сняг. Април месец ще бъде като Баба Марта“, заяви специалистът в ефира на bTV.

Климатологът очаква 3 циклона да ударят България.

„Утре, в четвъртък и в събота ще ни ударят първите два. България попада точно на техния път. Затова ще имаме динамично, бързо сменящо се време. Все още ще е доста топло.

Още довечера обаче ще започне да превалява над западните райони. Чух се с една дама в Германия. Тя е в Берлин и каза, че вече е много студено, добре че си е взела зимното палто.

В събота и неделя в София ще е най-студено. Не съм съгласен със слънчицата на картата за събота.

Вече наистина говорим за джапанки. Морската вода е 17 градуса, това е сериозно затопляне. През уикенда водата ще е по-топла от въздуха. В Плевен ще се развият гръмотевични бури. Възможно е да има слаба проява на градобитна дейност“, добави професорът.

 

Още

България

Дежавю: Скандален развой с делото срещу шефката на митниците

Published

on

Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда отново бе отложено. Вече бившата директорката на Агенция „Митници“ Петя Банкова за втори път само за седмица бе в съдебна зала без защита.

Причината – нов болничен лист на адв. Аделина Нанина. За разлика от нея Стефан Димитров бе в зала с адвокатите си Ивайло Найденов и Марио Найденов.

Както защитата, така и самата Банкова поискаха да не се дава ход на делото.

След кратко заседание съдебният състав реши: Отлага делото за 18 април, като постанови да се определи резервен защитник на обвиняемата Банкова, за да не се възпира процеса, още повече, че по делото има и други задържани в ареста.

Още

България

Пикантна астропрогноза за кабинета „Главчев“

Published

on

Служебният кабинет в зодиакалната обстановка се пада Овен, а първата му силна изява е родена по време мълчанието на Риби, ако се вярва на астрологичните тълкувания.

Въпросното мълчание на Рибите започна на 9 април и върховата фаза стана на 10 април, когато бе точният съвпад на Марс и Сатурн в този зодиакален знак, а всичко това бе под покровителството на Овен, което даде много мощ и активност на енергиите във Вселената, както се изразяват вещите лица в занаята на астрологията и нумерологията.

Съвпадът продължи и на 11 април. Смята се, че това е едно от най-влиятелните астрологични събития тази година.

Появата на правителството навръх 9 април е по време на ретрограден Меркурий, но едва ли кабинетът трябва да се безпокои толкова за това. Защото е ясно открай време, че Овен ретрограден Меркурий не го лови или не чак толкова силно го засяга.

Още повече че и премиерът Главчев е зодия Лъв, която също не е засегната силно от ретрограден Меркурий. Но пък има натрупване на елемента огън – Лъвът му е подчинен, а при него парадът се командва от Овена.

Усмивка

Разбира се, че към всичко това човек трябва да се отнася с усмивка и само и единствено на шега. Все пак трябва да се знае, че по време на ретрограден Меркурий страдат най-вече нарушените комуникации. Така че кабинетът определено трябва да обърне внимание на връзките във всичките им аспекти.

Ето какво твърди астрологът на „Телеграф“ Неда Иванова – не конкретно за правителството, но за появилите се на 9 април субекти. Според нея: „В лична година тройка намирате или разширявате своята база, на която да се развивате, да работите, да живеете и творите в бъдеще“.

Отнесено към кабинета това може да се тълкува, че сега се поставят основите на нещо, което ще продължи дълго време и тепърва ще се развива в обществения живот. Но е по-добре стоманата да се кове гореща, за да се получи нещо от нея – какво, това е друг въпрос.

Неда продължава за родените на 9 април: „От средата на май навлизате в силен юридически период, активността ви нараства по всички линии на живота.

Това лято може да поемете повече ангажименти и да разширите сферата си на влияние. Пътувайте, преговаряйте лично, уредете имотни дела и сделка с недвижима собственост без посредници.

Действайте изпреварващо“. Тук едва ли трябват повече лирични отклонения.

След това Неда Иванова обяснява за появилите се на 9 април 2024 г.: „Родените днес са хора с богата интуиция и въображение. Ще имат собствена фирма (б.а. – направо запазена марка), лого и печат (б.а. – то е ясно, че това са регалиите на властта и явно съвпадението не е случайно), ще са известни в средата, в която ще се движат, работят и творят, особено ако се родят на обед (б.а. – кабинетът се появи сутринта още, но на обед започна да действа).

Няма да са бедни, дори да не наследят бащини имоти. Родените на залеза не бива да продават имот, в него ще има нещо ценно.

Родените на изгрева ще живеят далече от дома, ще бъдат известни артисти, художници и музиканти. Трябва да стоят далече от хaзарта“.

Астроекспертът дава и пояснения за зодия Овен, каквато явно е правителството, и то отнесени към 9 април: „Защитете периметъра си.

Може да рестартирате стопирана в миналото фирмена дейност или да подновите преговори. Доверете се на усещанията си.

Препоръчват се пътувания и огледи на места и терени, на които в бъдеще може да се внедрите или да устроите живота и работата си. Не ползвайте услугите на посредници, вижте и преценете всичко сами“.

И отново да отбележим, че това са послания за хора, представители на зодията, но те могат напълно съзнателно и безсъзнателно да бъдат приложени и към цял служебен кабинет.

Гал

Ето какво каза още през 2023-та за годината и периода Гал Сасон. Астрологът на звездите и висшите политици в света направи прогнозата си много преди да се знае, че в България ще има служебен кабинет от 9 април 2024 г.

Гал отбеляза: „Моят съвет към българите е да се съсредоточат върху самооценката си, защото Сатурн, който е великият учител, сега е в Дома на парите, талантите и самочувствието на България.

Колкото повече българите се възползват от талантите си, за да достигнат до самооценката си, толкова повече пари и изобилие могат да ги ръководят. Това се случва на всеки 30 години, така че сега е добър момент да коригирате всичко, което е свързано с вашите финанси, вашата самооценка и самочувствие и колкото по-силно вярвате в талантите си, толкова повече България може да блесне в света“.

Гал отбеляза още: „За България Сатурн все още е в Дома на парите и таланта, което започна през февруари 2023 г. и ще продължи през следващата година и половина (б.а. – т.е. до август). А това означава, че докато има финансова експанзия, може да има и някои особени финансови трудности, подобни на това, което се е случвало между 1993-1995 г.

Така че трябва да бъдем пестеливи и особено внимателни към инфлацията. Тъй като Сатурн в Риби може да създаде проблеми с корупция и загуба на пари, всички трябва да бъдем внимателни през следващите две години.“

Курс

Все пак има и още една съществена пречка от астрологична гледна точка. Правителството се появи на 9 април 2024 г. сутринта, а точно от 2:40 през нощта до 11:24 ч. на обед имахме явлението Луна без курс.

Най-общо казано: Това са периоди, когато Луната вече е направила последния си голям аспект, но все още не е преминала в следващия знак. Астролозите отбелязват, че според тях трябва да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други неща, предназначени за бъдещето и развитието.

Твърдят още, че най-добрата стратегия по време на Луна без курс е да не се прави нищо, да се остави всичко както е, докато Луната влезе в следващия знак. В този аспект е добре, че правителството просто не тръгна да взима съществени решения преди обед, когато вече Луната си вървеше в точната посока.

Затова може да се каже, че все пак кабинетът се е появил и най-вече проявил по време мълчанието на Рибите, както го определя цветисто Неда Иванова. И избягна в същото време да се появи през слънчевото затъмнение, което бе на 8 април (б.а. – то бе над Америка, но оказа астрологично влияние върху целия свят).

Макар от него да има известно влияние и то ще продължи със замъгляване през целия мандат на кабинета, ако се вярва на астрологичните разсъждения по темата.

В същото време може да се каже, че при появата на правителството: „Активността на Венера благоприятства творчеството, повишава романтизма, предоставя възможности за романтични запознанства, срещи с миналото, възстановяване на изгубени връзки или възобновяване на отношения след кавга.

А това означава, че сега е по-добре да се обърне внимание на стари отношения, да се разчита на доказани връзки и да се укрепят отношенията с чуждестранни партньори“.

Равновесие

Според астронумерологичната характеристика на родените на 9 април 2024 г. – те ще имат добро здраве и жизненост. Ще е характерно за тях психологическо равновесие. Хармония на чувства и воля, безконфликтно развитие. Появата обещава благоприятни възможности.

Астрологично появилите се на 9 април 2024 г. са родени да бъдат обичани и уважавани (б.а. – има секстил между Луна и Слънце). Връзки на приятелство и любов със семейството и семейството на партньора, както и патриотизъм. Твърде енергично и импулсивно поведение, човек сам си е враг (б.а. – квадрат между Слънце и Марс).

Когато се сблъска с препятствие, той изпуска нервите си, дразни се и това го принуждава да постигне това, което иска на всяка цена. Астролозите добавят за родените на 9 април 2024 г.:

„Трябва да се сдържаме, да избягваме конфликтни ситуации, първо да мислим, а след това да действаме, да сдържаме агресивността и гнева си, да бъдем тактични и дипломатични, тъй като целите се постигат само с търпение, избягване на кавги, а не е добре родените на 9 април да губят енергията си в кавги (б.а. – триъгълник между Слънце, Юпитер и Земя).

Ако аспектът е в кардинален знак, той се проявява като импулсивност и гняв, в постоянен знак – упоритост и негодувание, в подвижен знак – раздразнителност, пилеене на енергия за ненужни неща“.

В случая аспектът е в кардинален знак, какъвто е Овен, и трябва да се внимава да няма нещо да се прави само защото е решено, че ще се прави, а да се върши, ако има необходимост и с аргументи. Казано по друг начин, да не се действа като кон с капаци – напред и юруш, па каквото ще да стане.

Астролозите казват още за появилите се на 9 април 2024 г.: „Дарени са с остър, проницателен ум, който им позволява да видят причините и силите зад външните явления (б.а. – има триъгълник също между Слънце, Нептун и Земя). Имат склонност към физиката и въобще към естествените науки, но също и към окултизма. Добри са в областите на застраховки, завещания, данъци (VIII дом).

Способността да се изразяват в добра светлина е силна. Характерна е силна воля, способност за интензивно изучаване на едно нещо, креативност, оригиналност на ума“.

Астрологическата характеристика продължава: „Характерна е способност за бързи, решителни действия, воля и смелост (б.а. – има секстил между Меркурий и Плутон). Има много положителни качества също от Скорпиона, по време, когато Марс е господар, а Уран е в екзалтация (б.а. – има и секстил между Марс и Уран). Безпрецедентните постижения носят слава и високо положение.

Често мотото е „Действай или умри“, което стига дотам, че волята става твърде силна за тялото. Родените на 9 април 2024 г. знаят какво искат, имат здрави нерви, обичат упоритата работа и решават проблемите си по свой начин. Техническа сръчност, любов към електрониката, природните науки, авиацията“.

За появилите се в този ден се добавя още: „Любов към великолепни церемонии, представления, мистерии (б.а. – за кабинета това ще го видим на предстоящите церемонии около Великден и майските празници)“.

И се добавя, че родените на 9 април имат също секстил между Юпитер и Уран. Такъв е характерен за бохемите, които пътуват по света. Вещите в астрологията заявяват:

„Те имат приятели, на които не може да се разчита, които могат да ги подведат, но и самите те също са способни на това. Неспокойният дух търси приключения“. blitz

Още
Реклама

Интересни

България2 минути ago

Проф. Рачев шокира: Три циклона удрят България, иде страшна снежна виелица в…

Проф. Георги Рачев развали настроението на българите. Бързо свикнахме с нетипичното за този месец топло, та даже и горещо време, но...

България3 минути ago

Дежавю: Скандален развой с делото срещу шефката на митниците

Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда отново бе отложено. Вече бившата директорката на Агенция „Митници“ Петя Банкова за втори...

България5 минути ago

Пикантна астропрогноза за кабинета „Главчев“

Служебният кабинет в зодиакалната обстановка се пада Овен, а първата му силна изява е родена по време мълчанието на Риби,...

България3 часа ago

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ: Waze готви изненади

Едно от най-масово използваните приложения у нас готви изненада. Навигацията ще получи дългоочаквана актуализация. Waze обяви, че подготвя мащабен ъпдейт,...

България3 часа ago

СПОРЕД ОТЧЕТИТЕ: Най-много пари в кеш държи БСП, в банка – ГЕРБ

Най-много пари в кеш държи БСП. Това става ясно от годишните финансови отчети на политическите сили, публикувани от Сметната палата....

Made in BG3 часа ago

БАРОВСКО: Захари Бахаров стана лорд! (СНИМКА)

Захари Бахаров се сдоби с  се сдоби с топ гъзарийка. Актьорът вече има личен монограм, който бродират ръчно по дрехите...

Любопитно4 часа ago

Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април В дните на Лъва се...

България4 часа ago

Мъка: Това е приказната 20-г. красавица, блъсната от влак пред очите на майка си СНИМКИ

20-годишната Юлия Аврамова е загиналата при неделния инцидент с влака по време на мотосъбора край Благоевград. Младата жена бе пометена...

България4 часа ago

Излагация: Прекъснаха срещата на ПП с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо ВИДЕО

Съпредседателите на ПП Кирил Петков, Асен Василев, акад. Николай Денков и Никола Минчев се срещнаха със симпатизанти на партията за...

Made in BG17 часа ago

ВРЪЩА МУ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ: Ивка Бейбе и Азис правят тройка! (ВИДЕО)

Скандалната репортерка Ива Иванова, по известна като Ивка Бейбе разкри че е хвърлила мерак на Костинбродския славей Азис. След страстната им...

Любопитно18 часа ago

ОПАСНОСТ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ: Живият Нострадамус разкри от къде може да започне следващата пандемия!

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“, предупреди, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източника на следващата голяма пандемия. Атос...

Made in BG18 часа ago

Риана иска още деца, ще пробва за момиченце

Риана и A$AP Роки вече имат две деца – двама сина, но носителката на Грами сподели, че няма нищо против...

България18 часа ago

Новите ни лични карти ще са немско производство. Цените скачат!

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов предлага да се увеличи цената на услугите за издаване на лична карта. В случай...

България18 часа ago

БРУТАЛНО: Намериха труп, вързан със свински опашки, насред столичен парк!

Тяло на мъж е било открито в „Западен парк” в понеделник следобед, съобщи NOVA. Мястото е почерняло от полиция, районът...

България18 часа ago

Зловещо: Първа версия за кървавия ужас с два трупа в Пловдивско

Най-вероятно на водача, който е загинал в тежката катастрофа между пловдивските села Чешнегирово и Поповица този следобед, му е прилошало....

България21 часа ago

Огромен скандал със завърналата се у нас „Карфур“ и известен бизнесмен СНИМКИ

Длъжник с милиони дългове към НАП и банки завъртя бизнес авантюра с френската верига „Карфур“. Варненският бизнесмен Добромир Андонов има...

Българияедин ден ago

Този ли хотел във Варна е прилапал Робърт де Ниро

Гранд хотел Варна, който варненци помнят като Шведския хотел, вероятно ще е обектът на веригата на Робърт де Ниро в морската столица....

Българияедин ден ago

Какво се случва?! Нова стрелба по човек в България

21-годишен простреля с въздушна пушка 33-годишен мъж в село Бъркач, община Долни Дъбник, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на...

Made in BGедин ден ago

Ергенът Виктор влюбен във водеща на bTV

Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в „Денсинг старс“, а последният път дори излезе с балетна пачка на...

Българияедин ден ago

Бутиковият козунак удари 80 лв. за кило!

Козунакът за Великден стига цена от 45 лева за 550 грама, което прави 82 лева за килограм. Скъпото лакомство се...

Реклама

Trending