Connect with us

България

Извънземни ще евакуират 91% от хората на далечна планета

Published

on

Духовните човешки същества ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, казва Ценко Симеонов

Изселниците ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там, казва уфологът

-Направихте неотдавна разкрития за неидентифицирани летящи обекти над Бургас. Снимал сте ги лично над Мостика. Докато работехте в нашия град, влизал ли сте в контакт със същества от други галактики или от други измерения?

-Да, но това е постоянен процес. Аз съм имал много телепатични контакти. Всичко започна през 1989 година с автоматичното писане и рисуване. Разговорите бяха телепатични. Тогава моето съзнание – тяло трябваше да се подготви за преки контакти, да се предава информация, за да може да се помогне на човечеството.

-С какви форми и размери са НЛО-тата, които сте снимал?

-О, те са стотици и са от различни видове. Не може да говори за извънземните и техните кораби, защото са много цивилизациите им. Представителите на 60-70 от тях посещават Земята. Както ние имаме товарни, леки, спортни и други видове автомобили, така многообразни са и техните летателни апарати.

-От снимките, които ни показахте, става ясно, че не може да се говори нито за монтаж, нито за някаква грешка, т.е. няма как НЛО-то да се окаже самолет или вертолет…

-Не може…

-Имате богата галерия от такива фотографии, но знаете ли с какво привличаме извънземните? На какво се дължи интересът им към нас?

-Той не е от сега. Ние не сме произлезли от маймуната и историята с Дарвиновата хипотеза е просто една приятна приказка. Според древните шумери, на анунаките, които са дошли от небето на територията между Тигър и Ефрат, им е отнело много дълго време да направят Адам – даващия живот и Ева – раждащата живот. Това означава, че в Персийския залив е имало лаборатория, в която са се провеждали генетичните експерименти. Искали са да направят същества, които да работят и да вадят злато за анунаките.

-Но защо им е?

-В шумерските записи се казва, че го използват за предпазване от лъчи. Разпръскват го на фин прах в стратосферата на планетата си и с този изкуствен щит се предпазват. В момента се произвежда много злато на Земята, което изчезва.

-Наскоро вашият колега проф. Стамен Стаменов каза в „Дневници на уфолога“ по СКАТ, че около 2500 тона се добива всяка година. Трябваше да ходим по улици, излети от злато, но го няма на планетата…

-Да. Няма го, а тайните общества са знаели истината. Всичко е скрито. Знанията са били за ограничен кръг хора, които са управлявали земната цивилизация. Още от древността всеки вожд е имал до себе си шаман, вещер, т.е. просветен, който му е свеждал информацията до това как да постъпи, за да има успех.

-Някои ваши колеги твърдят, че активността на извънземните в някои райони било предвестник за природни бедствия. Преди трагедията в Чернобил и преди катастрофалното земетресение в Мексико са се увеличили летящите чинии в небето. Защо? Извънземните искат да ни помогнат ли?

-Много пъти светът е спасяван от тях. Казали са ми, че могат в рамките на пет минути да елиминират всяка жива форма на тази планета. Ако искат това, досега да са го направили.

Челябинският метеорит бе видян в момента, в който навлезе в атмосферата и никоя държава не можеше да направи нищо. Летателен апарат обаче мина през него, разби го и паднаха парчета. Така бе спасен Челябинск. Иначе нямаше да го има градът, защото метеоритът щеше да направи дупка с диаметър 4 км, а взривната вълна щеше да е с дължина още 16 километра.

Това тяло, за което се говори, че ще мине край Земята на 12-ти, е дори по-голямо от Челябинския метеорит, а руснаците имат известни съмнения и са направили изчисления дори къде ще падне.

-Къде?

-Не знам. Няма информация. Дай Боже да се развият така нещата, че да не падне на Земята! Предполагам, че пак извънземните ще се намесят. Много пъти, когато сме били на прага на термоядрена война, над съветските и над американските бази, от които се изстрелват ракетите, са се появявали летателни апарати и всичко е блокирало. Изключвали са апаратурата и така не е могло да се пристъпи към унищожаване на планетата.

-А добронамерени ли са извънземните, с които контактувате?

-Може да ги разделим на добри и лоши. Едните са от Космическата галактическа конфедерация. Те имат огромен космически кораб, който е четири пъти по-голям от Земята.

-Преди година и половина споделихте, че сте бил на него.

-Да. Там живеят много цивилизации. Стремежът им е да подпомогнат развитието и усъвършенстването на цивилизации в начален стадий, каквато е нашата. Спасяването на Земята е на първо място, а на второ е подпомагането на индивиди, които могат да осъществят тази симбиоза между планета, цивилизация, човешки индивид, космос, вселена и контакт с други цивилизации.

-А кои са лошите?

-Тези, които искат да завладеят човешката цивилизация. Те правят хибриди, които да бъдат използвани от тях. Говоря и за рептилите. И тях съм ги виждал. Играта е на живот и смърт. Тя ще приключи, когато започне селекцията. Тогава ще се появи светлина около цялата планета и няма да има значение дали е ден или нощ. Ще се освети цялата Земя, но това няма да е като от лампа, а ще е енергийна и това ще е началото на прехода.

-Какво ще се случи тогава?

-Ще има селекция на хората, но не спрямо това кой колко е умен, какви имоти има, колко е богат, дали е на власт и т.н. Тя ще е на душите. Духовните същества на тази планета ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, а тези, които не отговарят на критериите, ще бъдат качени на кораби и транспортирани на планета, която е копие на Земята. Тя е готова за заселване. Това съм го видял. Показано ми е като на филм. Тези, които ще си заминат от тази планета, са около 91% от жителите й.

-Тези дни един руски сайт публикува информация за междугалактическа армада, която летяла към Земята. Целта на извънземните нашественици била да унищожат хората. До края на годината щели да ликвидират големите градове на планетата ни, защото цивилизацията ни била дефектна. Как бихте коментирал това?

-Как точно си представят това тези, които са пуснали информацията? Мислят си, че извънземните ще дойдат тук, ще започнат да стрелят ли? На тях им трябва планетата. Ако искат да убиват човешките същества, е достатъчно да пуснат телепатичен сигнал и всички ще се съберат на едно място, ще бъдат като зомбирани и могат да ги дематериализират за части от секундата. На никого не е нужно да разрушава и да създава ад под небето. Те не искат да губят планетата.

Галактическата конфедерация няма да позволи да се премахнат хората. Това означава, че добрите и лошите ще се разправят горе в небето. Няма да кацат тук и да се бият.

-А отминала ли е опасността за сблъсък с планетата Нибиру, която според писателя Зекария Сичин, е част от Слънчевата система и на всеки 3600 години се приближава до Земята?

-Фактът, че се води такава статистика и тя е описана, означава, че тази планета се приближава. Анунаките, които са на нея, слизат на Земята, правят каквото решат, а след това се прибират на тяхната планета и след 3600 години ще видят какво е станало. Не мисля, че това трябва да се приема като заплаха за планетата.

-Според покойната вече ясновидка Йорданка Николова, Нибиру е планета – чистач и ако Земята излъчва любов, ще мине между Слънцето и Земята, а ако сме в плен на ниските страсти, траекторията й ще се промени и ще мине между нашата планета и Луната. Във втория случай апокалипсисът е неизбежен. Как можем да се спасим?

-Нали се сещате тези 7 млрд. човешки същества, които живеят на Земята, колко отрицателна енергия отделят, а тя вече не е като облаци в небето. Превръща се в дишащо аморфно същество, което иска да живее, защото е създадено от цялата негативна енергия. Всичко, което става, се поглъща от него. За да преминем към по-висока вибрация, тази отрицателна енергия на човешките същества трябва да бъде трансформирана, но не можем да го направим и това разрушава Земята. Затова или някой трябва да се намеси и да трансформира отрицателната енергия, като в същото време променя вибрациите на хората, или да ги селектира, т.е. добрите ще стават по-добри и ще биват отделени.

Лошите пък ще са все по-лоши и също биват отделени. Тези, които не са се справили до момента, ще ги качат на корабите и ще ги изселят на друга планета като Земята. Те ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там.

Както се е случило с другите цивилизации, които не са се справили, така ще бъде пречистена и нашата. Нищо ново не се случва.

Continue Reading

България

СЛУЧИ СЕ: Току-що Слави стовари тежкат брадва върхи Кирил Петков! Кабинетът в паника, ето думите му

Published

on

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отправи тежки критики към партньорите от „Продължаваме промяната“ и предупреди да не очакваме по-евтин газ, както ни говорят те.

По думите на Трифонов финансовият министър Асен Василев и началникът на премиерския кабинет Лена Бориславова създават неверни очаквания у хората за газовата цена.

Лидерът на ИТН изрази недоволство от факта, че антикризисни мерки се обявяват без да са обсъждани с коалиционните партньори и дори без да са уведомени за това. 

Той отправи поредно предупреждение към партньорите от ПП с пост във Фейсбук, като изреди още няколко конфликтни момента в коалиционните им отношения, освен по темата за енергетиката.

„Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната.

Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че „Има такъв народ“ е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт. Защото представителите на „Продължаваме промяната“ в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната“, написа Трифонов, който не крие раздразнението си от тези факти.

Той предупреждава още, че Асен Василев и Лена Бориславова не казват истината на хората за цената на газа, като не крие изумлението си, че по темата говорят точно те без да са енергийни експерти. В същото време енергийното министерско кресло е от квотата на ИТН.

„Много често и говорят. Разни хора от тях говорят без да има нужда по теми, от които не разбират. Примерите са много. Например, за проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания. И вредят на трудно провежданите преговори“, казва още лидерът на ИТН.
„Друг пример. В тази криза, създадена от войната в Украйна, сума ти хора обясняват какви мерки ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и обещават. С малката разлика, че нищо от обещаното все още не е обсъдено и не е прието от коалиционните партньори. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи не само Парламента, а и коалиционното споразумение за начина, по който страната да приеме еврото“, извежда друг проблемен въпрос пред коалиционния мир Трифонов.

„За проблема със Северна Македония е направо ненужно да ви говоря. Защото всички разбраха за нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес.

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела „ГЕРБ“, при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри?

Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение.
Надявам се да са ме разбрали“, завършва позицията на Слави Трифонов.

Continue Reading

България

Бомба от Продължаваме Промяната: Кои български пенсионери ще гушват по 3400 лв пенсия

Published

on

Пакетът от антикризисни мерки включва увеличаване на минималната пенсия от 370 на 450 лв. от юли и пропорционално нарастване на всички пенсии (с 21%).

Максималната пенсия пък ще бъде увеличена от 1500 на 3400 лв. от юли. От октомври ще има нова актуализация на пенсиите, която ще е на различен принцип от прилагания досега и ще намали разликата между старите и новите пенсии, обяви Гюров.

Данъчното облекчение за работещите родители ще се увеличи от 450 на 600 лв. за едно дете и от 900 на 1200 лв. – за две деца. В мерките е и отстъпката от 25 ст. при зареждането на гориво до 50 л от физическите лица

14-те мерки на стойност 2 млрд. лв. ще бъдат обсъдени утре на лидерски коалиционен съвет.

Continue Reading

България

В разгара на войната в Украйна Индия нанесе най-жестокия удар по джоба на всеки българин

Published

on

Цената на пшеницата на международните пазари скочи, след като Индия забрани износа на основни зърнени култури, съобщава Би Би Си.

Цените на пшеницата се повишиха с около 60% на световните пазари тази година, което повиши цената на всичко – от хляб до юфка.

Индия е вторият по големина производител на пшеница в света, но преди това не е била основен износител, тъй като по-голямата част от реколтата й се продава на вътрешните пазари.

Правителствени служители заявиха, че забраната не е постоянна и може да бъде преразгледана.

Това се случва, когато износът на пшеница от Украйна спадна след руската инвазия.

И тъй като сушите и наводненията застрашават реколтата в други големи производители, търговците на стоки очакваха доставките от Индия да компенсират част от недостига.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 часа ago

СЛУЧИ СЕ: Току-що Слави стовари тежкат брадва върхи Кирил Петков! Кабинетът в паника, ето думите му

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отправи тежки критики към партньорите от „Продължаваме промяната“ и предупреди да не очакваме...

България2 часа ago

Бомба от Продължаваме Промяната: Кои български пенсионери ще гушват по 3400 лв пенсия

Пакетът от антикризисни мерки включва увеличаване на минималната пенсия от 370 на 450 лв. от юли и пропорционално нарастване на...

България2 часа ago

В разгара на войната в Украйна Индия нанесе най-жестокия удар по джоба на всеки българин

Цената на пшеницата на международните пазари скочи, след като Индия забрани износа на основни зърнени култури, съобщава Би Би Си....

България4 часа ago

Стана ясно кои са и какво искат бойците от „Азов“, които се предадоха с бели знамена

Командирът на бригадата на ДНР „Восток“ Александър Ходаковский заяви, че групата украински военни, излезли по-рано днес от катакомбите на блокирания завод...

България4 часа ago

Радев с тежки думи към правителството от Германия, каза ще го сваля ли

Президентът Румен Радев е на посещение в Германия. Началото на визитата на държавния глава в Берлин започна със среща с...

България4 часа ago

Дилов алармира: Украинската мафиотска групировка „Братва“ стъпва в Бургаско, а МВР…

Бургаският депутат от ГЕРБ Любен Дилов-син предсказа голям проблем с престъпността по морето. Според него полицията и МВР се държат доста неадекватно...

България4 часа ago

Мъртвешка тишина в тунелите на „Азовстал“, ето каква е причината ВИДЕО

Руското министерство на отбраната обяви днес, че е сключено примирие в металургичния комбинат „Азовстал“ – последен бастион на украинска съпротива...

България5 часа ago

Евродепутат: Няма да допусна в Унгария луди като Кирил Петков, един продал се на САЩ измамник

„Правителството на България, което е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото...

България5 часа ago

Украинските бежанци активно напускат България

Украинците, които напускат България, са повече от тези, които влизат в страната. Това каза пред БНР. Мариана Тошева, председател на...

България6 часа ago

Почина актьор от „Приятели“

На 67-годишна възраст почина актьорът от сериала „Приятели“ Майк Хагърти, съобщава вестник „Дейли мейл“. Звездата изпаднала в кома, след което...

България6 часа ago

Огнен ад! Бивша учителка изгоря жива в собствения си апартамент в Дупница, целият град плаче

75-годишна жена е загинала при пожар в жилището си в дупнишкия кв. “Бистрица”, съобщиха за БНР от полицията. Сигналът е...

България7 часа ago

Ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ лятото започва мощен период на късмет и финансови потоци! –

Огнените знаци на зодиака са Лъв, Овен и Стрелец. Астролозите разказаха какво може да бъде това лято за представителите на този...

Made in BG9 часа ago

Доц. д-р Веселина Вачкова: Българската държава съществува още от 481 година

Траките са имали писменост, дали са я на елините Един съзнателно крит или забравен факт излиза наяве. Първите данни за...

България9 часа ago

Горещо проучване показа какви ще са резултатите при избори днес ГРАФИКА

Пореден месец на ерозия в положителните оценки за работата на парламента и правителството. През май 19% оценяват положително работата на...

България9 часа ago

Адско меле на АМ „Тракия“! Шофьорите не вярват на очите си СНИМКА

Тежка катастрофа е станала на АМ „Тракия“. Това става ясно от снимка, публикувана в социалните мрежи. От кадъра се вижда,...

България9 часа ago

Извънредно: Бойци от „Азов“ излизат от катакомбите и започнаха да се предават ВИДЕО

Бойците от полка „Азов“, барикадирали се в подземията на мариуполския завод „Азовстал“, започнаха да се предават. Това съобщи командирът на...

България9 часа ago

Протестът в сряда се разраства, включват се още недоволни от правителството

Като член на Асоциацията на индустриалния капитал (АИКБ) представители на малките и средни предприятия ще протестират в сряда, обяви пред БНР...

България9 часа ago

Гърми скандал! Победата на Украйна на „Евровизия“ нагласена, сменен е вотът на…

Организаторите на международния конкурс „Евровизия“ са променили оценките, дадени от членовете на журито от Румъния, като са дали най-висока оценка...

България9 часа ago

Най-взривоопасната тайна за България и българите, която кара враговете ни да треперят от страх

Винаги когато и където изчезнат траки, се появяват българи Поддръжниците на официалните теории споменават за присъствието на дедите ни в...

България9 часа ago

Грабеж, който няма аналог в цялата ни история!

Не вярвам да има български гражданин, който да не е убеден вече, че Кирил Петков няма качества за премиер. Нещо...

Advertisement

Trending