Connect with us

България

Извънземни ще евакуират 91% от хората на далечна планета

Published

on

Духовните човешки същества ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, казва Ценко Симеонов

Изселниците ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там, казва уфологът

-Направихте неотдавна разкрития за неидентифицирани летящи обекти над Бургас. Снимал сте ги лично над Мостика. Докато работехте в нашия град, влизал ли сте в контакт със същества от други галактики или от други измерения?

-Да, но това е постоянен процес. Аз съм имал много телепатични контакти. Всичко започна през 1989 година с автоматичното писане и рисуване. Разговорите бяха телепатични. Тогава моето съзнание – тяло трябваше да се подготви за преки контакти, да се предава информация, за да може да се помогне на човечеството.

-С какви форми и размери са НЛО-тата, които сте снимал?

-О, те са стотици и са от различни видове. Не може да говори за извънземните и техните кораби, защото са много цивилизациите им. Представителите на 60-70 от тях посещават Земята. Както ние имаме товарни, леки, спортни и други видове автомобили, така многообразни са и техните летателни апарати.

-От снимките, които ни показахте, става ясно, че не може да се говори нито за монтаж, нито за някаква грешка, т.е. няма как НЛО-то да се окаже самолет или вертолет…

-Не може…

-Имате богата галерия от такива фотографии, но знаете ли с какво привличаме извънземните? На какво се дължи интересът им към нас?

-Той не е от сега. Ние не сме произлезли от маймуната и историята с Дарвиновата хипотеза е просто една приятна приказка. Според древните шумери, на анунаките, които са дошли от небето на територията между Тигър и Ефрат, им е отнело много дълго време да направят Адам – даващия живот и Ева – раждащата живот. Това означава, че в Персийския залив е имало лаборатория, в която са се провеждали генетичните експерименти. Искали са да направят същества, които да работят и да вадят злато за анунаките.

-Но защо им е?

-В шумерските записи се казва, че го използват за предпазване от лъчи. Разпръскват го на фин прах в стратосферата на планетата си и с този изкуствен щит се предпазват. В момента се произвежда много злато на Земята, което изчезва.

-Наскоро вашият колега проф. Стамен Стаменов каза в „Дневници на уфолога“ по СКАТ, че около 2500 тона се добива всяка година. Трябваше да ходим по улици, излети от злато, но го няма на планетата…

-Да. Няма го, а тайните общества са знаели истината. Всичко е скрито. Знанията са били за ограничен кръг хора, които са управлявали земната цивилизация. Още от древността всеки вожд е имал до себе си шаман, вещер, т.е. просветен, който му е свеждал информацията до това как да постъпи, за да има успех.

-Някои ваши колеги твърдят, че активността на извънземните в някои райони било предвестник за природни бедствия. Преди трагедията в Чернобил и преди катастрофалното земетресение в Мексико са се увеличили летящите чинии в небето. Защо? Извънземните искат да ни помогнат ли?

-Много пъти светът е спасяван от тях. Казали са ми, че могат в рамките на пет минути да елиминират всяка жива форма на тази планета. Ако искат това, досега да са го направили.

Челябинският метеорит бе видян в момента, в който навлезе в атмосферата и никоя държава не можеше да направи нищо. Летателен апарат обаче мина през него, разби го и паднаха парчета. Така бе спасен Челябинск. Иначе нямаше да го има градът, защото метеоритът щеше да направи дупка с диаметър 4 км, а взривната вълна щеше да е с дължина още 16 километра.

Това тяло, за което се говори, че ще мине край Земята на 12-ти, е дори по-голямо от Челябинския метеорит, а руснаците имат известни съмнения и са направили изчисления дори къде ще падне.

-Къде?

-Не знам. Няма информация. Дай Боже да се развият така нещата, че да не падне на Земята! Предполагам, че пак извънземните ще се намесят. Много пъти, когато сме били на прага на термоядрена война, над съветските и над американските бази, от които се изстрелват ракетите, са се появявали летателни апарати и всичко е блокирало. Изключвали са апаратурата и така не е могло да се пристъпи към унищожаване на планетата.

-А добронамерени ли са извънземните, с които контактувате?

-Може да ги разделим на добри и лоши. Едните са от Космическата галактическа конфедерация. Те имат огромен космически кораб, който е четири пъти по-голям от Земята.

-Преди година и половина споделихте, че сте бил на него.

-Да. Там живеят много цивилизации. Стремежът им е да подпомогнат развитието и усъвършенстването на цивилизации в начален стадий, каквато е нашата. Спасяването на Земята е на първо място, а на второ е подпомагането на индивиди, които могат да осъществят тази симбиоза между планета, цивилизация, човешки индивид, космос, вселена и контакт с други цивилизации.

-А кои са лошите?

-Тези, които искат да завладеят човешката цивилизация. Те правят хибриди, които да бъдат използвани от тях. Говоря и за рептилите. И тях съм ги виждал. Играта е на живот и смърт. Тя ще приключи, когато започне селекцията. Тогава ще се появи светлина около цялата планета и няма да има значение дали е ден или нощ. Ще се освети цялата Земя, но това няма да е като от лампа, а ще е енергийна и това ще е началото на прехода.

-Какво ще се случи тогава?

-Ще има селекция на хората, но не спрямо това кой колко е умен, какви имоти има, колко е богат, дали е на власт и т.н. Тя ще е на душите. Духовните същества на тази планета ще останат, за да възстановят изцяло енергетиката на Земята, а тези, които не отговарят на критериите, ще бъдат качени на кораби и транспортирани на планета, която е копие на Земята. Тя е готова за заселване. Това съм го видял. Показано ми е като на филм. Тези, които ще си заминат от тази планета, са около 91% от жителите й.

-Тези дни един руски сайт публикува информация за междугалактическа армада, която летяла към Земята. Целта на извънземните нашественици била да унищожат хората. До края на годината щели да ликвидират големите градове на планетата ни, защото цивилизацията ни била дефектна. Как бихте коментирал това?

-Как точно си представят това тези, които са пуснали информацията? Мислят си, че извънземните ще дойдат тук, ще започнат да стрелят ли? На тях им трябва планетата. Ако искат да убиват човешките същества, е достатъчно да пуснат телепатичен сигнал и всички ще се съберат на едно място, ще бъдат като зомбирани и могат да ги дематериализират за части от секундата. На никого не е нужно да разрушава и да създава ад под небето. Те не искат да губят планетата.

Галактическата конфедерация няма да позволи да се премахнат хората. Това означава, че добрите и лошите ще се разправят горе в небето. Няма да кацат тук и да се бият.

-А отминала ли е опасността за сблъсък с планетата Нибиру, която според писателя Зекария Сичин, е част от Слънчевата система и на всеки 3600 години се приближава до Земята?

-Фактът, че се води такава статистика и тя е описана, означава, че тази планета се приближава. Анунаките, които са на нея, слизат на Земята, правят каквото решат, а след това се прибират на тяхната планета и след 3600 години ще видят какво е станало. Не мисля, че това трябва да се приема като заплаха за планетата.

-Според покойната вече ясновидка Йорданка Николова, Нибиру е планета – чистач и ако Земята излъчва любов, ще мине между Слънцето и Земята, а ако сме в плен на ниските страсти, траекторията й ще се промени и ще мине между нашата планета и Луната. Във втория случай апокалипсисът е неизбежен. Как можем да се спасим?

-Нали се сещате тези 7 млрд. човешки същества, които живеят на Земята, колко отрицателна енергия отделят, а тя вече не е като облаци в небето. Превръща се в дишащо аморфно същество, което иска да живее, защото е създадено от цялата негативна енергия. Всичко, което става, се поглъща от него. За да преминем към по-висока вибрация, тази отрицателна енергия на човешките същества трябва да бъде трансформирана, но не можем да го направим и това разрушава Земята. Затова или някой трябва да се намеси и да трансформира отрицателната енергия, като в същото време променя вибрациите на хората, или да ги селектира, т.е. добрите ще стават по-добри и ще биват отделени.

Лошите пък ще са все по-лоши и също биват отделени. Тези, които не са се справили до момента, ще ги качат на корабите и ще ги изселят на друга планета като Земята. Те ще се събудят голи и ще си мислят, че са родени и израснали там.

Както се е случило с другите цивилизации, които не са се справили, така ще бъде пречистена и нашата. Нищо ново не се случва.

Continue Reading

България

Арестуваха млада жена без маска в столичното метро ВИДЕО

Published

on

Зрелищен арест е извършен в столицата. Случката се разиграва на метростанция „Красно село“, а задържаната е млада жена, която не носела предпазна маска на лицето си.

„Метростанция Красно село. Жената била без маска и зрелищно я закопчават с белезници. България 2021!!!“, това написа Vesela Vesallanova в социалната мрежа.

„Този човек не е добре, не иска да ме пусне. Помощ извикайте!“, крещи задържаната жена.

Към момента не е ясно точно защо се е стигнало до ареста.

Очаквайте подробности!

 

Continue Reading

България

Златна мина: Жената на Иван – Ирина Тенчева държи в ръце бизнес за милиони СНИМКА

Published

on

Жената на продуцента Иван Христов, е сертифициран дегустатор и производител на зехтин. Бизнесът, който е захванала бившата водеща, може да й донесе тлъсти пачки, твърдят запознати.

Златна мина: Жената на Иван държи в ръце бизнес за милиони СНИМКАНовиниИнформация

„Обожавам маслините и като сертифициран дегустатор и производител лично ще отговоря на всички ваши въпроси, свързани с производството на качествен зехтин“, казва Ирина.

Тя е партньор с фабрика за производство на маслиново масло в Гърция.

Continue Reading

България

Откриха тялото на 17-годишно момче в близост до Кнежа, задържани са двама негови приятели

Published

on

Тялото на 17-годишен младеж е открито тази вечер между Кнежа и Бяла Слатина, съобщава БТВ.

Момчето е било в неизвестност от неделя, когато излязло от дома си в Кнежа и се качило в колата на двама свои приятели.

Те са задържани снощи.

Мотивите за тежкото престъпление се разследват.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Българияедин час ago

Арестуваха млада жена без маска в столичното метро ВИДЕО

Зрелищен арест е извършен в столицата. Случката се разиграва на метростанция „Красно село“, а задържаната е млада жена, която не...

България15 часа ago

Златна мина: Жената на Иван – Ирина Тенчева държи в ръце бизнес за милиони СНИМКА

Жената на продуцента Иван Христов, е сертифициран дегустатор и производител на зехтин. Бизнесът, който е захванала бившата водеща, може да...

България16 часа ago

Откриха тялото на 17-годишно момче в близост до Кнежа, задържани са двама негови приятели

Тялото на 17-годишен младеж е открито тази вечер между Кнежа и Бяла Слатина, съобщава БТВ. Момчето е било в неизвестност...

България19 часа ago

Спряха Янсен, след смъртта на 20-годишната Катя, получила съсирек и кръвоизлив в мозъка СНИМКИ

Министърът на здравеопазването на Словения Янез Поклукар обяви пълното спиране на прилагането на векторната ваксина на Johnson & Johnson срещу...

България19 часа ago

Тъжна вест! Почина Ивайло Мишуров – лекарят, който излекува хиляди безплатно

За много скръбна тъжна вест научи Plovdiv24.bg. Починал е младият ветеринарен лекар от Пловдив Ивайло Мишуров. Колегите му от „Карагьозов...

България20 часа ago

Борисов може да се върне като Наполеон

Булфото Мнозина смятат, че Борисов е приключил за политиката, но според анализаторите нищо не е сигурно. За Борисов идват нелоши...

България20 часа ago

Оперираха 12 часа Сашка Васева

Булфото Преминала е операцията на Сашка Васева. 12 часа продължила операцията по отстраняване на тумора в главата на фолкзвездата Сашка...

България20 часа ago

Толкова тъжна вест! Почина Надя Савова

Кадър „Етажна собственост“, Нова тв Почина актрисата от Младежкия театър „Николай Бинев“ Надя Савова, съобщават от културната институция. Ето какво публикуваха...

България20 часа ago

Руски учен: Омикрон е краят на пандемията

Sputnik на русском Разпространи ли се Омикрон в целия свят, това ще е края на тази пандемия. Това е мнението...

България21 часа ago

Ново предложение: Ето как ще променят пенсиите, минималната заплата и майчинството ВИДЕО

Предлагат увеличение на минималната заплата, майчинството и детските надбавки. Това обяви служебният финансов министър Валери Белчев. „Над 750 хиляди души...

България21 часа ago

Мистерия обви случилото се с чисто голия окървавен мъж, завързан за дърво край Бузлуджа СНИМКИ

Откритият снощи вързан за дърво и изоставен в безпомощно състояние по пътя към Бузлуджа мъж е в критично състояние, според медицински...

България21 часа ago

Доц. Кунчев бие тревога: Само болен с делта може да зарази 1000 души-Ето как да се предпазите! –

„При положение, че сме в разгара на 4-та вълна няма нови мерки, които могат дда се въведат, няма нещо ново...

България23 часа ago

Това е най-силната молитва: Лекува тежки болести и носи неземна благодат

Булфото Според православната вяра тази молитва носи духовна сила е неземна благодат. Вярващите знаят, че Света Богородица е застъпница пред бога за...

Българияедин ден ago

Кирил Петков подхвана мафията, която ни засипва с фалшиви чужди плодове и зеленчуци

Браво! Това ще е голям удар. Продължават разговорите по секторните политики между четирите партии, които се очаква заедно да формират...

Българияедин ден ago

Млада жена падна и почина внезапно на оживена улица в центъра на Бургас

Бургаският сайт Флагман съобщи, че в момента става нещо ужасяващо в центъра на града. В момента се разпитват свидетели Полиция...

Българияедин ден ago

Уволнената шефка на ДКК дала 1.1 млн. на кантората на брата на шефа на „Сиела“?

Ваня Караганева очевидно е и лична приятелка с жената на Кирил Петков, с която нееднократно споделя снимки Уволнената за нанесени...

Българияедин ден ago

Ген. Мутафчийски с първи коментар за Омикрон, разкри нещо безпрецедентно и колко е щастлив, защото…

„Самата философия за съществуване на ВМА е да се се справя с екстремни ситуации. Тя се готви за война. За...

България2 дни ago

Откриха мъртво момиче в недостроена къща в Луковит

Тялото на 16-годишно момиче е открито в ромския квартал „Изток“ в Луковит, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура – Ловеч, Кирил...

Любопитно2 дни ago

Мъката на една вдовица: Много боли, когато станеш безполезна и ненужна за собствените си деца

Аз съм на 60 години и живея сама, тъй като съпругът ми почина преди време. Сега съм вдовица. Имам две...

България2 дни ago

Решено от 1-ви Декември: Държавата ви дава по 11 963,25лв., за да си смените старата кола

Който смени старата си кола с електрическа, ще има възможност да получи от държавата 6135 евро помощ за покупката на...

Advertisement

Trending