Connect with us

България

Полски ясновидец: Бягайте към България, там е спасението на хората

Published

on

„Хората ще се страхуват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят истерия, безсилие, неадекватни действия спрямо пандемията“. Това пророкувал още през 2018 г. известният полски ясновидец Кшиштоф Яцковски.

Това разказва известната лечителка Зофия Шчербак, която живее и работи в София. Тя предупреждава хората, че вирусът не може да бъде победен със средствата на народната медицина, и всеки, който прави подобни опити, прости си губи времето.
”Най-интересното обаче е, че ясновидецът отправя призив към поляците – бягайте към България и Румъния!”, споделя Зофия.

Самата тя смята, че може би всичко, което се случва, е подготовка за нещо, което тепърва ни предстои.

„Искам да припомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 г. е казал следното – „Човешката общност трябва да се възвърне към духовността, в противен случай светът ще погине в мъка и страдания“. Какво още споделя народният лечител Зофия Шчербак специално за Lupa.bg, вижте в интервюто:

Зофия Шчербак е родена във Варшава, Полша, но живее и лекува болни у нас от близо 25 години. Известна е с това, че винаги провежда методите си на лечение под лекарски контрол и от години настоява за законово регулиране на отношенията между конвенционалната и народната медицина. Участник е в последните две комисии към МЗ относно промените в Закона за здравето и по-специално – за изменение в Наредба 6 относно алтернативните лечители.

-Зофия, освен че лекувате различни болести, вие сте известна и с тълкуването на неща от невидимия свят. Как ни връхлетя тази пандемия? Излязоха факти, че полякът Кшиштоф Яцковски още през 2018 предупреждава за надвисналата опасност?

-Да, действително известният полски ясновидец Яцковски много конкретно и ясно предсказа още през 2018, че ще бъде изключително тежка година. Визията на Яцковски представя опасен огромен взрив, който бързо ще се разпространи по целия свят и ще допринесе за много загуби, включително и човешки. Предупреждава за мрачна година за човечеството. Яцковски буквално предсказа, че хората ще се страхуват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят истерия, безсилие, неадекватни действия спрямо пандемията.

Най-интересното обаче е, че ясновидецът отправя призив към поляците – Бягайте към България и Румъния!
Яцковски смята още, че светът постепенно ще ограничава ползването на пари, доближавайки се до банкиране на финансите, прилагайки по този начин контрол. Яцковски подчертава, ще бъде страшна година, като предстоят много нещастия. Каквото и да се случи в света, няма определение за времето.

Освен това Яцковски набляга в прогнозите си и на Близкия Изток, сочейки Иран, Ирак, Израел и Ливан, като бъдещите горещи точки на света. Според него някои грешни военни действия на летище в Иран ще бъдат провокирани от Турция. Иран ще нападне с атомна бомба Израел, а Израел ще отговори със същата тежест. Ирак ще иска да запази своята независимост и там ще има революция, а САЩ няма да се намесва в проблемите на Ирак и ще се оттегли от каквото и да било вмешателство в Близкия Изток. Ливан като приятел на САЩ ще предприема други, различни действия от тези на Америка.
Светът ще се разтресе из основи, казва още К. Яцковски.

Той е известен още и с това, че в пряк телевизионен ефир през 2009 г. предрича, че Лех Качински няма да бъде следващ президент на Полша, въпреки смазващата му преднина пред други кандидати. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа край Смоленск, а президент става неговият опонент Бронислав Коморовски.

-Преди време в качеството си на председател на Съюза на природолечителите обявихте, че коронавирусът не може да бъде излекуван със средства на народната медицина. Възможно ли е обаче да предпазим имунната си система с природни средства?

-Отново ще повторя – вирусът не може да се излекува със средства на народната медицина и ако някой прави подобни опити, той просто ще загуби време, докато започне адекватно да се лекува.
Един пример – ако наистина народната медицина лекуваше този вирус-мутант, в Китай – където от 5000 години съществува огромен опит за лечение на всякакви болести с нетрадиционни средства – хилядите лечители там вече щяха да са преборили епидемията.

На този етап силни стимулатори на имунната система са още чесънът, джинжифилът, лимоните… За силен имунитет препоръчително е да се правят отвари от лайка, шипки, риган, мащерка и други имуностимулатори от природата. Впрочем, самата Ванга препоръчва при слаб имунитет да се пие отвара от мащерка.

На всичко отгоре – в момента има много хора, които постят и така изчистват организма си от шлаки и отрови, но в същото време лишават организма си от важни минерали и съставки, които допълнително ни правят уязвими… Тъй че всеки трябва да решава за себе си как да организира менюто си за силен имунитет…

-Вие бяхте една от първите, които обявиха, че вирусът е плод на биологичен експеримент – още ли твърдите това?

-Коронавирусът, както вече казах в предишните ми изказвания, е изкуствено създаден вирус, на който човешката имунна система не може да противодейства, защото човешките антитела не го разпознават като жив организъм, произлязъл от естествената среда.

Предимството на хората към този етап от битката с тази пандемия е в това, че може да се противодейства на Covid 19 с висока температура в околната среда, висока лична и обща хигиена, както и като се използват дезинфектанти на спиртна основа. Обяснението за тези методи е, че изкуствено създаденият вирус в лабораторна среда има изградена от белтъчини обвивка, която е подвластна на гореспоменатите средства, като към тях можем да добавим сухи и топли помещения (без влага и мухъл), светлина, просторни проветриви помещения, уреди излъчващи ултравиолетови лъчи, естествени слънчеви лъчи и киселинна среда, която разтваря белтъчната обвивка, изградена около вируса и тези прости предпазни средста го убиват. Препоръчвам да се пият също напитки със съдържание на хинин, като например Тоник, който има въздействие срещу Covid 19.

По мое усмотрение Covid 19 въздейства върху мозъчния ствол и впоследствие на белия дроб, сърце, бъбреци, полови органи. В мозъчния ствол се съдържат множество първични центрове отговорни за поддържане на жизнени функции, като: дишане, център за адаптиране на сърцето, регулира кръвно налягане, телесната температура, обмяна на вещества и въздейства на хипофизата. Мозъчният ствол също е концентрация на нервни центрове – една от структурите принадлежащи към централната нервна система.
Аз самата обаче съм озадачена от два факта, на които не мога да дам отговори, а само ще задам въпроси… Първият – никой до момента не е дал официална информация за произхода и начина на разпространение на вируса в глобален мащаб.

В света работят няколко десетки тайни служби, които ползват ресурси от милиарди долари, а може би и за трилиони, за придобиване на всякаква информация – как нито ЦРУ, нито ГРУ, нито МОСАД, абсолютно никоя не докладва на своето правителство източника на коронавируса. Към момента конспиративни теории за произхода на коронавируса – от заразяване чрез диви животни на пазара в Ухан – до версията, че космически вятър е стоварил тази зараза върху планетата.

-Защо нито едно правителство официално не отрече тези версии и не даде ясен, точен и категоричен отговор за произхода на пандемията?

-Единственият официален документ до този момент – идва от една страна, която обвинява друга страна… В прав текст и официално Техеран обвини САЩ на 13 март т.г., в навечерието на Персийската нова година, че Вашингтон е първоизточник на заразата. Да, но към днешна дата в САЩ бройката на заразените вече гони половин милион – кой болен мозък би си позволил да унищожава собствената си нация?

Вторият озадачаващ факт – всяка година се обявяват Нобелови лауреати за медицина . През 2018 г. нобелова награда получиха медици за развитието на антиракова терапия чрез инхибиране на отрицателната имунна регулация. През 2019 г. приза грабнаха американец и японец, които направиха откритие как клетките усещат и се приспособяват към наличието на кислород – все открития свързани с имунната система на човека.

Преди 60 години Нобелова награда е дадена за откритие, което акцентира върху функционирането на имунната система и различаването на свое от чуждо тяло в човешкия организъм. Близо една трета от наградените от Нобеловия комитет медици работят върху имунната система на човек – как нито един лауреат от Стокхолм не излезе и не направи анализ на ситуацията с COVID-19?

Как нито един световноизвестен лекар, медик, биолог или Ноблов лауреат не успокои човечеството, че пандемията е преодолима – дори с риск да сгреши!?

-Вие определяте като много важна ролята на църквата в тази ситуация. Може ли да се направи паралел между действията на църквата в Полша и на църквата в България?

-Като лечител в разговори с пациентите си често наблягам и повтарям, че не трябва да сме подвластни на всеобщо тържествуващи истерии, поддържани от медиите, а трябва да изградим личен имунитет не само срещу Covid 19, а и срещу тези, които черпят дивиденти от нашия страх, обърканост и истерия и забогатяват, заставяйки останалите в невъзможност да се справят с изкуствено отгледан вирус.

Може би всичко което се случва, е подготовка за нещо, което тепърва ни предстои? Искам да припомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 г. е казал следното – „Човешката общност трябва да се възвърне към духовността, в противен случай светът ще погине в мъка и страдания“.

Какво правят Ватиканът и Католическата Църква в тези смутни времена за своите миряни? Ще степенувам нещата, които лично аз наблюдавам чрез Интернет в Полша и случващото се там. Там ежедневно се изпълняват литургии и молитви, водени от свещеници и отправени към миряните – молитва към Божието милосърдие – уповаване в Бога, опрощаване на греховете и измолване на милосърдие към човечеството.

Правят се духовни лекции, които траят седем дни по време на Великият пост, организирани за всички възрастови групи. Послания на духовните лекции се увенчават с изповед и приемане на причастие. Всеки петък по време на Великият пост, християните взимат участие в молитва, която отразява пътят на Христос към разпятието (Път към Разпятието).

Всеки ден в определен час Църквата отправя молитви до Богородица с цел получаване на благословия и покровителство от Божията майка. Молитвата съчетава: тайна на страдание, тайна на радост и тайна на светлина.

С участието на миряни и свещеник, водещ литургията, се изпращат послания до Богородица съгласно случващите се събития в личен аспект, държавен или от световен характер. Във връзка с пандемията във всяка литургия се изпращат молитви за опрощаване на греховете на света и изцеление на народи, както здравословно, така и духовно.

В Полша също има забрана за масово събиране в църквите, но католическото духовенство чрез средствата на масовото виртуално пространство – интернет (youtube, skype, facebook), радио и други осъществява контакт с миряните. Свещеникът води литургични молитви посредством интернет в определени часове от църквата и по този начин се осъществява среща с християните. Църквата достига до всеки дом чрез телевизия, радио и интернет.

В тези трудни моменти на усамотяване, отчайване и безнадеждност свещениците, използвайки медиите, влизат в нашите домове и дават сили, подпомагат загубените души да намерят покой, смирение, смисъл и подкрепа. Човешките души се преобразяват още повече, като предстоящите Великденски празници карат всеки християнин да се замисли над духовните и морални ценности и колко сме безпомощни спрямо случващият се световен катаклизъм. Колкото и да доказваме и отричаме съществуването на сила свише, Господ ни доказва, че сме безпощадни един към друг и, че човечество се възползва от науката и нейните постижения срещу човека – нещо на което сме свидетели днес.

Колкото за България – тук бих се въздържала от коментар, защото в този труден момент, за съжаление, църквата е много далече от миряните. Тук само да вмъкна действията на Ватикана, а преценката я направете сами. На 27.03.2020г., Папа Франциск на площад Свети Петър, пред Разпятие Христово (реликва от 15 век, която помогна за отстраняване на черна пандемия в Италия през Средновековието) и икона на Богородица, се обърна за опрощаване на греховете на целия свят и спиране на зловещия корона вирус, благославяйки целия свят.

Полската агенция по печата информира, че 24 часа след молитвата на Папата (Urbi et Orbi) коронавирусът понижи своето действие и 925 италианци оздравяха. Във Великата Събота (18 часа българско време) ще бъде трансформирано на целия свят поклонение на Папа Франциск пред Плащеницата, в която беше положен Христос, намираща се в Торино. Инициативата е свързана с пандемия коронавирус, съобщава Свещеник Cesare Nosiglia. Християните осъзнават сериозността на пандемията и заедно с духовен свят изпращат зов за смирение, опрощаване за грешни действия, извършени от човека към ближния и десетте Божи заповеди.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

Страшна далавера с ваксинацията у нас, срещу 300 лв. можете да…

Published

on

Започнаха първите големи далавери, свързани с ваксинациите срещу коронавирус у нас и издаването на ваксинационни паспорти.

Читатели алармираха медията ни, че хитри „здравни служители“ продават фалшив сертификат за бита ваксина, с който хората могат да пътуват спокойно навсякъде по света.

Цената на тази престъпна услуга варира между 100 и 300 лева.

Доходоносният бизнес се развива ударно и все повече граждани решават да си спестят ваксината, а да прибегнат до по-лесния начин, за да имат доказателство, че са имунизирани.

Очакваме всички компетентни институции да вземат бързи и адекватни мерки, за да се спре мълниеносно тази порочна практика.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

5-годишно момиченце почина в болница във Велико Търново

Published

on

5-годишно момиченце е починало в областната болница във Велико Търново. Детето е постъпило за лечение в педиатричното отделение на лечебното заведение вчера, след като е било прегледано в спешното отделение, предаде БНР.

Директорът на болницата д-р Стефан Филев обясни, че е назначена вътрешна проверка по случая, която да покаже защо се е стигнало до трагедия.

“Трябва дасе види какво се е случило. Да дойдат и близките. Аз искам да се разследва каква е причината“, коментира д-р Филев.

За смъртта на детето прокуратурата разбра от медиите.

„Самосезираме се от медиите, започват разпити на медици и огледи, ще бъде образувано досъдебно производство“, заяви Тотко Тотев, говорител на Районната прокуратура във Велико Търново.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading

България

29-годишна кифла: За какво ми е да работя! По-младото ми гадже дава по 3 бона на седмица! –

Published

on

Секси мадама разкри как успява да си позволи да живее толкова луксозно. Маргарита Томовска се похвали, че по-младото й гадже финансира скъпите й шопинг изживявания, пише „Дейли Стар“.

По време на сесията „Задай ми въпрос“ в Instagram австралийската инфлуенсърка показа какви сметки за дрехи плаща.

29-годишната жена също направи скрийншоти на стотиците хиляди долари, които има в банковата си сметка.

Тя каза също, че е лесно да харчи 3000 паунда всяка седмица.

Маргарита, която често е облечена с дизайнерски дрехи, продължи да благодари на партньора си, че се грижи за нея. Когато един последовател я попита дали пръска парите на „богат татко“, тя призна, че всъщност има по-младо гадже играчка.

Тя отговори: „Не, не „захарен татко“, защото той е по-млад от мен. По-скоро е „захарно бебе”.

Друг последовател попита: „Всичките ти пари ли са от твоя мъж? Ти сама ли го печелиш?“

И Маргарита бързо изясни нещата, като отговори: „всичко, което е негово, е и мое“.

Някои потребители на социалните медии не бяха впечатлени от това, с което Маргарита се похвали.

И когато един критик я упрекна, тя му отговори: „Ти си просто едно ревниво счупено куче“.

'); break case width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break }
Continue Reading
Advertisement

Интересни

България3 дни ago

Страшна далавера с ваксинацията у нас, срещу 300 лв. можете да…

Започнаха първите големи далавери, свързани с ваксинациите срещу коронавирус у нас и издаването на ваксинационни паспорти. Читатели алармираха медията ни,...

България3 дни ago

5-годишно момиченце почина в болница във Велико Търново

5-годишно момиченце е починало в областната болница във Велико Търново. Детето е постъпило за лечение в педиатричното отделение на лечебното...

България3 дни ago

29-годишна кифла: За какво ми е да работя! По-младото ми гадже дава по 3 бона на седмица! –

Секси мадама разкри как успява да си позволи да живее толкова луксозно. Маргарита Томовска се похвали, че по-младото й гадже...

България3 дни ago

Момиченце на 7 години помоли лекарите да го оставят за малко да си почине и то умря –

7-годишно момиченце, което в продължение на четири месеца е било в интензивното отделение в болницата в мексиканския град Пуебло, е...

България3 дни ago

Гърми скандал: ГЕРБ показаха зловещо ВИДЕО, свързано със Спецов

ГЕРБ проверява седалището на фирмата, която Румен Спецов е продал на малоимотно лице. Кандидат-депутатите на ГЕРБ Тома Биков и Александър Иванов се включиха...

България3 дни ago

Бомба в БЛИЦ: Диксън подкоси краката на Сираков с ужасяваща новина!

Джоузеф Диксън е шокирал Наско Сираков с признанието, че в следващите три седмици да не очаква пари за спасението на...

България3 дни ago

Пълен отличник, който отиде на бала с костюм за 50 лева, чака вест за погребението на България

Млад българин реши да се обърне към политиците ни, говорейки за погребение. Погребението на България, видя Novini.store! Звучи шокиращо, в...

България3 дни ago

Мангъров помете Кантарджиев. Добре, че го махнаха. Изпълняваше заповеди на

Снимка Булфото, архив Началникът на детското отделение в Инфекциозна болница дoц. Aтaнac Мaнгърoв изрази мнение пред България он еър, че пo...

България3 дни ago

Осъдиха Каракачанов за насаждане на омраза

Кадър Булфото Красимир Каракачанов вече е с присъда за насаждане на омраза и то на последна инстанция без право на...

България3 дни ago

Веселина Томова я закъса здраво след видеата с президентския съветник

Току-що бях уведомена конфиденциално от високопоставени мои източници в службите, че от 14 юни т.г., ще бъда поставена на „външно...

България3 дни ago

Грандиозен скандал с Тошко Йорданов! Замесени са и други известни политици СНИМКИ

Представителят на „Има такъв народ“ и председател на ПГ на партията в последния парламент Тошко Йорданов скандализира. Разкрития направи математикът Петър Велков,...

България3 дни ago

Арестуваният измамник Никола Маринов се оказа протестър

Той обясняваше, че е координатор за протестиращите от движението на Мая Манолова Арестуваният измамник Никола Маринов се оказа един от...

Свят3 дни ago

Почина милионерът, който раздаде всичко на бедните, след като научи, че има рак

Преди три години австралийският милионер Али Банат научил, че боледува от рак, а лекарите му казали, че му остават седем...

България4 дни ago

Гордост! Български доктор спасил живота на Ериксен на терена в Копенхаген

Българин беше сред главните действащи лица при шокиращия инцидент на Евро 2020 с Кристиан Ериксен. Датският национал падна на терена...

България4 дни ago

Племенницата на Петко Петков била назначена от служебното правителство в „Митници“ – Пловдив

Узунов помогнал на Петко Петков за трансплантация, в замяна получил ром и пури Племенницата на Петко Петков е била назначена...

България4 дни ago

Борисов празнува рожден ден вкъщи с внучетата

Борисов, ФБ Днес Бойко Борисов става на 62 години. Съпартийците му избраха да открият кампанията на ГЕРБ на рождения му...

България4 дни ago

Слави с шокиращо завръщане, готов е за президент

Слави Трифонов се е завърнал към нормалния живот и изглежда в добра форма. Това довериха пред „Марица“ свидетели, видели лидера...

България4 дни ago

Край на сагата! Убиецът на Милен Цветков няма да излезе никога от затвора

Kpиcтиaн Hиĸoлoв щe пoнece нaй-тeжĸoтo нaĸaзaниe в бългapcĸoтo пpaвocъдиe! Убиeцът нa Mилeн Цвeтĸoв щe пoлyчи дoживoтeн ypoĸ зa yжacявaщoтo cи...

България5 дни ago

Извънредно! Оптимизъм за Ериксен, вижте последна информация

Последна информация: Ериксен е в болница в стабилно състояние! Истински кошмар прекъсна двубоя между Дания и Финландия на Евро 2020....

България5 дни ago

Шокиращи сцени! Прекъснаха Дания – Финалндия, Ериксен колабира! Ето какво се знае

Двубоят между Дания и Финландия от UEFA EURO 2020 бе прекъснат, след като звездата на домакините Кристиан Ериксен колабира на...

Advertisement

Trending