Свържете се с нас

Любопитно

Тя има 7 съпрузи и едно дете, съдбата му е повече от трагична

Published

on

Бихте ли искали да се снимате във филми?“ Това са думите, които едно 15-годишно момиче чува от непознат в кафене близо до своето училище в Холивуд.

От днешна гледна точка историята за нейното откриване за киното изглежда страховита. Непознатият е Били Уилкерсън, бизнесмен, собственик на нощен клуб и основател на The Hollywood Reporter.

Уилкерсън оставя на момичето визитката си, а по-късно майката му се обажда. Няколко месеца по-късно девойката участва в първия си филм „Те няма да забравят“ (1937).

Героинята ѝ е секси жертва на убийство с тесен полувер. Така едно 16-годишно момиче се превръща в секс символ за една нощ.

Лана Търнър е една от първите големи кино звезда, а личният ѝ живот е толкова бурен и колоритен, колкото и сюжетите на нейните най-скандални филми. Филмовите критици често ѝ се присмиват, а жълтата преса е просто обсебена от нея.

Подобно на своята съвременничка Мерилин Монро, Лана се превръща в продукт на жестоката холивудска студийна система, в която никой не се интересува много от нейното благополучие.

И тя трябва да промени името си от Джулия и да боядиса косата си руса.

Докато най-известната блондинка в света обаче умира от свръхдоза само на 36 години, Лана оцелява след драматични обрати в професионалния и личния си живот, поддържайки своята 50-годишна кариера.

Джулия Джийн Търнър е родена в Уолъс, Айдахо, на 8 февруари 1921 г.

Когато е дете, баща ѝ бил убит от бандити, след като печели значителна сума от хазарт. Тя израства скромно, а когато става звезда и печели пари, харчи голяма част от тях за… обувки.

„Веднъж ги преброих всичките и притежавах 698 чифта“, спомня си тя.

Заедно с обувките, Търнър сякаш колекционира и съпрузи. Омъжвала се е седем пъти. Пристрастена към романтичната драма, тя има връзки с популярни мъже като Тайрън Пауър (нейната истинска любов), Арти Шоу, Хауърд Хюз, Франк Синатра, Кларк Гейбъл.

„Очаквах да имам един съпруг и седем бебета. Вместо това имах седмина съпрузи и едно оцеляло бебе“, пише тя в автобиографията си.

Почти всички от мъжете ѝ се отнасят с нея по ужасяващ начин, като в пресата постоянно се пише за насилие и изневери.

Ако съпрузите ѝ се държат зле с Лана, същото правят и критиците. Критиките, отправени към нея, често са сексистки, унизителни и свързани предимно с външния ѝ вид. Критиците сякаш гледат на ролите ѝ през призмата на личния ѝ живот и не ѝ прощават нито една грешка.

На фона на всичкия звезден блясък, изпепеляващи афери и бурни купони, дъщерята на Лана, Черил Крейн, се ражда на 25 юли 1943 г.

Баща ѝ Стивън Крейн е магнетичен актьор, чийто брак с Търнър вече се разпада. По-късно актрисата признава, че е била отсъстваща майка, като дори не е къпала лично бебето си, докато не навършило годинка.

„И двамата ми родители бяха суетни, талантливи, егоистични и диви“, пише по-късно сама Черил. „Бях пленена от тях, но живеех на разстояние, тяхната принцеса в кула.“

Тъй като родителите ѝ се развеждат когато е още бебе, Черил трябва често да живее с новите мъже на майка си. Това предполагаемо води до проблемни ситуации и насилие в детството ѝ.

Черил твърди, че филмовата звезда Фернандо Ламас плувал гол пред нея, когато били сами, и че бавачка я докосвала неуместно и я хапала по ухото.

Предполага се още, че Черил става жертва на сексуално насилие от страна на звездата от „Тарзан“ Лекс Баркър, четвъртият съпруг на Лана Търнър.

Според Крейн Баркър за първи път я е малтретирал сексуално в семейната сауна, когато е била само на десет.

В ужасяващи и ярки подробности тя твърди, че Баркър я е изнасилвал многократно през целия си брак с майка ѝ. Насърчена от приятели от училище, Черил най-накрая признава на майка си. Лана веднага се прибира, опира пистолет в главата на спящия Баркър и го гони от живота си.

С това обаче изблиците на насилие в дома на майката и дъщерята не приключват.

Лана Търнър работи дълги години за филмовото студио Метро Голдуин Майер. По това време условията в бранша са ужасяващи – младите жени са третирани като предмети, експлоатирани и принуждавани да работят с железни договори, а сексуалното малтретиране е нещо обичайно. Все пак студиото държи на своите големи звезди и Лана има късмета да е една от тях.

В средата на 50-те години Метро Голдуин Майер прекратява договора на Търнър. Златната ера на студиата е свършила, а телевизията отмъква публиката от кината.

„Животът ми беше поредица от извънредни ситуации“, казва Търнър, но признава, че никога не е била поразена от нито една от тях.

През 1959 г. излиза и един от най-успешните филми на Лана, „Подобие на живот“ (1959). Тя започва да го снима през лятото на 1958 г., на 37 години, само няколко месеца след най-големия скандал в и без това скандалната си кариера.

На Разпети петък, 4 април 1958 г., 14-годишната Черил намушква до смърт любовника на Търнър, Джони Стомпанато – дребен мафиот и бивш бодигард на гангстерския бос Мики Коен.

Убийството е извършено в спалнята на дома на Лана Търнър в Бевърли Хилс.

Според показанията актрисата се опитала за пореден път да прекрати отношенията с любовника си, при което той се вбесил и се нахвърлил върху нея, заплашвайки да я обезобрази и да нарани и дъщеря ѝ.

Черил известно време слуша зловещия скандал, след което взима нож, влиза в спалнята на майка си и убива мъжа.

Черил извършва престъплението, за да защити майка си от насилие, а смъртта на Стомпанато е определена като оправдано убийство.

Убийството е широко отразено във вестниците по целия свят. Търнър и дъщеря ѝ стават скандално известни, обект на лоши шеги, гнусни слухове и злонамерени спекулации.

И докато инцидентът става причина кариерата на Лана да процърфти и филмите ѝ да печелят много, самата Черил започва да таи огромен гняв към майка си и света.

През следващите няколко години момичето бяга многократно от дома си, прави опити за самоубийство и попада в поправителни домове.

За щастие въпреки трудното си юношество, Черил успява да заживее нормален живот и започва да работи при баща си.

„Откривах една дълбока истина: когато приемете себе си, хората ви приемат“, признава по-късно тя.

За жалост отношенията между майката и дъщерята остават напрегнати през годините.

Лана Търнър признава в книгата си, че е започнала да разчита твърде много на алкохола, докато Черил иронично твърди, че травмата от аферата Стомпанато е поставила майка ѝ за постоянно „в режим на високомерна филмова звезда“.

В крайна сметка до 1980 г. Лана Търнър успява да се откаже от алкохола и хапчетата, открива религията и заживява като нов човек. Това ѝ помага да възстанови и връзката с дъщеря си, която също я преоткрива.

По това време Черил има връзка със своята бъдеща съпруга Джоселин Лерой, която Лана приема като втора дъщеря.

Лана Търнър е пушач през по-голямата част от живота си. И ако в началото на 60-те години спира да пие, за да запази здравето си, тя не успява да се откаже от цигарите. През пролетта на 1992 г. тя е диагностицирана с рак на гърлото. Умира през 1995 г. Част от наследството ѝ получава нейната дъщеря, а другата е оставена на нейната вярва прислужница, която е била до актрисата 45 години.

През ноември 2014 г. Черил Крейн се омъжва за Джос Лерой, след като са заедно от повече от четири десетилетия. Днес Черил е на 80 години и все още живее в Лос Анджелис.

Още

Любопитно

Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

Published

on

Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април

В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, повечето дела се отдават лесно. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Добре е да се дават и получават подаръци, да се устройват приятни сюрпризи.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще подобри благосъстоянието ви! Педикюрът ще има блестящи дългосрочни резултати.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:38ч на 16 април до 13:44ч на 17 април

Това е неблагоприятен и много труден ден. Някои го наричат сатанински. Негативното влияние на нощната звезда ще се усеща буквално на всяка крачка. Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи. Всяка работа ще се превърне в скучна рутина и истински кошмар, ще започнете да се дразните, да се уморявате бързо и в резултат на това да разваляте настроението не само за себе си, но и за тези, които са се случили да бъдат до вас в този момент. Не си струва да се заемате с нещо фундаментално и сериозно в 9-ия лунен ден – просто рискувате да пропилеете деня, защото резултатът не само няма да ви зарадва, но можете да правите такива неща, последствията от които, уви, ще бъдат невъзможни за коригиране.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Тъй като фазата на Луната се променя, енергийното поле е особено уязвимо. Дори и най-спокойните хора ще изпитат пристъпи на раздразнителност и ще се разпадат от дреболии. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Факт е, че в 9-ти лунен ден има рестартиране, когато се актуализират допълнителни програми на бъдещето. Оттук може да има и изблици на негативни мисли, тревоги и страхове, които могат да бъдат силно преувеличени. Вашите действия също не трябва да развалят настроението на другите, грубо да нарушават техния комфорт, права и нужди и ако това се случи, трябва да се извините навреме.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

В девети лунен ден не се препоръчват покупки, нито големи, нито малки. Този период е предназначен единствено за изхвърляне на ненужни неща. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате храна, задоволявайте се с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност.

Още

Любопитно

ОПАСНОСТ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ: Живият Нострадамус разкри от къде може да започне следващата пандемия!

Published

on

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“, предупреди, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източника на следващата голяма пандемия.

Атос Саломе си спечели псевдонима, след като, по негови думи, предсказал коронавируса, смъртта на кралица Елизабет II и др.

Сега той предупреди, че изкуственият интелект може да причини повече вреда, отколкото полза. Той каза пред Daily Star: „Въпреки че изкуственият интелект може да помогне в различни аспекти на човешкия живот, то той има и разрушителен потенциал. Бъдещите епидемии и пандемии може да не са природни явления, а по-скоро синтетични творения от лаборатории. Това сливане между биология и технология предполага сценарий, при който могат да бъдат разработени изкуствени вируси, независимо дали за лечение на съществуващи заболявания или, парадоксално, за създаване на нови заболявания“.

Саломе прогнозира, че 2024 г. ще видим „нова глава в човешката история“, въпреки че малко от неговите пророчества за тази година звучат положително. Тревожно е, че преди това той каза, че изкуственият интелект може да се „събуди“ тази година.

Телеграф

Още

Любопитно

Ужасни звуци като на мъчещи се души: Избяга ли Дяволът от ада?

Published

on

Избяга ли затвореният в ада дявол на свобода при опита си да се стигне с копаене до сърцето на Земята? – този въпрос си задават специалисти и спекуланти с всякакви стряскащи теории, пише „Телеграф“.

И като че ли никога преди не е имало толкова силен и реалистичен повод за подобно питане. Още повече че в този случай не става въпрос за някакви суеверни хора, които сляпо вярват на поверия, а за учени, които са преди всичко атеисти и копаят рекордно надълбоко в Колския полуостров.

Балрог

Сякаш легендите и книгите оживяват. На мнозина прилича на прочут момент от „Властелинът на пръстените“, където джуджетата така дълго и усърдно са копали в подземията на Мория, че стигнали не само до небивали богатства, а и до невъобразимо и особено ужасяващо зло.

И събуждат демона Балрог, който е много по-стар от Саурон – страховития повелител на злото. От Балрог се страхуват дори орките и другите ужасяващи създания на Саурон. Когато Задругата на пръстена стига до Мория, тя заварва отдавна избити джуджета. И там сред катакомбите отново се пробужда огненият господар Балрог, който преследва задругата.

Но срещу него се изправя Гандалф, който успява да усмири демона и дружината тръгва по пътя си, обаче коварният Балрог се обръща и с един огнен удар сваля магьосника в бездната. Всички смятат, че Гандалф е загинал, но след време разбират, че е водил дълга и епична битка и излиза от преизподнята не като Сивия, а като Белия магьосник.

15 км

Нещо подобно, но без хепиенд, се случва и на Колския полуостров. Няма джуджета, нито магьосници или хобити, а има геолози, военни, специални служби и партийни чиновници на все още съществуващата централизирана комунистическа партия на Съветския съюз.

През септември 1991 г. сондажите са замразени до второ нареждане, което така и не идва. През 1994 г. официално е обявен край на сондажите.

Най-любопитни са твърденията, че когато е поставен рекордът от 12 226 м дълбочина, от сондата излиза нещо, което учените сравняват с плазма, а по-късно други ще кажат, че това е самият Сатана, който е бил освободен и пуснат на воля да се скита по света и да го обърква.

Някои дори ще направят спекулации, че именно оттогава нещата на планетата вървят зле – както климатично, така и обществено, защото дяволът ускорил неимоверно процесите и пречел на хората да се разбират, а насърчавал алчността, наглостта и грубостта.

Всякакви теории има по въпроса, а истината е някъде там, както казваха в един сериал за близки срещи с паранормални явления.

А що се отнася до Колските свръхдълбоки сондажи, то те започват още от 60-те години на миналия век. Учените дълго време търсят къде да правят тези сондажи и стигат до идеята за Колския полуостров.

Мястото е удобно и усамотено, наблизо и в Норвегия, и във Финландия по това време няма населени места – само едно селище на 15 км от пробива в СССР. А и теренът се оказва подходящ, защото се смята, че чрез сондирането му ще бъдат дадени съществени подробности за структурата на земната кора.

Което на практика се случва и днес – основните познания за структурата на Земята идват оттам.

Поставена е и цел – да се достигнат 15 км. Но тя така и никога не е изпълнена, а дупката е запечатана с доводи, че повече няма пари за тези проучвания. Но по-достоверната версия е, че никой от геолозите не иска да спуска толкова надълбоко сондите, опасявайки се от среща със злото или от излизането му. Защото слуховете бързо тръгват как дяволът е там и чака своите жертви.

Самите съществени дълбоки пробиви започват в средата на 1970-те години. Оттогава все по-активно се работи, в това число и по техническите пособия, които извършват дълбаенето. Проектът години наред е засекретен, чак до 1990 г.

Но още през 1980-те години започват да се появяват първите сведения, че дълбаенето е стигнало твърде дълбоко и трябва да бъде спряно.

Стикс

Когато сондите достигат 12 км на 27 декември 1983 г., е решено да се конструира специален термоустойчив микрофон, който да издържа на регистрираната на тази дълбочина температура от 1000 или по-малко градуса по Целзий.

И са изработени няколко такива микрофона, поне така гласи легендата. Първият е пуснат и работи само няколко секунди, а после от високата температура се разтопява. Но успява да предаде записите. И те са стряскащи.

Чуват се вопли като на хиляди, дори милиони изгубени души, попаднали в бездната на ада и призоваващи отчаяно за помощ. Сякаш древните митове оживяват и някой е стигнал до реката на омразата Стикс, която протича през мрачното царство на Хадес и разделя пъкъла от земите на хората и където пази чудовищното триглаво куче Цербер, а лодкарят Харон чака да прекара душите на мъртвите за вечни времена на другия бряг.

Твърди се, че работниците, като чули записа, избягали уплашени. А ръководителят на дълбаенето Дмитрий Азаков прекратил пробивите за десетина дена и така принудил автора на проекта Давид Губерман да се съгласи с него въпреки всички заплахи и скандали.

След дни все пак някои се съгласили да направят още един опит и спуснали друг микрофон, който пак се разтопил за секунди. Но и той записал ужасяващите звуци, като този път сякаш нечий мощен глас ги командвал.

Със спускането на микрофон след още време обаче нищо не било записано. Опитът бил повторен и пак нищо и нищо.

Легендата твърди, че още при първия запис на 12 км дълбочина (а не при рекордния от 12 226 м) от сондата излязла въпросната плазма, която много приличала на крилато същество, наподобяващо чудовищен прилеп, но с човешки форми.

Тя стояла известно време, а после сякаш се разтворила в сумрака. Други твърдят, че това станало седмица след първия отказ на геолозите да пробиват още по-дълбоко. Но каквато и да е истината, никой не отрича, че от сондите е излязло нещо – дали е плазма или друго, само тези варианти са различни.

Съмнения

Има и по-простички обяснения за адските ужасяващи звуци, които се чували при дълбаенето на недрата на Земята и после били записани на фонограми. Все пак земните пластове се движат и е съвсем нормално да има страховити звуци от това (както и при леда в океана), някои се хващат от човешкото ухо, други са извън неговите възможности за възприятие.

Твърди се още, че при 12 км дълбочина не са регистрирани 1000 градуса, а само 220 градуса по Целзий.

Внукът на Дмитрий Азаков споделя в интервю в по-ново време, че дядо му донесъл тези записи у дома и им направил копия. Позволил да бъдат иззети оригиналите от тайните служби и днес никой не знае дали са запазени и къде евентуално се помещават. Според една от версиите тези оригинали били откраднати, според друга внукът не иска да дава своите копия, за да не създава смут, помолен от учени и колеги на дядо си.

Факт е обаче, че през 2002 г. американски радиоводещ получава записи, за които се твърди, че са въпросните, направени при дълбаенето на 12 км. После се доказва, че това са спекулации, а записите са дело на синтезатор.

През годините оттогава в интернет се появяват различни записи. Но внукът на Азаков отрича това да са записите, които е чул от дядо си, още повече на тези при радиоводещия се говори на чист съвременен английски и почти ясно се чува Help! Help! – „Помощ! Помощ!“ – почти като в песен на „Бийтълс“.

Просто спекулации и фалшификации. Което не значи, че в действителност не е записано нещо, наподобяващо наистина голям ужас.

Няма и голяма яснота кога е поставен световният рекорд от 12 262 м дълбочина.

Официално се смята, че е през юни 1990 г., но мнозина предполагат как това е станало доста по-рано. Все пак 12-ият километър е достигнат още през 1983 г. и официално е обявен на Световния конгрес на геолозите през 1984 г. в Москва.

Предполага се, че другите 262 метра до рекорда са могли да бъдат доста по-рано изкопани, отколкото след шест и половина години. Някои от работниците, правили сондажите, твърдят, че са минати и 14 км дълбочина, но не знаят защо не са обявени.

След известно време на разсекретяване, породено от разпадането на Съветския съюз, проектът пак е засекретен, този път от Русия. Тогава в западната преса се появяват гръмки заглавия като „Руснаците засекретиха прекия път към ада“.

Има много неясноти и съмнения по въпроса и днес се борави повече с легенди. Финландците имат свои, а американците дори правят игрален филм с хорър елементи – Nine Miles Down („9 мили под земята“) с Ейдриън Пол (сериалът „Шотландски боец“) в главната роля.

Още
Реклама

Интересни

Българияедин час ago

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ: Waze готви изненади

Едно от най-масово използваните приложения у нас готви изненада. Навигацията ще получи дългоочаквана актуализация. Waze обяви, че подготвя мащабен ъпдейт,...

България2 часа ago

СПОРЕД ОТЧЕТИТЕ: Най-много пари в кеш държи БСП, в банка – ГЕРБ

Най-много пари в кеш държи БСП. Това става ясно от годишните финансови отчети на политическите сили, публикувани от Сметната палата....

Made in BG2 часа ago

БАРОВСКО: Захари Бахаров стана лорд! (СНИМКА)

Захари Бахаров се сдоби с  се сдоби с топ гъзарийка. Актьорът вече има личен монограм, който бродират ръчно по дрехите...

Любопитно2 часа ago

Всичко може да изпада от ръцете ви и да имате усещане, че някаква зла сила ви пречи

Луната е в знак Лъв от 05:25ч на 16 април до 17:12ч на 18 април В дните на Лъва се...

България3 часа ago

Мъка: Това е приказната 20-г. красавица, блъсната от влак пред очите на майка си СНИМКИ

20-годишната Юлия Аврамова е загиналата при неделния инцидент с влака по време на мотосъбора край Благоевград. Младата жена бе пометена...

България3 часа ago

Излагация: Прекъснаха срещата на ПП с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо ВИДЕО

Съпредседателите на ПП Кирил Петков, Асен Василев, акад. Николай Денков и Никола Минчев се срещнаха със симпатизанти на партията за...

Made in BG16 часа ago

ВРЪЩА МУ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ: Ивка Бейбе и Азис правят тройка! (ВИДЕО)

Скандалната репортерка Ива Иванова, по известна като Ивка Бейбе разкри че е хвърлила мерак на Костинбродския славей Азис. След страстната им...

Любопитно16 часа ago

ОПАСНОСТ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ: Живият Нострадамус разкри от къде може да започне следващата пандемия!

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“, предупреди, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източника на следващата голяма пандемия. Атос...

Made in BG16 часа ago

Риана иска още деца, ще пробва за момиченце

Риана и A$AP Роки вече имат две деца – двама сина, но носителката на Грами сподели, че няма нищо против...

България16 часа ago

Новите ни лични карти ще са немско производство. Цените скачат!

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов предлага да се увеличи цената на услугите за издаване на лична карта. В случай...

България16 часа ago

БРУТАЛНО: Намериха труп, вързан със свински опашки, насред столичен парк!

Тяло на мъж е било открито в „Западен парк” в понеделник следобед, съобщи NOVA. Мястото е почерняло от полиция, районът...

България16 часа ago

Зловещо: Първа версия за кървавия ужас с два трупа в Пловдивско

Най-вероятно на водача, който е загинал в тежката катастрофа между пловдивските села Чешнегирово и Поповица този следобед, му е прилошало....

България20 часа ago

Огромен скандал със завърналата се у нас „Карфур“ и известен бизнесмен СНИМКИ

Длъжник с милиони дългове към НАП и банки завъртя бизнес авантюра с френската верига „Карфур“. Варненският бизнесмен Добромир Андонов има...

България23 часа ago

Този ли хотел във Варна е прилапал Робърт де Ниро

Гранд хотел Варна, който варненци помнят като Шведския хотел, вероятно ще е обектът на веригата на Робърт де Ниро в морската столица....

България23 часа ago

Какво се случва?! Нова стрелба по човек в България

21-годишен простреля с въздушна пушка 33-годишен мъж в село Бъркач, община Долни Дъбник, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на...

Made in BGедин ден ago

Ергенът Виктор влюбен във водеща на bTV

Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в „Денсинг старс“, а последният път дори излезе с балетна пачка на...

Българияедин ден ago

Бутиковият козунак удари 80 лв. за кило!

Козунакът за Великден стига цена от 45 лева за 550 грама, което прави 82 лева за килограм. Скъпото лакомство се...

Здравеедин ден ago

Диабетици и хора над 60-годишна възраст да забравят за този вкусен плод

Много възрастни страдат от инсулинова резистентност или захарен диабет затова е по-добре да не употребяват този плод Така твърдят доказани...

Здравеедин ден ago

Ако имате тези симптоми, тичайте при лекаря, защото…

Преди една година забелязах, че едната ръка на шестгодишната ми дъщеря трепери, докато спи. Направихме й енцефалограма, а неврологът беше...

Любопитноедин ден ago

Ужасни звуци като на мъчещи се души: Избяга ли Дяволът от ада?

Избяга ли затвореният в ада дявол на свобода при опита си да се стигне с копаене до сърцето на Земята?...

Реклама

Trending