Свържете се с нас

Любопитно

Доказано: Коконите взимат по-високи заплати!

Published

on

Американски социолози установиха, че привлекателността е ключов фактор за успеха на младите хора в професиите им, съобщава Хъфингтън пост. Привлекателността помага и на мъжете, и на жените в работата, но не по един и същи начин.Мъжете могат да разчитат на вродените си качества, но за жените успехът зависи почти изцяло от това колко усилия полагат за външния си вид – гримиране, прически и стилно облекло, твърдят учените от университета на Чикаго и университета на Калифорния в Ървайн.
Привлекателните жени постъпват по-лесно на работа, получават по-добри оценки, повишават ги по-често и изкарват повече пари от не толкова привлекателните си колежки. За да бъдат възприемани като привлекателни, не е необходимо жените да са красавици. Достатъчно е да полагат повече усилия и да отделят повече време, за да се издокарат, пише БТА.

Още

Любопитно

Астрологът Влад Рос с пълен хороскоп за месец април

Published

on

Април месец наближава с пълна сила. И може би точно заради това много хора искат да знаят за какви изненади на Съдбата да се приготвят през новия месец.

Сега обаче световноизвестният астролог Влад Рос реши да направи пълен хороскоп за задаващия се месец.

По думите му месецът обещава да бъде спокоен за някои знаци, но някои все пак ще трябва да се напрегнат малко.

„За някои зодии идат най-добрите дни. Други обаче да се подготвят за проблеми“, каза астрологът.

Ето го пълния хороскоп на астролога Влад Рос за април месец:

Овен
През април Овните трябва да се опитат да не отлагат решаването на важни задачи за по-късно. Почти всички планети са в техния знак, така че късметът и успехът ще станат техни приятели в близко бъдеще.

Не се отклонявайте от плановете си, каквито и препятствия да възникнат по пътя. Съдбата ще ви даде реален шанс да се доближите до целта си, особено в кариерата.

Само от самите Овни зависи дали ще го използват или не. Тези Овни, които са мечтали да си намерят нова работа, могат да го направят. И ако легнете на дивана, нищо няма да се случи.

Телец
През април Телецът може да се замисли за истинските ценности. По-добре е да изместите всичко ненужно на заден план и да се отървете от ненужните приятели. Може да възникнат ситуации, които ще променят живота ви.

Любовният хороскоп съветва да започнете връзка този месец, но трябва да се пазите от романи със служители. Въпреки това в края на месеца ще има добра ситуация. В края на април може да направите голяма покупка под формата на недвижим имот или кола.

Близнаци
Този месец Близнаците може да имат проблеми с избора. И всичко това, защото не могат да разберат себе си. Поради това времето ще бъде загубено.

По-добре е да се концентрирате върху нещо полезно – работа или самообразование. Можете също така да отделите време за семейни проблеми. Слушайте семейството и приятелите си.

И най-важното е, че трябва да потърсите нов кръг от интереси. Започнете да учите нов език и отидете на море.

 

Рак
Раците не трябва да се страхуват да се отдалечат от обичайния си начин на живот. Можете да намерите нови приятели, съмишленици, партньори. Ако вътрешният ви глас ви казва, че е време да смените работата си, направете го.

По отношение на кариерните амбиции всичко трябва да е наред, но внимавайте с началниците си. Една грешна дума и можете да се карате. Не допускайте никого в плановете ви. Разчитайте на собствените си усилия.

Лъв
Лъвовете трябва да укротят нрава си. През този период трябва спокойно да се занимавате с рутината си и да отлагате големите неща. Възможно е да възникнат здравословни проблеми.

Хубаво е да изхвърлите ненужните неща и да освободите място за нови. Така Лъвовете скоро ще постигнат успех. Пролетта ще направи Лъвът необичайно привлекателен в очите на другите, така че можете да промените имиджа си.

В професионалната си дейност Лъвовете ще трябва да работят много, но трудът ви ще бъде възнаграден, особено в края на месеца.

В личния си живот Лъвовете ще бъдат неустоими. Няма да е нужно да правите нищо, звездите вече ще ви дарят със сексапил и чар. Струва си да разгледате по-отблизо непосредственото си обкръжение, тогава може би ще намерите някой за себе си.

Дева
През април Девите трябва да се хвърлят в любимия си бизнес, където да постигнат добри резултати. Много ще зависи от това какви усилия ще положите, за да разрешите възможно най-много належащи проблеми.

В професионалната си дейност ще имате нужда от умение, за да се справяте с поставените задачи. Основното нещо е да сте упорити, но без да бързате.

В личния си живот може да срещнете критика, дребнавост и благоразумие от партньора. Опитайте се да установите хармония в себе си. Можете да вземете курс на козметични манипулации.

Везни
Не бива да си губите времето с глупости. Усилията, положени наскоро, бяха напразни. Като цяло можете да си отдъхнете, защото април не ви обещава сътресения.

В личния живот желанието да се изразявате много ярко и натрапчиво ще бъде неблагоприятно. По отношение на здравето всичко трябва да е наред и стабилно.

Скорпион
Трябва да останете на повърхността, да създадете полезни контакти и да разрешите стари проблеми. Обикновено имате късмет с приятели и покровители, така че април ще ви даде още един шанс да срещнете мъдър и влиятелен човек.

В работата трябва да се концентрирате върху решаването на важни въпроси. Също така си струва да обърнете внимание на рутината си.

В личния живот може да ви липсва чувствителност и гъвкавост към партньора ви. Избягвайте неприятните разговори и не давайте съвети на близки, освен ако те не ви поискат.

Стрелец
Април ще ви донесе големи проблеми в работата. Що се отнася до личния ви живот, по-добре е да насочите силата и енергията си към създаване на мир. Имате нужда от здрав гръб, който ще ви помогне да понесете проблемите на работното място по-малко болезнено.

Сложният ви характер може да ви подтикне към промени, но е по-добре да ги отложите, защото не обещават успех, особено през първата половина на месеца. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна.

Козирог
Козирозите се съветват да вземат решение за съюзници и да избират внимателно хората, защото ще трябва да се справят с тях повече от един месец. Сред близките ви има хора, които ви разбират, така че трябва да се вслушате в техните съвети.

Отношенията с колегите ще са добри, така че не са изключени нови възможности. Но на любовния фронт няма да е лесно, защото Козирозите създават трудности за себе си и след това героично ги преодоляват.

Водолей
Април ще даде възможност на Водолеите да укрепят позициите си на работното място, да привлекат колкото се може повече пари, да определят кои колеги забавят процеса и с кого могат да се сближат.

Ще имате шанс не само да постигнете ново място под слънцето, но и да разрешите належащи проблеми. Основното нещо е да премахнете съмненията относно вашата кариера и финанси, които преди това ви измъчваха.

Можете да спечелите от лотарията, да получите бонус или нова заплата. Но отношенията ви с любимия човек се нуждаят от възстановяване. Направете крачка назад от предишната си връзка, защото може да се върне. Бъдете искрени, тогава всичко ще бъде наред.

Риби
Този месец Рибите ще трябва да проявят усилия и търпение. Към всичко трябва да се подходи философски.

Обърнете повече внимание на три основни неща през април – общуването с близките, работата и здравето. Бъдете внимателни с новите проекти, особено с тези, които ви будят съмнения.

В личния си живот не трябва да променяте никакви решения. Има опасност от развод с любимия човек. Ако има разногласия с роднини, тогава трябва да ги разрешите и да намерите компромис. jenata.blitz.bg

Още

България

Сбъдна се предсказание на живия Нострадамус!

Published

on

Едно от предсказанията на гадателя, известен като живия Нострадамус, действително се сбъдна. Много хора се надяват това да е просто чиста случайност, като се има предвид и другите му пророчества за 2024 г.

Бразилският екстрасенс Атос Саломе предсказа за една от най-мощните магнитни бури, която ни връхлетя страховито в неделя.

Смята се, че адското слънчево изригване е най-силното от 2017 г. насам.

Според Атос през април ще настъпят три дни пълен мрак. След неговото твърдение беше обявено, че ще има слънчево затъмнение след изхвърляне на коронарна маса от Слънцето.

Изхвърлянето на магнитно поле и плазмена маса от Слънцето се случва на няколко дни, но не винаги има влияние върху Земята.

Някои други предсказания за 2024 г. на младия екстрасенс са доста страховити.

Според него това е годината, в която ще осъществим контакт с извънземни, като общуваме с тях чрез криптирани сигнали.

Друго негово твърдение гласи, че големи държави ще влязат в спор за богат на полезни изкопаеми астероид, който ще кацне на планетата.

Освен това той смята, че 2024 г. е годината на „пробуждането на изкуствения интелект“, когато той ще стане самоосъзнат, няма да се нуждае от човешки принос, за да функционира, и ще развие език, който не можем да разберем.

Сякаш това не е достатъчно, Саломе твърди, че Третата Световна Война е „неотложна реалност“, която ще бъде предизвикана от кибератака или „събитие в Южнокитайско море“.

Освен това той смята, че ще бъдем сполетени от множество природни бедствия, така че бъдещето според Саломе е адски смразяващо. blitz

Още

Любопитно

ФАТАЛНА ДАТА: Слънчевото затъмнение идва с масова смърт! (СНИМКА)

Published

on

Учени предупредиха, че може да има скок в фаталните автомобилни катастрофи по време на слънчевото затъмнение през април.

Изследователи от университета в Торонто анализираха данните за пътния трафик от слънчевото затъмнение през 2017 г. и откриха, че има над 1000 допълнителни смъртни случая на пътя в САЩ три дни преди и след космическото събитие.

Средната смъртност при автомобилни катастрофи в САЩ всеки ден е около 114, но те бяха пони 189 всеки ден през седмицата на слънчевото затъмнение преди четири години.

Затъмнението на 8 април ще накара повече от 3,7 милиона души да пътуват до един от 14-те щата, за да видят слънчевото затъмнение, включително Мейн, Кентъки, Айдахо, Мичиган, Пенсилвания и Тексас.

Тексас ще види най-много пътници, възлизащи на около 270 000 до приблизително един милион посетители, поради отличното си местоположение за гледане на затъмнението, докато Индиана ще посрещне между 131 000 и 522 000 души.

Въпреки че все още има опции за коли под наем и хотели, разходите са скочили, особено в Далас, където има 571% увеличение на хотелските резервации за дните, водещи до слънчевото затъмнение.

Цените на хотелите в Уако, Тексас са скочили с цели 81%, докато цените в Кливланд и Остин също са се повишили съответно с 33 и 34%.

Според доклада общият увеличен риск от трафика е сравним с този, наблюдаван на големи празници, включително Деня на благодарността, Деня на паметта и уикенда на 4 юли.

Общото слънчево излъчване настъпва, когато луната напълно блокира лицето на слънцето, превръщайки за кратко открито в тъмно през деня.

Спектакълът ще бъде видим от около 32 милиона души по тясна пътека през Северна и Централна Америка.

Това ще отбележи първото виждане на слънчевото затъмнение от САЩ от август 2017 г., когато също се наблюдава 95-процентно увеличение на рисковете от трафика около времето на затъмнението.

Най-големият ръст се наблюдава в часа преди затъмнението, тъй като милиони хора са напуснали по едно и също време, което представлява 50% увеличение в сравнение със средния ден.

Според изследователите не е вероятно увеличаването на фаталните катастрофи да се дължи на околната светлина, а по-скоро на увеличаването на хората на пътя.

Други потенциални фактори включват хора, които шофират по непознати пътища, превишена скорост, за да видят затъмнението навреме, разсейване по време на шофиране, когато се опитват да видят затъмнението, и увреждане, предизвикано от наркотици или алкохол от свързани празненства.

Новото проучване разглежда данни от Националната администрация за безопасност на движението по пътищата за всички фатални катастрофи в САЩ по време на тридневния прозорец на последното затъмнение и ги сравнява с тридневен прозорец от седмицата преди и след това.

Изследователите обаче предупреждават, че дори шофьорите да не гледат затъмнението, те трябва да внимават за други шофьори, които са присъствали на събитието.

Докладът идва, след като Федералната авиационна администрация издаде предупреждение за пътуване, като каза, че летищата, които са в линията на пълната траектория на слънчевото затъмнение, може да претърпят закъснения и пренасочване от 7 април до 10 април.

Предупреждението включва международното летище Далас-Форт Уърт, което се очаква да бъде основен център за пътниците, идващи да видят затъмнението, и което вече приема повече от 200 000 летци всеки ден.

„Въздухоплавателното средство трябва да бъде подготвено за потенциално изчакване във въздуха, пренасочване и/или очаквани времена за разрешение за заминаване (EDCT), които могат да бъдат издадени за всички вътрешни IFR пристигащи и заминаващи. Инициативи за управление на трафика (TMI) са възможни“, се казва в съобщението на FAA

Държавни служители също така изразиха страх, че мобилните телефонни услуги могат да бъдат прекъснати поради 3,7 милиона души, които се очаква да гравитират към региони, които са домакини на „Голямото затъмнение в Северна Америка“.

*Източник: Vesti

Още
Реклама

Интересни

България55 минути ago

Абсолютно малоумие: Тошко Йорданов побесня след срещата с Радев СНИМКИ

„Отговорността за това служебно правителство е на управляващата сглобка и най-вече на ПП-ДБ, които участваха в този процес. Каквото и...

Made in BG58 минути ago

Тежък удар по устатата Виктория от „Ергенът“, изритаха я СНИМКИ

Една от най-обсъжданите участнички в риалити предаването „Ергенът“ Виктория Асенова е уволнена от БФС и вече не работи в родната...

България5 часа ago

Тревога в цяла България заради отвлечена 30-г. жена от Благоевград

Няколко полицейски управления бяха вдигнати на крак снощи, след като баща на 30-годишна жена от Благоевград депозира спешен сигнал в...

Любопитно6 часа ago

Астрологът Влад Рос с пълен хороскоп за месец април

Април месец наближава с пълна сила. И може би точно заради това много хора искат да знаят за какви изненади...

България6 часа ago

ГЕРБ с мълниеносна реакция след изненадващата новина от „Дондуков“ 2

„От преговори никога не сме се въздържали, водихме такива близо месец. Ако бъдем поканени от „Има такъв народ“ (ИТН), разбира...

България7 часа ago

Слави Трифонов и екипът му се завръщат в bTV с ново ТВ предаване

Екипът на Слави Трифонов се завръща в Би Ти Ви. Ще прави риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано...

България7 часа ago

Диджей, но и лечител се похвали с 300 километра в час

Водач се похвали в социалните мрежи как шофира луксозния си автомобил с 300 км/ч, съобщава bTV. Поредният случай на опасно...

България7 часа ago

Родителите на изчезналата Ивана обявяват парична награда

Родителите на Ивана, която изчезна на 22 февруари, обявяват парична награда за този, който предостави достоверна информация или доведе детето у дома....

България8 часа ago

Вижте кой има имен ден днес

Православната църква чества преп. Иларион Нови, Изповедник. Преп. Стефан Изповедник. Свщмчци Георги, еп. Загорски и Петър, презв. Мъгленски. Св. мчк...

България8 часа ago

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов – Недялко Малинов. Това съобщи във Фейсбук Атанаска Бакалова, майката на Митко. „Един баща се...

България8 часа ago

Сбъдна се предсказание на живия Нострадамус!

Едно от предсказанията на гадателя, известен като живия Нострадамус, действително се сбъдна. Много хора се надяват това да е просто...

България19 часа ago

НАТРЕСЕ ИМ СЕ: Бъбрива перничанка спретна див екшън в Бургас! (СНИМКА)

Перничанка направи екшън в Бургас като се обърна по таван. Докато шофирала в морския град, тя напук на всички забрани...

Любопитно19 часа ago

ФАТАЛНА ДАТА: Слънчевото затъмнение идва с масова смърт! (СНИМКА)

Учени предупредиха, че може да има скок в фаталните автомобилни катастрофи по време на слънчевото затъмнение през април. Изследователи от...

Made in BG21 часа ago

Мигът настъпи! Десислава става баба на 45: Снаха й влиза да ражда, едва си носи корема! (СНИМКИ)

Ангелогласната Десислава става баба и то до броени дни. 45-годишната изпълнителка сякаш още не може да повярва, че синът й...

Любопитно21 часа ago

5 неща, които пазят по- силно от уроки от червения конец

Забелязвам, че след среща с някои хора винаги се чувствам уморен. Мисля, че и вие имате това чувство. Работата е...

Любопитно21 часа ago

Вече захващам розите само така! Винаги се получават хубави коренчета

Всяко лято се отпускаме като семейство на вилата. Чудесно време да се насладите на природата, чистия въздух и да си...

Made in BG21 часа ago

Зрителите приплакаха: Какво стори със себе си, Преслава? (Шок снимки)

Преслава бе една от певиците, които доскоро не бяха „посегнали“ на себе си Нещата се измениха коренно, когато тя стана...

Made in BG21 часа ago

Отново извънредна ситуация в „Ергенът“, Алек с категорично решение

Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати престоят в тазседмичните епизоди на „Ергенът“. Тази вечер (27 март) зрителите ще станат свидетели...

България21 часа ago

Хотелиерите по морето потриват ръце, народът резервира на поразия

Между 10 и 20% ръст на туристите очакват хотелиери по Южното Черноморие. По-добре се движат и ранните записвания на летовници....

Made in BG21 часа ago

Безобразие! Емрах Стораро налита да целува по устата…. СНИМКА

Историята на Петко Димитров и Яна от „Денсинг старс“ през 2013 година май ще се повтори и в новия сезон...

Реклама

Trending