Don't Miss

Важно! Всеки шофьор да прочете и сподели! Това всеки трябва да го научи! Случи се нещо кошмарно и

   

Важно! Всеки шофьор да прочете и сподели!  Това всеки трябва да го научи!  Случи се нещо кошмарно! Майка на три деца остана инвалид завинаги заради катастрофа, защото си била сложила краката на таблото на автомобила.

Одра Тейтъм, съпруга ѝ и 10-годишната ѝ дъщеря, са пътували с около 80 километра в час по път в Чикамауга в американския щат Джорджия, когато инцидентът е станал през август 2015 година.

31-годишната жена е седяла на седалката до шофьора, като десния ѝ крак бил поставен върху таблото.   Изведнъж кола от насрещното навлязла в тяхната лента, разказва Блиц.

Последвал челен удар. Ударът е бил поет от частта на Ник. Но докато той и дъщеря им се разминали само с одрасквания и леки натъртвания, въздушната възглавница запратила единия крак на Одра директно в лицето ѝ, счупвайки носа ѝ, коляното ѝ и бедрото ѝ на четири части. Днес Одра живее с два пирона в коляното си, два в бедрото си и два в глезена.

Та не може да стои права повече от четири часа на ден.   Одри е разказала своята история в интернет, за да предупреди другите хора за това безотговорно поведение в колата.

/petel.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com