Connect with us

Любопитно

Веселин Марешки в лична изповед за цялото си семейство: Дъщеря ми отказа да й купя скъпа кола

Published

on

– Г-н Марешки, вие сте много деен човек, живеете на високи скорости – как ви понесоха първите дни в парламента, не ви ли е скучно?

– Не става дума дали ми е скучно или интересно. В парламента трябва да се работи, и то прагматично и с по-ускорен ритъм. Ние влязохме в Народното събрание със сплотен екип от почтени хора, които са и отлични професионалисти всеки в своята област. Мотивирани сме да покажем различен стил на работа от този, който познаваме досега от депутатите. Свикнали сме да решаваме проблеми бързо и ефективно. Тук виждам, че много се говори и се пилее ценно време… Дано успеем да повлияем това поне малко да се промени. Хората очакват работа, решения, промени, а не приказки.

– Вкарвате в цяла парламентарна група бизнесмени, част от които ваши служители, обвиниха ви и в шуробаджанащина и роднински връзки. Значи ли това, че трудно се доверявате на хората?

– Напротив. Доверчив съм. Вярвам, че всеки има добри намерения и иска да допринесе наистина за развитието на България. Хората в парламентарната група на „Воля“ познавам от много години. Те са се доказали пред мен и затова им дадох шанс да влязат в това ново поприще. Защото знам, че могат. А обвиненията, за които намеквате, бяха част от черния пиар срещу нас в предизборната кампания. Листите неслучайно бяха така подредени. Във всичко има логика и план.

– Как управлявате фирмите си – демократичен ли сте, или залагате на казармения принцип, треперят ли от вас подчинените ви?

– Имам  дългогодишен успешен опит в сформирането на екипи, които дават отлични резултати в работата. Мога добре да преценявам качествата на хората и да им давам задачи, които ще изпълнят както трябва. Имало е случаи да дам шанс на човек, който е започнал от първото стъпало в бизнеса и сега е на висока позиция. Който иска да работи и да се развива, аз го подкрепям. Няма казармен принцип, както казвате. При нас всеки си гледа задълженията отговорно, хората са дисциплинирани и мотивирани. Смятам, че добрият мениджър не трябва да разчита на страха на подчинените си, а на качествата им. Създавам им условия да ги покажат 100 процента. Затова и сме постигнали толкова големи успехи.

– Вярно ли е, че в София сте поискали ведомствено жилище на парламента и защо ще го прави един мултимилионер, питат в социалните мрежи?

– Ведомствени жилища се полагат на всички депутати, които не са от София. Да, получих такова, но ако има възможност, бих го отстъпил за мандата на нуждаещо се семейство от млади и образовани хора. Проучваме въпроса.

– Казвате, че с каквото се захванете, искате да сте номер едно. Коя е голямата ви цел в политиката – премиерски пост?

– Моята цел в политиката не са постовете. Искам да видя България най-развитата държава в Европа. Докато всички ние – обикновените българи, се занимавахме със своите си дела, с фирмите си, със семействата си, некадърни и некомпетентни политици завземаха властта и определяха живота ни. Това ме мотивира да направя „Воля“ и да участваме в изборите. Да, амбициозен съм и искам всичко, което правя, да е номер едно. Така стана и с бизнес проектите ми. Сега този подход ще го приложим и в политиката. Не постът е важен, а какво ще свършиш за хората с властта, която той ти дава.

– Кой сте вие – аптекарски бос, бензинов бос, политик, какво не знаем за вас?

– Аз съм човек, който е постигнал много в частния бизнес с почтен труд, допринесъл съм с нещо за по-добрия живот на хората и ще продължавам да го правя. Смятам, че така трябва да постъпва всеки. Моето виждане е, че бизнес интересът трябва да върви ръка за ръка с интереса на клиентите. Да се намери балансът. Явно го правим добре, защото всеки месец три милиона клиенти влизат в нашите аптеки. Хората ми дадоха огромна подкрепа и постигнах уникален самостоятелен резултат на президентските избори. Сега ни подкрепиха и за парламента. Това е реалната оценка за мен.

– Близките ви описват като амбициозен, организиран, работохолик, но в същото време авантюрист, бохем – как балансирате между двете? И как обичате да се забавлявате?

– Така е, работя много. Иначе няма как да се постигнат големи резултати. Живея на бързи обороти. Но не бих казал, че съм авантюрист. Все пак съм завършил математическа гимназия – преценявам, търся логиката в събитията и действията си, планирам внимателно. Забавлявам се като всички хора – с приятели, на екскурзии, спортувам. Когато работиш много, имаш нужда и от тези неща. Мисля, че умея да ги балансирам добре. Намирам време за всичко. Вижте, животът ни предоставя какви ли не възможности. Човек трябва да се възползва максимално.

 

– Пазите съпругата си от светлините на прожекторите, представете я, как се запознахте – заедно сте повече от 20 години.

– Съпругата ми е рускиня. Запознахме се в Москва по време на моето следване там. Три години учих в руската столица инженерни науки, но решихме да живеем в България и завърших тук. Имаме две деца – син и дъщеря. Възпитанието им до голяма степен се дължи на нея, защото през годините тя се занимаваше повече с тях, докато аз изграждах бизнеса ни.

– На какво се крепи един дълъг брак?

– Съпругата ми е моят най-близък приятел. Мисля, че това е една от основните предпоставки за успешния брак – да има приятелство. Оттам нататък следват разбирателство, компромиси, напасване на характерите, общи цели и интереси.

– Синът ви се ожени, ще ставате ли скоро дядо?

– Един ден и това сигурно ще стане. Когато са готови и когато Бог е решил.

– С какво се занимава той?

– Синът ми завърши финанси в Лондон. Радвам се, че избра да се върне в България. Сега помага в бизнеса, и то много активно. Разчитам на него за доста неща. Организиран е, общува добре с хората. Има доста качества.

– А дъщеря ви?

– Дъщеря ми учи икономика във Варна и също работи в семейния бизнес.

– Какъв баща сте? Глезите ли децата си?

– Надявам се да ме смятат за добър баща. За глезенето – аз искам да ги глезя, но те са много скромни. Ето например настоявах да вземем по-скъп автомобил на дъщеря ми – не за друго, а да съм спокоен за сигурността й по пътищата. Но тя си кара една малка кола и не иска друга. Добри и работливи деца са и това ме радва.

– Известна е страстта ви към адреналина и бързите коли – какви екземпляри имате в личния си автопарк, казват, че притежавате и най-скъпата кола в света?

– Вярно е, че обичам мощни коли. Имам една от най-бързите в света  – SSC Ultimate Aero, която може да вдига 430 км в час. Но в София се движа с ауди и карам доста внимателно. Майка ми на млади години е участвала в ралита и сигурно от нея съм наследил тази страст. На 10 години бях шампион по картинг във Варна. Така че това увлечение е отдавна.

– Виждали сме ви да управлявате снегомобил, джет, към кои спортове сте пристрастен и днес?

– Всякакви спортове обичам – зависи от сезона. Не пропускам свободно време, в което мога да спортувам с приятели.

– Имате ли слабост към марковите дрехи? Кои марки предпочитате, суетен ли сте?

– Харесвам добре ушити костюми и хубави вратовръзки. Сега особено ми се налага да ходя повече в делови стил. Но за всекидневието предпочитам спортните дрехи. В гардероба си имам и световни марки, и качествени български дрехи. Дали съм суетен?! Не повече от нормалното за един успял мъж.

– Ваши познати разкриха, че сте фен на операта и в чужбина посещавате оперни спектакли – откъде тази страст към изкуството?

– Когато съм в чужбина, обичам да ходя и на опера, и в катедрали. Не бих казал, че е чак страст към изкуството. По-скоро съм любопитен да видя всичко.

– Може би сте наследили музикалността от майка си, която е известна певица на стари градски песни?

– Да, майка ми е известна изпълнителка, има участия, снима клипове. С удоволствие се занимава с това. Аз харесвам всякаква музика – това е още един начин за разтоварване.

– За коя друга ваша тайна страст не знаем?

– Нямам тайни страсти. Когато човек е успял, става популярен. Още повече ако се занимава и с политика. Животът ни е под прожекторите. Това донякъде е неудобство, но няма как, свикваш. Хората искат да знаят кого избират. Аз съм откровен с избирателите. Нямам какво да крия. Всички знаят, че съм започнал от нулата, карал съм и такси като беден студент. Направих преди 25 години една аптека, нещата потръгнаха и днес сме номер едно в този бранш.

– Какъв ученик бяхте, кои предмети ви се удаваха, буен ли бяхте?

– Бях добър ученик, вървеше ми математиката и вероятно затова избрах математическата гимназия във Варна, после и инженерството. Бях като всяко нормално момче – и с белите, и с ученето. Не мисля, че съм създавал кой знае какви грижи на родителите си, защото от малък съм амбициозен, исках да постигна много неща и съм полагал усилия това да се случи. Имал съм винаги големи мечти.

– Кой е най-големият ви недостатък?

– Гледам да не показвам недостатъци. С годините човек се опознава добре. Знае си силните и слабите страни, научава се да намира баланса. Може би малък недостатък е това, че искам нещата да се случват по-бързо, а понякога това не зависи само от мен. Вероятно и това, че съм честен човек и давам в аванс голям кредит на доверие на хората, които срещам в живота си. Невинаги това се оценява.

– Малцина знаят, че често влизате в ролята на благодетел, защо не говорите за благотворителните си акции? Разбрахме, че дарявате модерна линейка на ВМА.

– Да ,така е. Винаги съм подкрепял и хора, и инициативи. Специално за линейката – от ВМА се обърнаха към мен за помощ в края на миналата година. Поръчахме я и тя вече е тук. Ще е от полза и за лекарите, и за пациентите. Вижте, и в Библията е казано – лявата ръка да не знае какво прави дясната. Когато помагаш на хора в нужда, го правиш със сърцето си и без много шум. Другото е неискреност и търсене на някаква лична облага и популярност на гърба на тези, на които помагаш. Не споделям такова мислене.

Източник: Retro.bg

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Веселин Марешки в лична изповед: Дъщеря ми отказа да й купя скъпа кола

Continue Reading

България

Много е полезно да знаете враговете според зодията си – Овен-Далеч от Скорпиона, Близнаци-Козирогът ви потиска

Published

on

Овен – Далеч от Скорпиона

В живота: За бога, пазете се от Скорпиони! И в работата, и частния живот, те ще ви навлекат само неприятности. Вероятно и сами сте забелязали, че не мелите брашно с представителите на този знак. Ако сгрешите и решите да се сближите с такъв човек, горчиво ще съжалявате. Тези изменници потискат Овните и убиват ентусиазма им.

В любовта: Не се събирайте с Риби. Толкова чувствителни, толкова емоционални, все нещо ги тревожи. Не са за вас тези крехки натури. След първоначалното увлечение, ще видите че любимата Риба може да ви изкара от кожата ви, както никой друг.

Телец – Стрелецът ви позори

В живота: Никой не може така лесно да ви отклони от правия път, както Стрелеца. Не следвайте този безумец, ще си строшите и вие главата! Той е като зараза. Влиза ви под кожата и изведнъж се оказва че някак ви е убедил да тръгнете, увит в чаршаф към гробищата в полунощ. Дългогодишното общуване със Стрелец ще ви превърне в позор за хубавия Земен знак на Телеца.

В любовта: Много лош късмет ще е за вас, ако се влюбите в Близнак. Това въртоглаво кречетало ще ви скъси живота с две-трети. Стабиляга като вас не може да издържи на хаотичното му поведение и налудничавите му приумици.

Близнаци – Козирогът ви потиска

В живота: Козирогът е ваш потисник – на Близнаците като цяло. Как наричате човек, който се опитва да ви вкара в рамки, ограничава ви и, на всичкото отгоре, държи да става все на неговото? „Родител“ е погрешен отговор! Но съвсем като родител ще се държи с вас всеки Козирог, когото допуснете достатъчно близо до себе си. Това никак няма да ви хареса.

В любовта: Не се обвързвайте с Деви. Ред, дисциплина, аххх-тунг! Строй се, преброй се! План за почивката, график кой ще чисти… Вие сте свободен дух, а те ще ви принудят да спазвате техния порядък и да бъдете „разумни“.

Рак – Водолеят внася хаос

В живота: Не си мислете, че Водолеят ще е подходящ другар за вас, защото в първата част от името на знака участва думата „вода“. Вода ще ви подлее в най-неприятния момент, защото това е знак с екстравагантни интереси, граничещи с малочувството, идеи и неудачни хрумвания. Водолеят ще внесе хаос в живота ви.

В любовта: Вие сте емоционален човек, за вас любовта и нежността са като въздуха и водата за всяко живо същество. Е, няма да ги получите, ако се хванете с темерут, като Козирога. Този рогат добитък ще ви изкарва от равновесие всеки път, когато понечите да го гушнете.

Лъв – Не припарвайте до Риби

В живота: Вашият антипод е роден под знака Риби. Рано или късно Водата ще задуши Огъня и от вас ще остане една бледна сянка на предишното ви аз. Не допускайте Рибите близо до себе си, дори да изглеждат очарователни.

В любовта: Не ви трябва половинка Везни. Ще си паснете по изискания вкус и влечението към хубавите неща, но характерите ви хич не си подхождат. За вас е важно да блестите не с отразена, а със своя светлина. За Везните – също. В един дом няма място за две слънца. Отделно от това вие сте директни, а Везните – „тактични“. Пререканията с тях се превръщат във вербална касапница.

Дева – Овенът не ви разбира

В живота: Опасно е да се сближавате с Овен. Привлича ви неговата искряща като жарава личност, огромната му енергия и решителността му. Не можете да издържите на неговото бясно темпо, но ако поискате да поспрете и да починете, ще ви презре. Овенът е последният човек, който би се опитал да разбере ближния.

В любовта: Стрелецът ще ви накара да си говорите сами. Той е нехаен, рязък, груб и егоцентричен. Копнее да пътува и постоянно има нужда от приключения. Да спукате картер на колата по черен път вдън гори тилилейски за вас е проблем, а за Стрелеца – страшна забава.

Везни – Телецът е твърде груб

В живота: И Везните и Телецът са под покровителството на Венера, но Земният знак има е пагубен за вас със своята грубост и желание да се налага. Прагматизмът на Телците ще ви смаже, ще задуши в зародиш ентусиазма и творческите ви пориви.

В любовта: Не се обвързвайте единствено с Рак, защото ще живеете в паралелни реалности. Ракът иска да изцеди всяка възможност до последно. Ако е любов, тя трябва да е страстна, неразделна, изгаряща. Вие не си падате по такива неща. Приемате опасността и адреналина в здравословни дози и ненавиждате изстъпленията.

Скорпион – Близнаците ви мамят

В живота: Бягайте от колеги Близнаци и не се сближавайте с приятели, родени под този знак. Близнаците са единственият знак, който не можете да манипулирате. Напротив – даже има опасност те да манипулират вас. Те са царе на интригата.

В любовта: С Лъва много си приличате. Еднакво обаятелни и самоуверени, дръзки и смели. Именно тази еднаквост ще съсипе връзката ви. При различие в мнението нито един от вас не би направил компромис. И двата знака не се боят да влязат в битка. Толкова много сблъсъци без победител накрая ще ви оставят усещане за провал и поражение.

Козирог – Лъвът ще ви изостави

В живота: Според ведическата астрология Слънцето се явява враг на Сатурн. Това нагледно показва колко неподходящ екип са Лъвът и Козирогът. Лъвът ще преобърне света ви и ще ви изостави в неподходящ момент. А след него животът ви ще прилича на апартамент след обир.

В любовта: Друг Огнен знак ще ви изпие силите и ще ви скъса нервите. Става въпрос за Овена. Символите и на двата рогати знака сте твърди и безкомпромисни до жестокост. Няма да успеете да се спогодите. В същото време Козирогът е човек, който държи на личното си пространство, а Овенът смята това за каприз.

Водолей – Девата ви спира

В живота: Сприятелите ли се с Дева, може да кажете „сбогом“ на скъпоценната си индивидуалност. Както обичат да критикуват, Девите с лека ръка ще отхвърлят възвишените ви идеи, ще попарват като слана интересните ви планове и малко по малко ще се опитат да ви задушат. „За ваше добро“, разбира се.

В любовта: Скорпионът за вас е жива отрова. Те са злопаметни като слонове и опасни и отмъстителни като носорози. Ако ги нараните, ще ви мразят до гроб. С вашата директност, достигаща в някои случаи до войнственост, сто на сто ще ги настъпите съвсем скоро по мазола.

Риби – Везните ще ви лъжат

В живота: Рибите сте свикнали да използвате личния си чар като оръжие. Попаднете ли в обсега на Везни, ще видите, че не сте единствените чародейци на зодиака. Но имайте едно наум. Привидната откровеност на Везните е лъжлива. Ако има как, избягвайте ги и в приятелските кръгове, и в работата.

В любовта: Водолеят има много положителни качества, но нито едно не импонира на вашия знак. И двамата се нуждаете от емоционално стабилен партньор, който да укротява ураганите в душите ви. Връзката между Риби и Водолей е като да запалиш цигара на барутен погреб.

Continue Reading

Made in BG

Така изглеждат днес децата от любимите ни филми – СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА

Published

on

Някога питали ли сте се какво си случва днес с вече порасналите деца от любимите ни детски филми? Каква ирония! Помним отлично физиономиите на Маляка, Пантата, Камен, Сашко и малкия досаден Тончо, но ако утре случайно ги срещнем на улицата най-вероятно ще ги подминем, без да подозираме, че сме се сблъскали с някогашните си идоли.

Жалко е и някак тъжно! Защото тези хлапета, за нас наистина бяха идоли. Обожавахме ги, обожавахме белите им, каузите им, игрите им… Все още пеем песничката от филма „Войната на таралежите“ и повтаря ме наизуст репликите им, а не заем нищо за тези момчета. Затова днес решихме да ви покажем как изглеждат днес децата от старите български ленти. Вижте ги, за да ги поздравите, ако случайно се срещнете утре.

Децата от „Войната на таралежите“

Димитър Ганев – Маляка

Безспорно Митко е едно от най-успешните открития на Иванка Гръбчева. Той се снима в редица български филми, а първата роля в „Деца играят вън“ е поверена на Ганев, още преди той да е навършил 5 години. Разбира се, за нас винаги ще си остане Маляка от „Войната на таралежите“.

Днес Маляка е успешен адвокат, а от буйната му коса почти не е останало и помен. Но макар и напълнял и с коремче, Димитър Ганев не е изгубил онзи детски поглед, които издава помисъл за беля.

Огнян Желязков – Сашо

Огнян също е откритие на Иванка Гръбчева. И освен във „Войната на таралежите“ ни е познат и от „Изпити по никое време“. След дипломирането си във ВИТИЗ той минава през различни професии, включително и готвач. Става изпълнителен продуцент на „Господари на ефира“ при Магърдич Халваджиян и прави първия „Биг Брадър“ при Нико Тупарев. Днес е артист на свободна практика.

Евгения Божикова – Юлия

Тя е единственото момиче в момчешката компания. Днес Евгения е дерматолог, но все още си спомня с умиление за снимачната площадка и лудите моменти с тайфата.

Борил Петров – Пантата

От буйния нрав на Пантата днес не е останало и следа. Сега той е хирург и няма нищо общо с момчето, чийто училищен успех се равняваше на – 2. А най-вероятно и никога не е имал нещо общо с него, но за нас той все още си е Пантата.

Димитър Димитров – Добролюб

Може би не знаете, че Димитър е внук на Георги Димитров и може би не знаете, че макар и да живее в един блок с Иванка Гръбчева, Митко се явява на кастинг за филма „Войната на таралежите“. Тогава той печели ролята на Добролюб и става комбинаторът в бандата на таралежите.

Днес Димитър Димитров се занимава с реклама.

Пламен от „Да обичаш на инат“

Пламен – детето символ на бунта срещу родителите и училищната система всъщност се казва Иван Велков. Днес той е генерален мениджър на консултантската фирма за недвижими имоти, но твърди, че все още може да припознае Пламен в себе си.

Васко от „Васко да Гама от село Рупча”

bЕстествено, знаете кое е момчето Васко. Иван Ласкин е може би един от малкото, да не кажем единственият, който остана популярен и след големия си дебют през далечната 1986 г./beu.bg

Continue Reading

България

Аня Пенчева без грим: Три актриси над 60-те се пуснаха абсолютно натурални СНИМКА

Published

on

Аня Пенчева не се притеснява да се показва без грим, когато не е на сцената, и дори да се снима в този вид.

Нейната колежка Марта Вачкова пусна фотоси с вечния секссимвол и звездата на Народния театър Мария Каварджикова, от които се вижда как изглеждат, преди да минат през гримьорната.

От тях става ясно, че и трите дами, които са на над 60 години, са прекрасни в натурален вид, пише „Уикенд“.

Кадри са заснети на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”, преди да пристигнат гримьорите. Аня Пенчева влиза с малка роля в сезон 8 на продукцията, който тръгва в началото на септември. Участието ѝ ще е епизодично, но вече се очаква с нетърпение.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България20 часа ago

Кортежът на Цвета Караянчева катастрофира тежко – колата на НСО в челен сблъсък с друг автомобил (ОБНОВЕНА)

Тежка катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караявчева е катастрофирала. Кортежът на НСО се е забил в кола, докато...

България3 дни ago

Много е полезно да знаете враговете според зодията си – Овен-Далеч от Скорпиона, Близнаци-Козирогът ви потиска

Овен – Далеч от Скорпиона В живота: За бога, пазете се от Скорпиони! И в работата, и частния живот, те...

България3 дни ago

Писъци и зловеща смърт до известен хотел в Слънчев бряг

Морето хвана в канапа си поредната жертва. Тялото на 63-годишен мъж е било изхвърлено на брега край хотел „Нептун бийч”,...

България3 дни ago

Краси Радков: Тя беше единствената, моята жена! Сякаш още не мога да го приема (актьорът с тежки разкрития за развода си)

Краси Радков не е на себе си, сринал се е тотално! Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков минава през поредния...

България3 дни ago

Скандално видео на Десислава Иванчева!

Вчера до медиите беше изпратен сигнал от Йордан Бонев, към който се съдържат видео и звукови файлове, на които е...

България3 дни ago

Дневен хороскоп за 13 септември 2019 –

ОвенСтарайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който...

България3 дни ago

Теленце с човешко лице се роди в Аржентина, вижте го (Видео)

Аржентинец от село Вия Ана публикува видео с новородено теленце, чиято муцункаприлича на човешко лице, съобщи в. “Мирър”. Устата и...

България3 дни ago

Бърз ТЕСТ: Формата на пъпа ви издава голяма тайна

Малко вероятно е някога сериозно да се замислите дали формата на пъпа ви не значи нещо. Може да е мъничък,...

България3 дни ago

От последните минути: Шофьор прегази и уби малко детенце в Бургас

7-годишно дете е починало, след като е било блъснато от лек автомобил, съобщи радио „Фокус-Бургас”, като се позовава на информация...

България3 дни ago

Петър закла на улицата пред всички съпругата си като куче –

Пeтър М. (64) от град Панчево уби вчера бившата си съпруга Десанка М. (60) в центъра на града пред очите...

България3 дни ago

Извънредно: Мъж преби 18-годишно момиче в Кърджали

Мъж е пребил 18-годишно момиче в Кърджали, информираха от Областната дирекция на МВР в града. Инцидентът станал около 3 часа. Тогава...

България4 дни ago

Млада софиянка отиде на морето, напи се като казак и направи голяма беля на къмпинг „Каваци“

37-годишна пияна софиянка помля с автомобил „Мицубиши Каризма“ 4 паркирани коли на къмпинг „Каваци“ край Созопол и се опита да...

България4 дни ago

Учени бият тревога: Огромна заплаха тегне над човечеството в идните години

878 астероида има възможност да се сблъскат със Земята в идните 100 години, според Европейската космическа агенция. Оттам добавят, че...

България4 дни ago

Бойко Борисов премаза всички с изказване: Асфалтът не се яде, но пък създава

В индустриалната зона в Божурище минават по 4 камиона на 10 минути. Има бум на инвестициите в тази зона. Този...

България4 дни ago

Драма: 17-годишната Румяна се хвана на работа в „Златни пясъци“ и изчезна СНИМКИ

Роднините на Румяна Ержанова от Девня я издирват безуспешно вече 10 дни, пише provaton.bg. Според близките ѝ от Гъбената махала...

България4 дни ago

Светльо Витков нападна Слави Трифонов: Партиите са били лошо, но той

Лидерът на „Глас Народен“ Светльо Витков използва социалната мрежа „Фейсбук“, за да изрази мнението си по повод една от последните...

България4 дни ago

Апартамент като приказка след ремонт в обикновен панелен блок (снимки)

На булевард “Пушкин” в Минск, столицата на Беларус има обикновен панелен блок, построен през 1970 година. Правоъгълна форма, 5 входа,...

България4 дни ago

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък неочаквани доходи, Телец, Дева и Козирог приятни новини –

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви се наложи да се погрижите за собственото...

България4 дни ago

16-годишната моделка София отиде на почивка в Турция, а я върнаха в ковчег с изрязани органи ВИДЕО

Ослепителна моделка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а родителите й подозират, че тя е била убита умишлено, за...

Made in BG4 дни ago

Така изглеждат днес децата от любимите ни филми – СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА

Някога питали ли сте се какво си случва днес с вече порасналите деца от любимите ни детски филми? Каква ирония!...

Advertisement

Trending