Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Цвети проговори навръх Коледа за кошмара! Благодаря на Господ, че съм жива. Простете ми

   

Цветелина Стоянова проговори за първи път за ужасния инцидент, който се случи на 14 юни. Тогава тя направи опит за самоубийство, скачайки от шестия етаж на блока, в който живее баба й в квартал “Надежда”.

Лекарите в Пирогов я спасиха, след което дълго време се възстановяваше. До днес Цвети не каза дума за случилото се, но ето, че навръх Коледа написа няколко думи в социалните мрежи. От няколко дни гимнастичката е с нова визия, изрусена коса, която я върна няколко години назад, когато цветът на косата й бе същият.

Ето какво написа Цветелина Стоянова:

“И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана. Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от „Пирогов“, че ми подариха най-скъпия подарък, живота!

Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи! Обичам ви!

                break } } else { }