Don't Miss

Жена вдигна скандал на съпруга си, на сутринта го намери умрял, а няколко месеца по-късно опечалената вдовица се озова в леглото на брат му (СНИМКИ

   

Вдовица открила безжизненото тяло на съпруга си на дивана след яростна кавга с него. Само няколко месеца по-късно тя вече открила нова любов – братът на починалия й мъж. На този съдбовен ден, 16-ти май, 33-годишната Ашли Мюрел много се скарал със съпруга си, 36-годишният Майк.

Причината била, че той оставал на работа след 16 часа, когато официално приключвал работният му ден. Ядосаната съпруга оставила мъжа си да спи на дивана, а на сутринта го намерила умрял. По-късно разбрала, че Майк, който работил като чистач на килими, оставал да се труди допълнително, за да печели пари и отведе съпругата си на заслужена почивка в Прага.
Аутопсията показа, че мъжът се е задушил в съня си. Наскоро стана ясно, че Мюрел е намерила утеха в прегръдките на друг мъж – Крис, който е брат на починалия.

Приятелка на семейството не вижда нищо престъпно, защото докато били заедно имали ужасно много общи неща.  Братът на починалия му посвещава татуировка, на която пише „Bro“ и цели да покаже с нея, че е важно хората да се обичат и колко болезнена е тази загуба за Крис.

Вдовицата му също го помни с обич. Тя заявила пред изданието The Sun, че ако се прибере в лошо настроение, Майк веднага се е опитвал да я разведри.  „Той правеше всичко в името на семейството. Работеше усилено, за да може децата му да се развиват.

След време здравето му рязко се влошило и затова е починал“, разказва опечалената вдовица.

Ашли много се ядосвала на 16-часовите смени на съпруга си и че той не се щади. Ето затова се развилнял скандалът в онази съдбоносна вечер.

След като Ашли е открила леденото тяло на съпруга си, тя не е била в състояние да се възстанови и мислела постоянно дали все още животът има смисъл.

Тя не можела да си прости, че последните й думи към него били изречени с гняв.  Ашли твърди, че най-трудно й е било да обясни на малките си деца, защо татко не се завърнал у дома. На погребението, жената направила трогателна реч, с която призовала близките да се прегръщат по-често и да не си лягат без да си покажат, че са обичани.

Превод и редакция: БЛИЦ                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com