Don't Miss

Извънредното положение във „ВИП Брадър“ се оказа по-инфарктно от очакваното! СНИМКИ показаха каква драма се разигра по тъмна доба

   

Диви истории се разиграха в Къщата на „ВИП Брадър“. Капризната дизайнерка Мегз съсипа всички мисии с отказа си да носи дрехите, които брадърът пожела, и той наказа сурово всички съквартиранти – спря течащата вода, взе дрехите им, козметика и храната.

„Не мога да гледам агресията. Била съм жертва на агресиите и не мога. Искам да изпълня всички мисии, моля те“. С тези думи Сашка се обърна към Големия брат, ронейки крокодилски сълзи пред камерите заради мисия, която Мегз отказва да изпълни.

Алфредо обаче бе единственият, който защити раковската Шанел и обясни на всички, че тя не спира да плаче и е най-истинска.

„Тя няма коса и плаче!“, отсече той и тръгна към косата на Джулиана, която скочи като опарена и избяга разциврена.

„Мръсник, пипа ми косата“, оплака се пред камерите през сълзи и се скри до Цуни на дивана, а Алфредо започна да крещи още повече и се покатери на покрива и се опита да излезе от Къщата.   Цуни и бг Роналдо се разбягаха след него да го върнат и!

И успяха, но случката определено бе прецедент в историята на предаването. Алфредо и Мегз бяха извикани в изповедалнята и двамата дълго плакаха, заради глупостта и инатът на Мегз.

Blitz.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com