Don't Miss

Издъхна най-известната анорексичка! Битката с болестта загуби любимата водеща, която дълго време се бори, но накрая…

   

Анорексичката Нана Карагиани е имала период, в който е тежала едва 25-26 кг

Нана Карагиани не успя да се откъсне от жестоката хватка на анорексия невроза. Колкото и да беше силна по дух, каквито и мерки да се опита да вземе, болестта нанесе трайни поражения на тялото й.

Над десет години красивата тв водеща и бивш модел води битка с анорексията, призовавайки момичетата да не тръгват към дъното като нея.

За хората тя винаги е била привлекателна и с идеална фигура. Но в собствените си очи, Нана Карагиани все не е била достатъчно слаба и фина. Постепенно разрушава себе си в името на илюзорен идеал.

Имала е моменти, в които е тежала едва 25-26 кг. Поне няколко пъти през годините се е налагало да влиза в болница, за да я спасят от смъртта. Накрая органите й не издържаха, и преди около месец, тя е открита мъртва в дома си от баща си.

Нейни снимки виж ТУК

Последните снимки на Нана Карагиани свидетелстват, че след анорексията, тя отдавна не е онази излъчваща здраве и блясък млада дама, която всички познават. Единственото, което тя запази до края си беше онази слънчева усмивка, с която посрещаше всички удари на съдбата.

Неравната борба с анорексия невроза

И въпреки че осъзнаваше вътрешните си проблеми, тя не съумя да ги преодолее, организмът й трайно отказваше да качи килограми, за да се възстанови. Карагиани беше пристрастена и към солариума. От него допълнително влоши състоянието на кожата си, а тялото й създаваше впечатление на още по-недохранено.

Продължителното й гладуване става причина за срив, който й причинява и бъбречна недостатъчност. През август 2016-та Нана изпада в кома. Тогава споделя, че е била сигурна, че ще умре. За първи път е била истински обхваната от мисли за смъртта. До този миг винаги е таяла надежди за оздравяване.

ВИДЕО ТУК

За около 2 години преди това тя е постигнала задоволително подобрение, имала е дори леко повишаване на теглото, хранила се е нормално, не се е чувствала зле като преди. Но постепенно я наляга умората, която тя си обяснява с летните жеги, изпитва жажда и болки в мускулите. Оказва се, че бъбреците й са трайно увредени от претоварването и драстичното отслабване.

След анорексията тя губи не само работата си в телевизията, бракът й е разбит на парчета, целият й живот се преобръща.

Факт е, че блондинката се бореше напълно открито и пред обществото със заболяването си. Тя не криеше какво й се случва, не бягаше от фотоапарата, за да знаят всички колко ужасни могат да са последствията.

Себе си не успя да спаси, но дано тъжната й история достигне до повече хора, да ги докосне и да накара някои да се замислят…                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com