Don't Miss

ПОТРЕСАВАЩО! Поредна жестока агресия! Мъж преби брутално жена с дете на детска площадка! Причината ще ви шокира! ВИДЕО

   

Жител на Якутия, Русия, се нахвърли агресивно върху жена и нейната 12-годишна дъщеря заради това, че според него те задържали опашката в супермаркета на търговски център. Очевидците разказват, че мъжът започнал да обижда жертвата, докато се редяли в близост до касата. Той въобще не се притеснявал и не подбирал оскърбителните изрази спрямо жената и детето й.

„Ние чакахме на опашката. Мъжът започна да ме бута и да ни обижда с детето ми. Казах му, че ще го заснема с телефона си, ако не престане“, разказва пред РЕН ТВ жената на име Антонина.

Както съобщава от своя страна местното издание SakhaDay, жената си е помислила, че се е отървала от агресивния посетител на супермаркета, но на излизане от търговския център те пак се срещнали с 53-годишния мъж.

Той нанесъл на Антонина и непълнолетното момиче няколко брутални удара с крак в главата. На кадрите се вижда как дъщерята се опитва да помогне на майка си, но в отговор получава пореден удар.

В същото време нападателят хваща жената за гушата и я хвърля на земята, нанасяйки й удар с крак. След това мъжът най-спокойно си тръгва.

Според информацията, биячът е задържан от полицията и не признава вината си. Според очевидците, мъжът не е бил пиян.
                break } } else { }