Don't Miss

ПОТРЕС! Новото поколение на Великобритания се влачи по улиците в алкохолен делириум (ШОКИРАЩИ СНИМКИ 18+)

   

Великобритания е пред разпад и то не заради Брекзит, а поради пропадащото си младо поколение. „Дейли мейл“ публикува шокиращи снимки на млади момичета, които се въргалят безпомощно по улиците на големите градове след жесток алкохолен маратон.

Подобни гледки сме виждали и по родното Черноморие, където същите тези младежи идват за велик запой с евтин алкохол.

Саймън Стивън, главен изпълнителен директор на „Националната служба по отбарана“ е възмутен, че спешната помощ цяла нощ в навечерието на Нова година се занимава именно с тези младежи.

„Във времена, когато болниците са под напрежение, линейките недостиган е много егоистично да се занимават с пияни хора, въргалящи се по улицата“, възмущава се Стивън. „Здравната система се занимава с пияници, това е ужасно“, продължава той.

Снимките са трудни за описване, тъй като показват млади и красиви момичета до толкова пияни, че да не могат да контролират дори физиологичните си нужди. Фотосите свидетелстват за това как едно поколение е обхванато в хватката на „алкохолната култура“.

По тревожното е, че това не са обичайните агресивни момчета след запой, а млади момичета, които не могат да стоят на краката си.

Статистиката е още по-страшна. Броят на смъртните случаи във Великобритания на жени починали от алкохолно натравяне от 1334 през 1994 г. се е увеличил до 2838 днес. Възрастта на жените е пък е паднала, като днес тя е от 20 до 34 години.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com