Don't Miss

Прочети! Ясновидката, която няма сбъркана прогноза Казахстанската Ванга“ с кошмарна прогноза: Гответе се, идва

   

Ясновидката Вера Лион няма сбъркана прогноза. Неслучайно носи прозвището „казахстанската Ванга“.

Последното ѝ предсказание обаче е направо вледеняващо. Според Вера Лион в най-скоро време в света ще настъпи пълен хаос, който ще бъде съпроводен и с мащабна война.

Пророчицата твърди, че катаклизмите ще започнат с отказа на Русия и други значими страни да използват американския долар. Между другото, темата се дискутира от известно време доста сериозно на високо ниво в Руската федерация. Това ще доведе до пълен разпад както на САЩ, така и на Европейския съюз, чийто член е и България. „САЩ ще се разпадне.

Те обичат да изнасят оранжеви революции. Но ненарушим закон на Вселената е, че каквото правиш за другите, това и ще получиш“, казва Лион. Шаман от Мурманск пророкува нова могъща империя с участието на България.

България ще стане в скоро време част от изключително могъща империя. В опитите си да съхранят обединението на различните щати, американците ще поведат невиждана война. Кръвопролитните действия обаче нямало да засегнат Русия, Украйна и Казахстан.

Всъщност Вера Лион предвижда Русия дори да увеличи мощта си. Това ще

стане като към страната бъдат присъединени части от Украйна и Казахстан. Пророчицата вижда и коренни промени в Турция. Според нея до две-три години диктаторът Ердоган ще загуби властта и ще бъде жестоко наказан. Тогава Турция ще бъде разлюляна и от силно земетресение, пророкува Лион.

/petel.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com