Don't Miss

Рекетьори погребаха жив бизнесмен, но забравиха да му приберат мобилния телефон и стана чудо! (ВИДЕО)

   

Руски бизнесмен, погребан жив край московско гробище, се обадил на брат си, за да го моли да плати дълга му и да го спаси, предаде в. Дейли мейл, цитиран от „Телеграф“. 41-годишният Хикмет Салаев бил отвлечен след финансов спор за дълг от 30 милиона рубли (470 хиляди евро). Похитителите го замъкнали до гробището в Люберци, Московска област, и го заровили жив с лицето надолу, но му оставили телефона. Изпод земята, покрит с пръст, Хикмет успял да се обади на 36-годишния си брат Исмаил „буквално от гроба“.

Брат му изплатил 1,2 милиона рубли от дълга и предал на „бизнес партньорите“ на Хикмет своята кола БМВ 535. Едва след това похитителите съобщили на Исмаил къде е погребан батко му и той успял да го спаси след 4 часа под земята.  Пострадалият бизнесмен от азербайджански произход бил откаран в болница, където открили, че има няколко счупени ребра от влаченето към гроба. Освен това едно от ребрата пробило белия мъу дроб. Наложило се Хикмет Салаев да се лекува в продължение на две седмици.

В интервю за руска телевизия пострадалият бизнесмен разказва, че причината за тази вледеняваща кръвта история станал отдавнашен паричен спор между Исмаил и братовчед му. Тогава Хикмет застанал на страната на родния си брат, за което бил наказан със заравяне жив. Бизнесменът обаче отрече да е звънял по телефона от гроба. Той изтъкна, че е бил заровен до шията в пръстта. Според него самите похитителите са разговаряли по телефона с брат му и са искали огромен откуп.  Хикмет бил заровен жив като Саид – помощника на Сухов от популярния филм „Бялото слънце на пустинята“. Полицията е задържала главния заподозрян – азербайджанец, който е прибегнал до помощта на престъпен бос с прякор Прокладка./БЛИЦ                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com