Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО ОТ ГЕРМАНИЯ: Светът е потресен, 3 бомби избухнаха до стадиона в Дортмунд! Удариха автобуса на Борусия, има пострадали футболисти

   

Двубоят от четвъртфиналите на Шампионската лига между Борусия Дортмунд и Монако е отложен, заради инцидент с автобуса на немския тим, съобщи Билд.

Официалната страница на клуба в социалната мрежа Twitter съобщи, че е имало инцидент с автобуса на отбора по пътя към стадиона, а един човек е пострадал. Три бомби са гръмнали в близост до автобуса. Той е повреден на две места.

И от клуба, и от полицията в Дортмунд потвърждават за инцидента, който се е случил на 10 километра от стадиона.

По автобуса е хвърлено нещо, което е придизвикало експлозията, като полицейските органи вече са започнали разследване дали става дума за преднамерена атака срещу клубния автобус на Борусия.

Засега се съобщава, че пострадалият е футболистът на Борусия Марк Бартра, който веднага е откаран в болница. Бартра има някои леки наранявания на ръката, вследствие на счупените стъкла на автобуса. Това сподели съпругата му, цитирана от каталунското издание „Мундо Депортиво“.

От полицията още не бързат да използват думата „атентат“ като определение за неприятната случка.                 break } } else { }