Don't Miss

ББЦ Стара Загора излиза с балансирана листа с ентусиазирани и млади хора

   

С пълна листа от 22-ма кандидати за депутати от 27 МИР Стара Загора коалиция ББЦ се явява на предсрочния парламентарен вот на 5 октомври.

30% от кандидатите са под 30-годишна възраст, почти толкова са дамите, а 35% са тези, които са до 40 години. Това показва, че листата е балансирана, в нея сме заложили както на ентусиазма на младите хора, така и на вече утвърдени представители, коментира водачът Кънчо Филипов. Той подчерта и фактът, че старозагорската листа е първата, регистрирана от коалицията в национален мащаб, което по думите му означава, че има добро сътрудничество между местните структури.

От ББЦ обещават позитивна кампания, с ясни послания. Сред реалистичните цели, които си поставят от коалицията, е осигуряването на 1 млн работни места при два пълни управленски мандата. Това може да стане реалност обаче само ако съществува държавна политика, която стимулира работещата икономика, убеден е Филипов. Той припомни, че на отминалия евровот ЛИДЕР подкрепи БСП. „По-късно обаче социалистите направиха пълен ляв завой, а нашата политика е центристка и затова потърсихме партньори за по-широко обединение“, обоснова мястото на ЛИДЕР в коалицията Кънчо Филипов.

„Ние направихме заявка, че ще бъдем балансьор в бъдещия Парламент, като целта ни е ГЕРБ да не управлява самостоятелно, а влиянието на ДПС да бъде сведено до минимум“, посочи областният лидер на ББЦ и втори в листата Янко Янков. Според него в Стара Загора ББЦ ще спечели три мандата.

Националната кампания на коалицията ще бъде открита в Стара Загора на 5 октомври от 18 часа на площада пред общината.

Дарик Стара Загора                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com