Don't Miss

Извънредно! Премиерът Борисов внезапно се върна в София от средата на пътя за Бургас

   

Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов изненадващо се е върнал в София, след като е бил на средата на пътя за Полски извор, Бургаско, съобщава „Флагман“. Днес той трябваше да пристигнe в община Камено, която пострада тежко при наводнението на 24-ти срещу 25-ти октомври.

Заедно с Цветан Цветанов и депутати от ГЕРБ-Бургас, кметове и общински съветници от Бургас и Камено, той щеше да се включи в разпределението на битова техника, закупена с дарението от 100 хиляди лева от партийната субсидия на ПП ГЕРБ. Премиерът обаче се е върнал в София, а даренията се раздават от народни представители и кметове.

Бялата техника е на стойност 140 хил. лева и е закупена със средства от субсидията на ПП ГЕРБ-100 хил. лв., а останала част е събрана от дарителската кампания на партията.

В тежката товаро-разтоварна дейност и към момента са включени зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, народните представители Димитър Бойчев, Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Саватева,  и други, кметовете Димитър Николов, Жельо Вардунски, Васил Едрев и Иван Жабов. Тук са и общински съветници на ГЕРБ от Бургас, както и изп. директор на Пристанище Бургас Диан Димов. В операцията активно участва и зам. областният управител Севдалина Турманова.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com