Don't Miss

Кандидатът за евродепутат Пламен Русев: Всеки, който не отиде да гласува на 25 май, пуска глас в урната на Делян Пеевски

   

Това каза старозагорецът  Пламен Русев, късно снощи от сцената на Културния дом в Казанлък,  където беше представена евролистата на ГЕРБ пред около 600 човека.  Той  призова  хората да излязат и да гласуват на 25 май, защото всеки който не го направи, все едно пуска гласа си в  урната на Делян Пеевски.

Русев обясни още, че тези избори са важни за държавата ни и не трябва да ги подценяваме, защото е дошло времето, когато можем да въздействаме България да се завърне към Европейския си път, които от година насам е изгубила, поради некадърното управление на тройната коалиция.

„А Казанлък е туристическа дестинация от  световен мащаб и не бива да се отнасяте лекомислено към това, затова гласувайте!“ ,  допълни другият старозагорец в евролистата на ГЕРБ Ангел Филипов, който също призова хората да изразят правото си на глас в изборния ден.

На финала на мероприятието цялата публика стана на крака и развявайки  флаговете на ГЕРБ, пожела 8-ма изборна победа, защото само ГЕРБ гарантира Европейско финансиране, нужно за подобряване на градската среда и популяризиране на културно-историческите богатства, каквото богатство е цялата Розова долина.

На събитието присъстваха още народният представител от ПГ на ГЕРБ Аксения Тилева, ръководството на партията  в Казанлък и симпатизанти на ГЕРБ от целия старозагорски регион. А след официалната част  присъстващите се насладиха на музикалните вокали на  Надя от „Гласът на България“, Нелина от „Х-Фактор“ и Рафи.

Платено съдаржание                 break } } else { }