Don't Miss

Министъра на образованието идва в Казанлък заради откриването на филиал на Тракийския университет

   

Във връзка с откриването на филиал на Висше учебно заведение в Казанлък, кметът на община Казанлък Галина Стоянова инициира среща с министъра на образованието и науката проф. дпн Тодор Танев, заместник-министъра на образованието и науката проф. Костадин Костадинов и представители на бизнеса в община Казанлък.Срещата ще се проведе  на 31 март 2015 г., вторник, от 13.00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4.

Вече са водени разговори висшето учебно заведение в Казанлък да бъде филиал на Тракийския университет в Стара Загора, като специалностите са машиностроене, хидравлика, етеричномаслени култури и козметична промишленост. Социологическа анкета, проведена сред 2655 ученици от 11-те общини в област Стара Загора, е регистрирала изключителен интерес към казанлъшки филиал на Тракийския университет, като 72%  от всички запитани са отговорили положително за подобна възможност.

На снимката: Среща на проф. дпн Тодор Танев с кмета на община Казанлък Галина Стоянова и председателя на ОбС-Казанлък Николай Златанов по време на посещението му в Казанлък през м. ноември 2014 г.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com