Don't Miss

Потресаващо е какво направи врачанската весела вдовица, заради която десетки хора реват (СНИМКИ)

   

Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова празнува поредния си рожден ден в Дубай. В края на януари веселата вдовица, заедно със свои приятелки, е заминала на екзотична екскурзия, въпреки че дължи на фирми и физически лица стотици хиляди левове.

Вероятно по тази причина е положила старание да не се разчува в обществото за пътешествието и не е поствала нито една снимка в профила си във фейсбук, но хората от нейната компания все пак не са издържали на изкушението да се похвалят и така скандалното пътуване лъсна като гнойна пъпка на чело.

През декември в публичното пространство беше изнесена информация за част от дълговете на Виолета Лакова и нейните деца Федя и Нина Матейкова.

Бандата на наглите, както вече ги наричат във Враца, дължи 75 000 лв. на местния бизнесмен Б.С., който си е извадил и изпълнителен лист, но въпреки това не е успял да си върне и лев. Семейството виси и с 80 000 лв. към Даниел Бузов, като тази сума е без натрупаните за 7 години лихви.

Пощенска банка все пак успя да разпродаде имуществото им и си върна част от дадените им кредити, но има други фирми, които не са имали този късмет.

Семейството обаче изобщо не смята да погасява задълженията си, въпреки че починалият Иво Лаков на смъртния си одър ги заклел да върнат парите поне на Даниел Бузов. Веднага след неговата кончина Лакова натисна педала на живота, а Федя и Нина обиколиха света, като тримата дори и за момент не допуснаха, че все пак трябва да уважат паметта на починалия Лаков.

И тримата постоянно твърдят пред кредиторите си, че са в затруднено финансово състояние и не могат да върнат дължимите суми.

Някои по-крайни анализатори вероятно биха определили това поведение като на закоравели измамници, тъй като са налице всички симптоми.

Всеки нормален човек би попитал дали похарчените от Вили Лакова в Дубай 3-4 000 лв. не би било добре все пак да се изплатят на хората, които в труден момент са помогнали на семейство им? Всеки нормален човек обаче разбира, че този случай става въпрос и за морал…

Blitz.bg                 break } } else { }