Don't Miss

Старозагорски деца грабнаха и двете награди от арт конкурса „Моят град през моите очи”

   

Възпитаниците на група „Дъга” при детска градина №7 „Светулка” и членовете на фото клуба при ПГ САГ „Лубор Байер” в Стара Загора са двата отбора, спечелили големите награди на Mall Galleria Стара Загора в организираната арт работилница и тематичен конкурс на тема: „ Моят град през моите очи”.
Арт проявата беше посветена на гостувалата през януари в търговския комплекс „ златна” експозиция ” на 50-те най-добри снимки на National Geographic .
Гласуването протече в специално разработено Facebook приложение на Facebook фен страницата на Mall Galleria. С най-много гласове в първата възрастова група от 2 до 7 години е създадената арт инсталация по темата на талантите от група „Дъга” при детска градина „Светулка” в Стара Загора. Творбата им, изобразяваща градската градина с големия фонтан в центъра на Стара Загора събра рекордните 1 227 харесвания.
За фотоколажа на членовете на фотоклуба при ПГ САГ „ Лубор Байерн” в Стара Загора са подадени 884 харесвания. Паното от снимки на бъдещите строителни техници и геодезисти представляваше сателитна снимка на Стара Загора с маркирани върху нея интересни обекти и места от града, любими на старозагорци.
Наградите, получени от първенците и осигурени от Mall Galleria Стара Загора са фотоапарат, с които да продължат да документират и запечатват най-интересното от своят роден град, както и цветен принтер Canon.
В своеобразната арт надпревара , провела се на 25-ти януари участваха над 350 ученика и деца от старозагорски и казанлъшки училища и детски градини. Всички те изработваха арт инсталации и фото колажи на любими и интересни места от родните си градове.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com