Don't Miss

Трик за дамите! Ваната с копър е магия за любов

   

Ако изпитвате непреодолимо влечение към определен мъж и мечтаете за интимен допир с него, направете магия с копър. Въпреки че сме свикнали да гледаме на него като подправка за салати и ястия, копърът притежава мощна сила за отключване на енергия.

За да привлечете любовта и страстта към себе си, са ви необходими 1 супена лъжица нарязан копър, половин супена лъжица листенца от розмарин, половин чаена лъжица цвят от лавандула. Идеалният вариант е всички съставки да са прясно откъснати, но може и да са сушени.

Предварително пригответе торбичка от фина марля, в която сложете съставките. Напълнете ваната с топла вода и оставете торбичката да я зареди с аромат и силна любовна енергия. По този начин водата ще запомни всички свойства на растенията и ще ви ги предаде.

Когато легнете във ваната, мислено отворете всички клетки на тялото си за енергията на билките, като позволите на вашата собствена енергия да се слее с тази на растенията. Успеете ли да го постигнете, тялото ви ще излъчва мощна “аларма”, която ще привлече мъжа към вас./pik.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com