Don't Miss

Т. Дончев: Изборът е между това дали градим бъдеще за децата си или крадем от него

   

Изборът днес не е между една или друга партийна абревиатура, не е между синьо и червено. Изборът е между това дали искаме България в Европа или другаде, между това да градим за нас и децата ни или да крадем от тяхното бъдеще, трупайки кредит след кредит. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев, който заедно със заместник-председателя на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Владимир Уручев и Ева Паунова се срещнаха с жителите на Габрово, съобщиха от пресцентъра на партията.
„Изборът е между това дали искаме истинска демокрация, където гласът на всеки от вас значи много или искаме купена демокрация, където този, който има пари, може да си купи всичко и всеки”, посочи Дончев. По думите му, приоритет сега е всичко, което е започнато и е в процес на реализация, да не бъде спирано.
„Това е голямата болка и голямата опасност в момента. Поради политика, която третира по различен начин различните общини в страната, има такава опасност”, уточни Томислав Дончев. Той увери, че ще се бори и в София, и в Брюксел това да не бъде допуснато. „Все още имам адресна регистрация в Габрово, вие ме познавате добре и знаете, че нямам навика да сипя обещания. Искам да ви обещая само едно – няма да ви предам”, заяви Дончев. „Малко са хората, които, отивайки на висока позиция, не забравят родния си град. Томислав Дончев никога няма да забрави Габрово, защото той се гордее с вас“, каза Цветан Цветанов. Той беше категоричен, че на 25 май трябва да се даде оценка на днешното управление на Тройната коалиция, защото страната е пред дилема дали да продължи към Европа и да се възползва от европейската солидарност или задкулисието да управлява страната ни. „Трябва да дадем ясен отговор, че ГЕРБ е единствената алтернатива на днешното статукво, ГЕРБ е единствената партия, която може да управлява без ДПС, и ГЕРБ е единствената партия, която никога няма да управлява с БСП”, категоричен беше Цветанов. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Владимир Уручев заяви, че важен приоритет ще бъде чрез европейското законодателство да се преустанови задкулисието в медиите, лишаването на хората от обективна информация и манипулирането им.
„Две неща ще наложим чрез европейското законодателство – да се разкрие собствеността на медиите, тези, които стоят в задкулисието и да се наложи спазването на правила”, уточни Уручев. „Европа е доброто, от което България има нужда. Чрез образование, качествено и достъпно, чрез създаване на малки и средни предприятия в регионите, чрез използване на потенциала на тези региони и задържане на младите хора в тях, ще имаме икономиката, от която така силно се нуждаем”, каза пред габровци кандидатът за евродепутат Ева Паунова. Тя уточни, че това не означава пушещи комини, а икономика на високите технологии – тези, към които са се насочили младите хора.
„Платено съдържание“

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com