Don't Miss

Футболист на Стяуа подписа с Лудогорец, ще взима огромна заплата, бонуси и пари на ръка

   

Лудогорец е подписал договор с румънския полузащитник Андрей Препелица. Футболистът ще получава 400 хиляди евро на сезон, информира интернет-сайтът Digi Sport. Препелица идва като свободен агент от Стяуа, след като договорът му изтече.

29-годишният централен полузащитник е подписал двегодишен договор с Лудогорец и днес по-късно ще пътува за Австрия, където ще се присъедини към българските шампиони. В договора му има добавени бонуси за различни постижения, което може да прехвърли половин милион евро. Отделно от това, футболистът е взел и пари на ръка при подписването, тъй като е свободен агент.

Само за сравнение, в Стяуа Препелица е получавал 180 хиляди евро на сезон. Прави впечатление, че дефанзивният халф не сменя често отборите, като Лудогорец ще бъде четвърто стъпало в кариерата му. Преди това има пет сезона в Арджеш (Питещ), следват четири години в Университатя (Крайова) и още четири в Стяуа (Букурещ). За националния отбор на Румъния има 4 мача.

При това положение в средата на терена конкуренцията се засилва. За две места ще спорят Светослав Дяков, Препелица и Лукас Саша.

По-рано днес Лудогорец обяви раздялата си с Христо Златински и Себастиян Ернандес, които играят на същата позиция.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com