Свържете се с нас

България

След „ВИП брадър“ нов удар покоси Явор Бахаров

Published

on

Явор Бахаров буквално е пред фалит след скандалното си напускане на риалитито „ВИП брадър“. Бунтарят актьор горчиво съжалява за прибързания избор, който направил в началото на 2016 година, пише „България днес“.

Тогава Явор отказал участие в нов сериал, който ще тръгне по една от националните ни телевизии след Нова година. Серийният филм се очаква буквално да взриви аудиторията със съвременните методи на заснемане и монтаж. Освен това сериалът е със завидната перспектива на „Дързост и красота“ – очакват се снимки на стотици серии, които гарантират сигурни финансови позиции на актьорския състав и останалата част от екипа.

Явор Бахаров обаче подходил твърде пренебрежително към предложението на двамата млади продуценти, които стоят зад проекта. Вместо това решил, че може да извади същите пари за броени дни във воайорското риалити „ВИП брадър“. Така Бахаров отказал роля в сериала, който можеше да му гарантира сигурен доход от минимум 200 бона в следващите 2 години.

Къдравият актьор пресметнал, че ще си тръгне по-богат от „ВИП брадър“, а същевременно няма да се ангажира с безкрайни снимки в новия проект. Колегите му, които приели да снимат в новия сериал, се захванали здраво за работа от началото на есента, като снимат от сутрин до здрач. Вместо да бачка професионално, Явор решил да се позабавлява в къщата, като влезе толкова неочаквано, колкото и излезе от нея.

До раздяла със съквартирантите се стигна, след като тийнидолът от „Стъклен дом“ се опита да рекетира продуцентите от изповедалнята. Бахаров заплаши да размята кирливите им ризи им пред медиите, ако не му броят до стотинка обещаните за всеки ден пари по договор. Адвокатката на малкия Бахаров едва успяла да укроти младежа, който не само че изнесъл конфиденциална договорна информация, но и нарушил някои от клаузите по закон.

Това, че актьорът си тръгна с празни джобове от шоуто, всъщност е най-малкият му дерт. Той на косъм отърва кожата от съд, с който го заплашили продуцентите на риалитито, които настоявали да получат неустойки за унизителното поведение на актьора.

След като се оказа на свобода, Явор буквално не се спря.

Той обикаля страната по гори и паланки, като не пропуска най-атрактивните концерти в столицата. Последно запил с приятели след концерта на DJ Маскота, където откарал до ранни зори.

През останалото време Бахаров се е посветил на черната ирландска комедия „Смъртта на котката“, режисирана от Асен Блатечки. Там той си партнира с Бойко Кръстанов и Александър Сано, а тийнейджърки обграждат хотела и Русенския театър в очакване на секссимволите от „Стъклен дом“.

Още

България

УДАР ЗА МИЛИОНИ: Ошушкаха кaзинo, задигнаха над 3 500 000 лева!

Published

on

Уникална кражба от кaзинo напълни джобовете на наблюдателни тарикати.

Те успели да задигнат над 3 500 000 лева (3,2 милиона австралийски долара) от игрaлнa зала в Сидни, Австралия.

Kaзинo, The Star , претърпя тежки загуби, когато софтуерен бъг в няколко машини позволи на потребителите да теглят милиони долари.

Тази необичайна ситуация продължила две седмици, преди да бъде открита, като междувременно били отмъкнати над 3,2 милиона австралийски долара (над 3 500 000 лева).

Грешката засегнала четири машини за „влизане и изплащане на билети“ (TICO), което позволява на потребителите да използват многократно един и същ билет за изплащане на пари в брой. Обикновено машините са програмирани да се въвеждат до два билета наведнъж, но поради грешка в софтуера един и същ билет можело да се използва неограничен брой пъти.

Въпреки че било възможно да се изтеглят максимум $2000 наведнъж, това не предотвратило значителна загуба на пари.

Новината за инцидента изтича след независимо разследване на операциите на кaзинoтo, според Sydney Morning Herald.

Смята се, че най-малко 43 души са се възползвали от тази грешка, за да изтеглят пари,  които не им принадлежат. .

След като проблемът бил открит, кaзинoтo съобщило за тези потребители на полицията, която започнала разследване и арестувала няколко заподозрени за измама.

Телеграф

Още

България

И ЗАМИРИСА НА АГНЕШКО: С булгур по добруджански, печено с картофи и бира или пък шпиковано бутче

Published

on

Началото на пролетта е време за готвене на крехко агнешко месо и не е нужно само да е Гергьовден или Великден, за да си го хапнем с кеф. Идеи за приготвяне намираме на receptite.com.

С булгур по добруджански

Необходими продукти:

  • 1,5-2 кг агнешко месо
  • 1 ч.ч. булгур
  • 1/2 ч.ч. ориз
  • 7 ч.ч. вода
  • 2 големи глави лук
  • 1 равна с.л. джоджен
  • 1 равна с.л. девесил
  • 1/2 равна с.л. чубрица
  • 2-3 с.л. червен пипер
  • 3 дафинови листа
  • 2-3 щипки черен пипер
  • сол и олио

Начин на приготвяне:

Измийте агнешкото, нарежете го на едри парчета, на порции и го осолете леко (да постои поне 20 минути). Нарежете лука на кубчета. Почистете (отрежете) и измийте добре ориза и булгура, объркайте ги заедно с лука и всички подправки и изсипете в дълбока тава. Добавете водата, малко сол и олио според това колко е мазно агнешкото. Разбъркайте добре, разпределете равномерно в тавата и отгоре наредете парчетата агнешко. Оригинално в Добруджа се пече в пещ, но за съвременните домакини е достатъчно да включат фурната на 250 градуса и да пекат час и половина. Вкусът и ароматът са невероятни, важно е да се спазват подправките. На мен ми е по-вкусно с по-мазно агнешко и по-малко олио, но всеки си има предпочитания.

Месо под шуба

Необходими продукти:

  • 8 пържоли (свинско, агнешко, телешко месо)
  • 300 г гъби или картофи
  • 3 глави лук
  • 100 г кашкавал или твърдо сирене
  • 200-250 г майонеза
  • олио

Начин на приготвяне:

Пържолите се начукват на тънко, посоляват се и се нареждат една до друга в намаслена тава. Отгоре се поръсват с нарязаните на 3-4 парчета гъби (или нарязаните на кръгче картофи) и нарязания на кръгчета лук. Всичко се полива с майонезата. Пече се при температура 170-180 градуса.

Печено с картофи и бира

Необходими продукти:

  • агнешко месо
  • 1 кг картофи
  • 500 мл бира
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • джоджен

Начин на приготвяне:

Намазва се месото много добре с олио, сол, черен и червен пипер. Картофите се нарязват на едро, подправят се със сол и червен пипер. В тавичката се слага малко олио, картофите, месото, стръкчета джоджен и бирата. Покрива се с фолио и се пече на 180 градуса до готовност. Когато е готово, се маха фолиото и се запича още 10 минути.

Шпиковано бутче

Необходими продукти:

  • 1 агнешко бутче
  • 1 лимон
  • 2 глави чесън
  • 3 с.л. балсамов оцет
  • сол, черен пипер, розмарин
  • зехтин
  • малко бира или вино

Начин на приготвяне:

На бутчето се правят разрези за шпиковане. Посолява се и се поръсва с черен пипер. Чесънът се обелва, намачква се и се шпикова бутчето. Залива се обилно с прясно изцеден лимонов сок. Кората на лимона се настъргва и се намазва бутчето с нея. След това се намазва и с балсамов оцет. Забождат се няколко стръкчета розмарин. Полива се обилно със зехтин и се завива във фолио. Слага се в загрята фурна на 220 градуса Когато агнешкото се запече, се отвива фолиото и се налива малко бира или вино. Печенето продължава на 160 градуса.

Още

България

Внимание: Удря ни мощна магнитна буря, ето кога

Published

on

Астрономите съобщават за геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 24 и 25 април.

Според данните от Националната агенция за океански и атмосферни изследвания на САЩ (NOAA), тя ще е от клас G2.

НА 23.04 към 03:10 и 08:12 UTС астрономите от Института по приложна геофизика на НАСА са регистрирали две изригвания на Слънцето с не голяма интензивност – М3 и M2 (R1) в рентгеновия диапазон от слънчевото петно AR3652 и 46.

Изригването е било придружено от изхвърляне на коронарна маса със скорост от 500-700 км/с.

Магнитните бури са разделени на пет категории – G1 „слаб“, G2 „среден“, G3 „силен“, G4 „много силен“ и G5 „изключително силен“.

Геомагнитните бури представляват големи и резки смущения в стойностите на Земното магнитно поле, причинени от взаимодействието му със слънчевия вятър. Когато се наблюдава изригване от някоя от активните области на Слънцето, в междупланетното пространство се отделя поток от плазма, който се изстрелва със скорост между 600 и 900 км. /сек. Обикновено около два дни са необходими на този поток да достигне Земята.

Заредени частици успяват да проникнат през полярните области и да предизвикат образуването на мощни токови системи около екватора и полярните кръгове.

При геомагнитни бури лекарите съветват да се спазва режим на хранене с плодове и зеленчуци, без животински мазнини. Доста помага и пиенето на повече вода. Прекарайте няколко часа навън, но и не прекалявайте с разходките.

Още
Реклама

Интересни

Made in BG7 часа ago

Седмици преди финала: Кристина Горджъс хвърли страшна бомба за „Ергенът“! (СНИМКИ)

Финалът на „Ергенът“ е още далеч, а тя все още е в имението и би трябвало да спазва правилата по...

България8 часа ago

УДАР ЗА МИЛИОНИ: Ошушкаха кaзинo, задигнаха над 3 500 000 лева!

Уникална кражба от кaзинo напълни джобовете на наблюдателни тарикати. Те успели да задигнат над 3 500 000 лева (3,2 милиона...

Made in BG8 часа ago

Поискаха „Ергенът“ да бъде забранено веднага

„Как може така да се излагате? Това е България… Какво и защо се показва, питам аз, за да се дава...

България9 часа ago

И ЗАМИРИСА НА АГНЕШКО: С булгур по добруджански, печено с картофи и бира или пък шпиковано бутче

Началото на пролетта е време за готвене на крехко агнешко месо и не е нужно само да е Гергьовден или...

Made in BG10 часа ago

Глория с първи коментар след жестоката катастрофа, показа ужасяващи СНИМКИ

След информацията, че Глория е катастрофирала, първоначално нямаше реакция от примата на родния поп фолк. Тя бе с изключен телефон,...

България20 часа ago

Внимание: Удря ни мощна магнитна буря, ето кога

Астрономите съобщават за геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 24 и 25 април. Според данните от Националната агенция за...

България20 часа ago

Ужасяващо ВИДЕО 18+ от мига, в който Иван Капитана гази жена зад ресторант в Пловдив

Появиха се кадри от потресаващата катастрофа в центъра на Пловдив през уикенда. Очевидци са заснели инцидента, който се случва на паркинга...

Българияедин ден ago

Закъса здраво: Мощен удар по Васил Божков от последните минути

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт в Софийски градски съд (СГС) по досъдебно производство за организирана престъпна група, създадена...

Българияедин ден ago

Тази година няма да ядем BG череши при добра реколта, причината ще ви изуми

Благоприятните атмосферни условия в началото на годината дават надежди за добра реколта на овощни култури, посочват от Асоциацията на овощарите...

Българияедин ден ago

Диона взриви съда: Появи се в шокиращ вид след изцепката, всички цъкат с език СНИМКИ

Софийския районен съд гледа делото на попфолк певицата Денислава Сашова – Диона за шофиране след употреба на наркотично вещество. Диона се изправи...

Любопитноедин ден ago

Гергьовден – един от най-магичните дни в годината

Гергьовден е един от най-обичаните празници в България. Празникът е магичен, не само защото пролетта разпръсква щедро цветове и ухания....

Любопитноедин ден ago

Не правете това на Цветница, ако не искате да си навлечете неприятности

Само след няколко дни Българската православна църква ще отбележи Цветница. Хората и до ден-днешен вярват, че има поверия, които трябва...

Любопитноедин ден ago

Задължителни препоръки, които трябва да спазите на Цветница

На 28 април (неделя) Българската православна църква отбелязва Цветница. Сякаш вчера се подготвяхме за посрещането на Коледа и Нова година,...

Любопитноедин ден ago

Внимание! Това е най-лошият грях, който можете да направите на Великден!

Вероятно сте наясно с по-голямата част от обичаите за посрещане на Великден. Съществува обаче един огромен грях, който мнозина допускат...

Любопитноедин ден ago

Ето какво символизират ястията на великденската трапеза!

В следващите редове ще ви разкрием кои са задължителните елементи на великденската трапеза и какво символизира всеки един от тях....

Любопитноедин ден ago

Защо парите никога не ми стигат? Може би допускате тези 6 грешки!

Работите много и уж не печелите по-малко от хората около вас, но парите все не стигат. Познато ли ви е...

Любопитноедин ден ago

Тутманик по рецепта на баба – лесно и вкусно

Продукти за тутманика: 3 яйца (предварително отделете 1 жълтък за намазване) 1 чаена ч. прясно мляко 1 чаена л. сода...

Любопитноедин ден ago

Евтин и пухкав солен кекс за закуска

В края на седмицата почти всяка домакиня е изтощена и иска да сготви набързо, за да й остане някакво лично...

Любопитноедин ден ago

Децата ме обвиняват, че не им купих по един апартамент! Парите все не стигат…

Здравейте, мили хора. Най-накрая се осмелих и аз да споделя своята драма и да получа съвет от Вас. Все си мисля, че...

Любопитноедин ден ago

Бърза, лесна и вкусна вечеря: ХИТ рецепта за картофени кюфтета

В следващите редове ще ви предложим рецепта за една изключително бърза, лесна и вкусна вечеря. Тя несъмнено ще се хареса на цялото...

Реклама

Trending