Свържете се с нас

България

Сподели! Свалих 10 килограма за 2 седмици с най-вкусния и евтин режим! Просто направих това

Published

on

Сподели! Свалих 10 килограма за 2 седмици с най-вкусния и евтин режим!

Диетата с яйца е проверен начин, с помощта на който за кратко време можете да се отървете от излишните килограми.

Има няколко нейни версии, а на вас ви представяме най- умерената, която се основава на намален прием на въглехидрати. За да избегнете еднообразието, което е честа причина за провала на диетите, можете в менюто си да включва някои допълнителни хранителни стоки.

Освен яйцата, горещо се препоръчва следната храна, която трябва да включите в ежедневната диета: пилешко месо, пуешко месо, риба, плодове и зеленчуци с малко количество въглехидрати, билкови чайове без захар и вода. Значително трябва да намалите приема на въглехидрати, а хлябът, тестените изделия и картофите са строго забранени.

За три месеца придържане към този режим на хранене можете да отслабнете до 30 кг.

Един от известният организаторите на тази диета е холивудския актьор Адриан Броуди, който успя да свали 15 кг подготвяйки се за ролята си във филма „Пианистът“. Неговата версия на тази диета е била следната: яйца за закуска, малко парче печено пиле за обяд и парче риба със зеленчуци за вечеря.

Пример за това как може да изглежда менюто ви за един ден:

Закуска: 2 варени яйца и ½ грейпфрут

Обяд: печено пиле без кожа и маруля

Вечеря: омлет от 2 яйца със спанак и домати източник: zdravoslovno.com

actualno.com

Още

България

Гърми скандал с Лена Бориславова, спипаха я натясно с Петков не където трябва СНИМКИ

Published

on

Лена Бориславова отново е забелязана в кола на НСО заедно с Кирил Петков. Бившата съветничка на Кирил Петков не е депутат, не е част от МС и следователно не би следвало да се ползва от услугите и автомобилите на държавните охранители, пише Трибюн бг.

Това не е първи подобен случай. Припомняме, че преди време Лена Бориславова беше засечена отново да се вози в кола на НСО с Кирил Петков.

Снимка: Трибюн бг

Няма никаква логика обикновен, редови гражданин, каквато е Бориславова, да се вози в коли ва Национална сигурност.

Снимка: Трибюн бг

Ето това са „стандартите“ за равност и за борба с корупцията на ППДБ.

Още

България

Всички са в шок! Този танцуващ мъж ли оскверни гроба на патриарх Неофит ВИДЕО

Published

on

Млада жена публикува видео, което провокира софиянци. Жителка на столицата показа как танцува с непознат човек на улицата под ритмите на музика, съобщава Glasnews.bg.

„София ми е Куба! Като признах и пуснах болката и срама, се случи това!,“ написа тя във Facebook.

Кадрите бяха коментирани от на 700 души. Според повечето, непознатият всъщност вече е доста известен. Те твърдят, че именно това е мъжът, който е поругал гроба на патриарх Неофит преди ден.

„Този ми прилича на човека, осквернил гроба на Патриарха.“

„Точно той е, даваха го по новите как го арестуват. Беше така облечен!“

„Той е!“

„Точно този е.“

„Това нещо оскверни гроба на Патриарха.“

Повечето коментиращи изразиха неодобрение към поведението на младата жена. Някои се застъпиха и написаха:

„Като чета коментарите, хората гледат фона – кой какъв е, от къде е… На момичето не му пука, забавлява се на Макс, свободно без мисли, без нищо. Да танцуваш с непознатото, непредсказуемото, дори страх не изпитва от видът му. И аз искам такава свобода.

Бил нападал човека.. може, но се замислете защо? Сигурно и той е бил нападан, защитна реакция… Бил луд, то всички натам сме тръгнали… кой и какво го е подлудило? Живота го е унищожил, начина на живот и хората… Евала за смелостта, за танца с усмивка, за свободната изява, за това че си земна!“

„Мацката, просто се забавляваше и няма нищо лошо в това, че напоследък българите забравихме да се веселим и повечето освен старите, и младите станаха злобни и завистливи !Да не би да е убила човек, че я критикувате? А относно деянията на този индивид и аз, сега научих от коментарите! Няма как да следим всички клюки в фейса и тв ежедневно, тъй като си имаме достатъчно ангажименти в днешно време! На никой човек на челото не пише кой какъв е.“

„Много забавно… да танцуваш с тоя ненормалник, който оскверни гроба на Патриарха…. Направо ми се повръща само като гледам!“

„Пошло, наркоманско, изпразнено от съдържание. Тъжно.“

„Тъжно е защото мъжът е болен, оставен на произвол.“

„Просълзих се! Това е едно от прекрасните неща, които ме карат да съм горд Българин… така трябва да се живее… няма бедни и богати всички да сме заедно единни.“

„Какво лошо има просто се заблявява това прекрасно момиче.“

Още

България

Библейско наводнение удари два БГ града, и на други места е страшно ВИДЕО

Published

on

Времето в страната продължава да се влошава. Буря връхлетя Сандански и Петрич, а между Плевен и Левски валежите достигнаха до 15-30 л/кв.м и се усилват. Синоптиците от Meteo Balkans наблюдават развитието на гръмотевична буря в тази област.

През следващите 48 часа синоптичната обстановка на Балканите ще се влошава. Причината е преминаващ през  полуострова средиземноморски циклон.

През деня днес над Западна, Централна и Североизточна България ще се развива мощна купест-дъдждовна облачност. На изолирани райони валежите ще са интензивни, придружени  от гръмотевици, ще има условия и за градушки, а над районите с червен код – и от суперклетки.

Вятърът над западните райони ще се ориентира от северозапад  и ще започне да нахлува студен въздух. В останалата част от страната вятърът ще се задържи от юг-югозапад и ще е до умерен. Границата между дъжд и сняг ще се снижи и през нощта срещу четвъртък ще е под 1300метра.

Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 15°-18°C в северозападните райони. Доста по-високи – до  27°-32°C, в Югоизточна България.

Времето в София

През нощта срещу сряда от запад облачността ще се увеличи и на много места около полунощ ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са между 8-10°С, а максималните – около 18°С. През деня времето ще е предимно облачно с развитие на купрсто-дъждовна облачност. Очакват се валежи и гръмотевици.

Времето по планините

На много места в Рило-Родопския масив и Централна България ще паднат значителни валежи от дъжд, като най-интензивни ще са явленията през нощта срещу четвъртък.

Бъдете внимателни! Повишава се рискът от свлачища и локални наводнения в Рило-Родопския масив!

През деня в сряда ще е предимно облачно със значителни валежи от дъжд. Над 1300-1500 метра валежите ще са и от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух, тогава и валежите ще се усилят. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°C, на 2000 метра – около 2°C.

Времето по Черноморието

През целия ден ще е облачно и дъждовно. Очакваме и гръмотевична дейност в следобедните часове. Ще духа умерен до временно силен вятър от югозапад. Очакват се и почти ураганни пориви на вятъра! След обяд ще започнат и валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат между 28°C и 30°C. Температурата на морската вода ще бъде около 12-13°C. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Още
Реклама

Интересни

България7 часа ago

Гърми скандал с Лена Бориславова, спипаха я натясно с Петков не където трябва СНИМКИ

Лена Бориславова отново е забелязана в кола на НСО заедно с Кирил Петков. Бившата съветничка на Кирил Петков не е...

Любопитно10 часа ago

Шеф Токев за скъпите козунаци – Има „Ферари“, има и „Рено“

Ние не определяме цената, решаваме дали да купим Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди...

Любопитно10 часа ago

Торта „15 минути с кисело мляко“ – лесна, сочна, бърза и супер вкусна

Нито иска варене, нито печене Условно тортата е кръстена „15 минути с кисело мляко“, тъй като наистина е супер лесна...

Made in BG10 часа ago

Натряскаха се: Камелия вдигна див купон за рождения ден на Цветин! (МНОГО СНИМКИ от вчера)

Все сме чували, а и всеки си мечтае за това да срещне сродната си душа и да остане с нея...

България11 часа ago

Всички са в шок! Този танцуващ мъж ли оскверни гроба на патриарх Неофит ВИДЕО

Млада жена публикува видео, което провокира софиянци. Жителка на столицата показа как танцува с непознат човек на улицата под ритмите...

България11 часа ago

Библейско наводнение удари два БГ града, и на други места е страшно ВИДЕО

Времето в страната продължава да се влошава. Буря връхлетя Сандански и Петрич, а между Плевен и Левски валежите достигнаха до 15-30...

Made in BG11 часа ago

НА СЕДМОТО НЕБЕ: Деси Слава стана баба!

Попфолк певицата Деси Слава стана баба. Само преди няколко часа синът на певицата – Майки и неговата приятелка Анджела, с...

България13 часа ago

Рецепта за великденски козунак, с която всеки може да се справи. Не се бавете!

Домашен великденски козунак – най-вкусната и лесна рецепта! Дори никога да не сте правили козунак, опитайте тази рецепта. Няма нищо...

България13 часа ago

Лили Иванова взима емблематична кръчма по морето

Фондация „Лили Иванова“ иска да вземе под наем за срок от 10 години недвижим имот, намиращ се в Морската градина...

България13 часа ago

Шефка на пекарна: Козунакът може да стигне 200 лева

Цената на козунаците за Великден е широко обсъждана и коментирана тема. Въпреки че надделяват мнения, че те ще струват между...

България13 часа ago

Нова секира за шофьорите: Умни пътни знаци ги хващат в издънка!

Пилотни версии на умни пътни знаци, които са със специално проектиран софтуер и използват инфрачервена и микровълнова технология за откриване...

България20 часа ago

СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ: 1 млн. на път за Великден

Над 1 млн. българи се очаква да пътуват за Великден. Това прогнозира директорът на Института за анализи и оценки в...

България20 часа ago

Астрологът Милена Милева: Родовите тайни влияят на поколенията

Милена Милева е лектор и специалист по семейнo-родова астрология. Определя себе си като „търсещ човек и заклет практик“. Създател е...

Made in BGедин ден ago

Клошарката Сузанита на колене пред Орхан Мурад: Прости ми за „кьорав изрод”, тате, дай някой лев!

Животът на Сузанита не е лесен, след като баща й Орхан Мурад напусна майка й Шенай. Девойката взе страната на...

Made in BGедин ден ago

Егоист и половина! Райна отказва бебе на Вергил. Кучето й вършело същата работа

Райна е вече на 42 г. и от 5 години има любовна връзка с д-р Вергил Йерусалимов, но продължава да...

Made in BGедин ден ago

Страшна драма застигна Маги на Слави: Той й предлага помощ, тя му отказва! (а мъжът й я заряза)

Дълго време тя се славеше като една от топ психоложките у нас, имаше собствен канал в мрежата, собствено предаване дори,...

Българияедин ден ago

ОТВРАТ: Трупове се изсипаха от камион! (ВИДЕО)

Камион изсипа на път в Хасково мъртви птици при транспортирането им за загробване. Инцидентът станал към 17:30 часа на изхода на...

Българияедин ден ago

НЕБЕСНИЯТ АД СЕ ЗАДАВА: Магнитна буря връхлита Земята!

Астрономите съобщават за очаквана геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 18 и 19 април. Според данните от Националната агенция...

Българияедин ден ago

ВНИМАНИЕ: Бум на фалшивите столевки!

Бум на фалшиви столевки, показват данните на БНБ. През първото тримесечие на тази година са установени 50 неистински банкноти от 100 лева, докато...

България2 дни ago

Нагли: Един уикенд и цялата свинщина по морето лъсна

Институциите започнаха да разчистват незаконно поставените каравани по Южното Черноморие. Нерегламентираното диво къмпингуване остава един от проблемите преди старта на...

Реклама

Trending