Свържете се с нас

Made in BG

Ивет побърза да покаже бебето, с татко Симоне го прибраха вкъщи (ВИДЕО)

Published

on

Българската рекордьорка на 100 метра Ивет Лалова се похвали с чудесна новина в социалните мрежи. Красивата спортистка качи видео в социалните мрежи, на което държи ръката на своя любим Симоне Колио, докато е на задната седалка и се радва на новородената си рожба, преди да се приберат у дома си.

Лалова роди сина си Тиаго на 24-и април, а сега явно се били изписани от болницата и се прибират вкъщи.

„Любов безкрай“, написа под краткото видео щастливата Ивет, а под поста й заваляха сърчица и прегръдки от именити нейни колежки като Габриела Петрова и Ивана Шпанович.

От видеото става ясно, че Ивет няма да е от онези майки, които не искат да показват малкото си бебче, а напротив, побърза да го запознае с целия им свят. Тепърва обаче с новия член на семейство Колио ще трябва да свиква кучето Токио.

Телеграф

Още

Made in BG

Камелия отсече: Начинът по който е дошъл синът ми, не касае никого

Published

on

Камелия е категорична, че няма каквото и да било намерение да коментира пред широката общественост начина, по който е станала майка. Двамата със съпруга й Цветин се радват на син, след като години наред се бориха да станат родители.

Хитовата изпълнителка е споделяла многократно за изпитанията, през които е трябвало за премине, включително болката и отчаянието от загубата на няколко бременности.

Появата на Баян бе огромна изненада за феновете й, което логично породи огромно любопитство след първоначалната радост и вълнение.

В скорошно интервю  обаче Камелия коментира, че начинът, по който е дошъл синът им не касае никого и е важно той да е жив и здрав.

Според мълвата хлапето е износено от сурогатна майка от украински произход като цената на процедурата е 40 000 евро. Тъй като сурогатното майчинство е забранено у нас, както и в много други страни по света, Камелия не разкрива истината. Неотдавна папата дори анатемоса тази практика.

Единственото, което Камелия издаде покрай появата на рожбата им е, че бракът им с Цветин е бил задължително условие за сбъдването на мечтата им да станат родители. Сравнително скоро стана ясно, че двамата са съпрузи от 8 години.

Камелия отбеляза, че по пътя да имат дете, в една ситуация от тях е било поискано да имат и брак. Тогава Цветин решил, че това не е техният път, след като не са женени, но Камелия пък била категорична, че това няма да ги спре. След това се обадили на приятели, които им станали свидетели и двамата подписали набързо в гражданското, но кроят планове да направят и голяма сватба, защото певицата много иска да се види като булка.

Още

Made in BG

Пореден любовен удар: Годеникът на Елена от „Ергенът“ 2 я заряза пред олтара! (роклята й бе избрана – СНИМКИ)

Published

on

Защо все така се случва на това момиче, което не иска нищо друго, освен истинска любов?! Това се питат последователите на Елена Сергова, след като тя обяви, че се е разделила с половинката си. И то не просто половинка, а годеник, за когото е била на крачка да се омъжи.

Помним, че Елена от „Ергенът“ 2 остана до самия финал, влюбена в Евгени Генчев и прие много тежко избора му. Пианистът предпочете Валерия Георгиева пред нея, с което разби сърцето й.

И тъкмо щастието на Елена се усмихна след формата, откривайки любовта в очите на новия си приятел, ето че пак удари греда. Припомняме, че въпросният беше сравняван с Антонио Бандерас, макар че изобщо не е такъв красавец, но Сергова си го обичаше. Премести се да живее с него в Брюксел и сега сподели, че са готвили сватба.

Нещо повече – булчинската рокля била избрана. „Видях я и я познах. Казах си, че това е моята рокля. Е, после се оказа, че не е била тя…“, написа в своя си стил Елена в нета и призна, че си търси нова квартира, в която да живее сама.

Тя не разкри подробности за причината за раздялата, но близки до нея разкриха, че приятелят й се е „изплашил“ и че е решил, че не е готов да й бъде верен до живот. Сиреч – живее му се на човекът и се оглежда за разнообразие… В такъв случай по-добре за нея и дано открие подходящия.

Източник: Crimesbg.com

Още

Made in BG

Ревност между Мария Бакалова и Валери Григоров: Актрисата му звъни, дебне го от Дорина!

Published

on

За млади и влюбени хора разстоянието понякога е огромна пречка. С това се борят Мария Бакалова и Валери Григоров от март месец, защото тогава са били заедно за последно.

Синът на Мария Гроздева не можеше да мръдне от страната, заради къртовския си труд в Денсинг старс, а Бакалова е по различни ангажименти извън граница. Двамата просто нямало как да намерят и ден свободен, в който единият да замине при другия, което породило най-човешкото чувство на ревност от страна на блондинката.

Бакалова ревнувала от близостта, която се зародила между приятеля й и партньорката му в шоуто Дорина Стоянова като двамата наистина се стиковали чудесно и то не само в танците. Дорина му станала първа дружка и двамата споделяли паралелно и доста лични неща.

Мария Гроздева е категорична, че синът й нито за миг не си е помислил за нещо повече с Дорина и гледа на нея просто като на човек, на когото държи. Но и разбира реакцията на Мария.

„Млади са, нормално е. Мимето звъни на Валери, той на нея също, говорят си постоянно онлайн, когато са свободни. Чувала съм как го подпитва за Дорина и се смея. Но ми става и приятно, защото е хубаво да знаеш, че момичето на сина ти наистина го обича“, разказвала Гроздева пред близки познати.

Източник: Crimesbg.com

Още
Реклама

Интересни

Made in BG2 часа ago

Камелия отсече: Начинът по който е дошъл синът ми, не касае никого

Камелия е категорична, че няма каквото и да било намерение да коментира пред широката общественост начина, по който е станала...

Made in BG2 часа ago

Пореден любовен удар: Годеникът на Елена от „Ергенът“ 2 я заряза пред олтара! (роклята й бе избрана – СНИМКИ)

Защо все така се случва на това момиче, което не иска нищо друго, освен истинска любов?! Това се питат последователите...

България7 часа ago

Секира от прокуратурата за Божков, искат му половин милион за…

Софийската градска прокуратура е съгласна бизнесменът Васил Божков да е на свобода срещу половин милион лева парична гаранция, съобщиха от съда. Преди няколко дни градският съд определи за...

България7 часа ago

Показен разстрел във Варненско: Ликвидираха с дъжд от куршуми украинец

Чужденец на 42 г. е задържан под стража от Варненския окръжен съд по обвинение за умишлено убийство, извършено по особено...

Made in BG9 часа ago

Ревност между Мария Бакалова и Валери Григоров: Актрисата му звъни, дебне го от Дорина!

За млади и влюбени хора разстоянието понякога е огромна пречка. С това се борят Мария Бакалова и Валери Григоров от...

България9 часа ago

Милата онемя: При вида на Магдалена и Надежда, бъдещата свекърва взе валидол!

Алек Младенов натисна и нацелува де що мома му се мерна пред очите в „Ергенът“ и накрая си остави двете...

България9 часа ago

ТОВА ДАЛЕЧ НЕ Е КРАЯТ: Ето докога ще продължи жестоката магнитна буря!

Мощната магнитна буря, която удари Земята през уикенда, доведе до сериозни смущения в магнитното поле, които достигнаха най-високата възможна степен....

Любопитно9 часа ago

Бяло, зелено, червено: Колко и кои държави веят такова знаме

Знамената, които на видно място показват цветовете зелено, червено и бяло, заемат значително място в царството на националните символи. Докато...

България9 часа ago

Мъка без край: Близките на загиналата в разцепилия се джип в Пловдив смаяха с разкритие

20-г. Теодора Николова е била дете за пример, коментираха пред БЛИЦ нейни познати.  Семейството било тихо и спокойно, родителите били...

България11 часа ago

Данъчни глобиха баба инвалид с 500 лв., защото продавала лук без да издава касов бон

Не само читалището в Марково е било следено от данъчни под прикритие, аи баба със 75% инвалидност е глобена с...

Любопитно11 часа ago

Силна молитва към Божията майка от 4 думи, която промени живота ми

Всеки от нас се надява да направи желаните промени – някой иска да се промени, някой се нуждае от подкрепа...

България11 часа ago

Когато насила ни караха да ходим на бригада! Истината в разказ от първо лице

Днес решихме да публикуваме писмото на 55-годишната бивша проектантка и настояща магазинерка Дафина Стоева. „Здравейте! Вашата статия ме върна в...

Здраве12 часа ago

Лимон в газирана вода: Напитката, която топи и най-големия корем!

За да се отървете поне частично от упоритите „възглавнички“ по корема и да позволите на тялото да се пречисти, това време...

Любопитно12 часа ago

Една зодия ще плува в пари, а друга чака развод: Звездният турски астролог с точни прогнози за зодиите

Според турския хороскоп настоящата година ще бъде преломна за някои зодии. През 2024 г. повечето ще се фокусират върху духовното...

Любопитно12 часа ago

Наричаха ме будала, когато реших да родя на 40 г! Ето през какво преминах

Когато се омъжих за втори път, си мислех, че няма как да родя дете отново, но ето, че се случи…...

Made in BG12 часа ago

Невена Цонева съди Слави Трифонов: Нарекъл я „луда жена“

Невена Цонева е готова да съди бившия си шеф Слави Трифонов за клевета Певицата на Дългия била категорична, че иска...

Made in BG12 часа ago

Андре Токев: Винаги можеш отново да станеш, но е важно да си вземеш правилната поука

„Когато дъщеря ми беше на 3 години, постоянно я питаха „Ти какво си – българче или германче?“. И тя отговаряше...

България12 часа ago

Обувки за 2 бона: Как се готвят за абитуриентските балове в Северозапада?

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за предстоящия празник. Среща с...

България12 часа ago

В София: Шофьор отиде при колата си и се втрещи от видяното ВИДЕО

Нагло! Открадаха гумите и джантите на лъскаво Ауди. Поредна кражба от автомобил в София. Четирите гуми на лек автомобил с...

България14 часа ago

Живи да ни ожалиш: Само Унгария е по-зле от нас!

Инфлацията на храните у нас по хармонизирания индекс е доста над средното в ЕС, става ясно от интерактивния инструмент за...

Реклама

Trending