Don't Miss

СПОДЕЛИ ЗА ДА ГО ПОДКРЕПИМ!!! Цяла България на крака! Тервел ПУЛЕВ нокаутира Томислав Рудан в София

   

Тервел Пулев излиза за първия си мач на професионалния ринг пред многобройната публика в „Арена Армеец“ малко преди брат си Кубрат. Съперник на Тервел в този сблъсък е хърватинът Томислав Рудан.
Тервел Пулев започна двубоя много добре. Българинът атакуваше мощно хърватина Томислав Рудан с леви и десни прави удари. Превъзходството на Пулев в първия рунд бе осезаемо и той не получи нито един удар от своя съперник.

“Българи юнаци” огласи “Арена Армеец”. Ъперкът в главата на Томислав Рудан го прати в нокдаун. Мощно дясно кроше на Тервел пак попадна в главта на хърватина. Мощно кроше и ляв прав пратиха Рудан във втори нокдаун, при който той почти падна на земята. Лява кроше на Тервел отново свали Рудан на земята, но хърватинът пак се изправи и успя да се удържи на крака до края на рунда.

Томислав Рудан заигра малко по-добре в началото на 3-ия рунд. Десен прав последван от ляв ъперкът на Тервел Пулев донесе успеха на българина в мача. Рудан не можа да се изправи, след като главният съдия Венцислав Николов преброи до 10.

Победа за Тервел Пулев с технически нокаут в първия му двубой на професионалния ринг.

Съперник на Тервел в този сблъсък бе хърватинът Томислав Рудан.

Кобрата и Питър минаха кантара
Тервел Пулев мина официалното претегляне и закова кантара на 92,8 кг.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com