Don't Miss

ШАШ! Лидер на политическа партия настоял лично шефът на АПИ да го извади от преспите

   

Българската армия ще мобилизира всички свои ресурси в Североизточна България, за да бъде възстановено електроснабдюването. 90 населени места са без ток в момента и трябва да реагираме бързо. Това заяви главен комисар Николай Николов на брифинг на кризисния щаб в АПИ по повод усложнената обстановка в страната заради падналия сняг, ниските температури и силни снегонавявания.

„През тази нощ е имало спасителни операции за отделни хора, които не са се съобразили с указанията. Десет души прокопаваха път, за да достигнат до един лидер на една организация, който държеше да бъде спасен лично от АПИ или навярно от шефа на АПИ. За съжаление техниката остана там и сега ще трябва да я изваждаме.

Помогнахме на родилки, на болни. Продължаваме работата“, заяви още комисар Николов.

От своя страна министърът в оставка на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви, че шофьор на туристическа фирма е изложил на опасност 40 туристи от Япония, тръгвайки „на своя глава“ по заснежените пътища. Автобусът заседнал в преспите на пътя Шумен.Разград и се наложило спешна намеса и помощ, за да бъдат спасени гостите. Фирмата превозвач ще бъде санкционирана, заяви Павлова.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com